- 13 Ağustos 2020
- 15.566
- 88.247
- 598
- 32
Kandillerde ramazanda süslüyorum ben evi çok hoşlarına gidiyor. Kandillerde özellikle muzlu rulo pasta yaparım hafızalarında öyle güzel kalsın diye.11 yaşında kız
Onu cezbeden ışıklar süsler hoşuna gidiyor onunla embati yapınca olumuyacak gibi değil
Bilinç kazanıdırken yumuşatmak istiyorum keskin hatlar cizersem daha çok dikkattıni çekecek ve eninde sonunda ona ulaşmak istiyecek sonunda patlattı beni
Ama kandilde ışıkllı mışıklı bir şeyler yapmayı planlıyorum gönlünü allırım
Lorammm benim tema rengi pembede ama nick isimlerin olduğu yer belli değil karışık geliyor gözümeAyhh yine siteye bişey olmuş
Ve sen bunu bilmeme hala şaşırıyorsunKatlanacak çamaşır var evet
Sağol canım keşke yaknda olsan da vsrebilsemEllerine sağlık canım.Karadenizli misiniz?
Hayatımda pırasa pişirmedimyapmak için aldım ezildi yapmadım yine.
Karalahana, bamya, barbunya da öyle annem pişirmezdi alışık değiliz
Sıfır izSabah aynalardaki bez izlerini görüp deli oldum
Bende bekliyorum
Güle güle kullan
Göbekli tavıklı salata yapıyorum bendeKereviz salatası yapıcam oyşşşş ağzım sulandı
Evett herşey hazır bitti çok şükürÇamaşır asıldı
Makine boşaldı yemekler kondu pismeyi bekliyor
Karalahana yemeği
Makarna
Tavada pirasli mısır ekmegi
Fırında da normal misir ekmeği
Rabbim bereket versin
Ya mutfakta işin içine deterjan girince özelliği gidiyor Pella gitti öyle ilbaysa vurmadım deterjan. İkisinden birer tane ablama vermiştim keşke o zaman ikili set alsaymışım ilbays 64 liraydıMutfaktada çok iyi civciv
kendi karekterim olarak çok cazibeli abartı şeyleri sevmem bana göre süs evin derli toplu olmasıKandillerde ramazanda süslüyorum ben evi çok hoşlarına gidiyor. Kandillerde özellikle muzlu rulo pasta yaparım hafızalarında öyle güzel kalsın diye.
Yılbaşı konusunda yazmak istemiyorum çünkü insanlar nefsine göre yorumluyor o yüzden o toplara hiç girmeyeyim ama bizim güzel dini günlerimizi çocukların hafızasında güzel hatırlayacakları şekilde yaşatırsak özentiler hayatlarını çok etkilemez diye umuyorum
Mideyle ilgili de mi salgın var nedir süründürdü beni iki haftaBi dışarı çıktım geldim duş falan derken çok yoruldum ya midem de kötü usuttuk mu naptik
Akşama bi yemek yapabilsem kalkıp daha çamaşır asilacak
Mavi tema kullan değişiklik yokAyhh yine siteye bişey olmuş
Su gelse neler yapıcam öyle bekliyorumGöbekli tavıklı salata yapıyorum bende
Sağ ol efserimSabah aynalardaki bez izlerini görüp deli oldum
Bende bekliyorum
Güle güle kullan
Kızlar ben mutfak dolaplarina yağ çözücü sprey fislatip siliyorum. Ya da bi kova suya yağ çözücü döküp yine bezi sıkıp siliyorum.Mutfaktada çok iyi civciv
Bunlar hep düşünce gücüYaa bu kadar olur sen bunu yazarken ben toz alıyordum o bezle. Cüvcüv ve @penyez83 memnun kaldı mı acaba sorayım dedim
Golge canım e devlette bi bölüm var Kariyer kapisi kamu işe alım diye. Ben bütün ilanlar orda yayınlanıyor diye biliyorum.Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordum
İşte her karakter farklı. Severim ben süsle uğraşmayı. Led aydınlatma falan alırsın yaparsın bir şeyler.kendi karekterim olarak çok cazibeli abartı şeyleri sevmem bana göre süs evin derli toplu olmasıdiğer kızda benim gibi hiç özenmedi böyle şeylere oğlan heç anlamaz
Ama küçük kızın karekteri biraz daha cazibeli şeyleri seviyor onun için dikkatini çekiyor.
Onun hevesini benimde gidermem lazım dediğin gibi kandilde özel birşeyler yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?