Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kandillerde ramazanda süslüyorum ben evi çok hoşlarına gidiyor. Kandillerde özellikle muzlu rulo pasta yaparım hafızalarında öyle güzel kalsın diye.
Yılbaşı konusunda yazmak istemiyorum çünkü insanlar nefsine göre yorumluyor o yüzden o toplara hiç girmeyeyim ama bizim güzel dini günlerimizi çocukların hafızasında güzel hatırlayacakları şekilde yaşatırsak özentiler hayatlarını çok etkilemez diye umuyorum

Su gelmedi her iş duruyor suyla yapılan. Bugün yeni hat bağlanmış ama hala bekliyorum. Meyve sebze geldi yıkanmayı bekliyor. Tuvalet banyo yıkanmayı bekliyor.
Ah bahar gelse hayırlısıyla da evi boyatsam çok batıyor gözüme duvarlar kapılar

Ellerine sağlık canım.Karadenizli misiniz?
Hayatımda pırasa pişirmedim yapmak için aldım ezildi yapmadım yine.
Karalahana, bamya, barbunya da öyle annem pişirmezdi alışık değiliz
Sağol canım keşke yaknda olsan da vsrebilsem
Evet canm artvinliyiz
Aslında yabani pirasadan daha güzel oluyor ananemm öyle yapar bana sağolsun ama bu da oluyor
Bamya bizde de yenmez barbunya fasulye çok pişer kara lahana yemek ve sarması yapılır sık sık

Çamaşır asıldı
Makine boşaldı yemekler kondu pismeyi bekliyor
Karalahana yemeği
Makarna
Tavada pirasli mısır ekmegi
Fırında da normal misir ekmeği
Rabbim bereket versin
Evett herşey hazır bitti çok şükür yenmesi ve toplanmasi kaldı

Mutfaktada çok iyi civciv
Ya mutfakta işin içine deterjan girince özelliği gidiyor Pella gitti öyle ilbaysa vurmadım deterjan. İkisinden birer tane ablama vermiştim keşke o zaman ikili set alsaymışım ilbays 64 liraydı

kendi karekterim olarak çok cazibeli abartı şeyleri sevmem bana göre süs evin derli toplu olması diğer kızda benim gibi hiç özenmedi böyle şeylere oğlan heç anlamaz
Ama küçük kızın karekteri biraz daha cazibeli şeyleri seviyor onun için dikkatini çekiyor.
Onun hevesini benimde gidermem lazım dediğin gibi kandilde özel birşeyler yapayım.

Bi dışarı çıktım geldim duş falan derken çok yoruldum ya midem de kötü usuttuk mu naptik
Akşama bi yemek yapabilsem kalkıp daha çamaşır asilacak
Mideyle ilgili de mi salgın var nedir süründürdü beni iki hafta

Sabah aynalardaki bez izlerini görüp deli oldum
Bende bekliyorum
Güle güle kullan
Sağ ol efserim
Mutfaktada çok iyi civciv
Kızlar ben mutfak dolaplarina yağ çözücü sprey fislatip siliyorum. Ya da bi kova suya yağ çözücü döküp yine bezi sıkıp siliyorum.

Bu bez yag cozucuyle temas edince özelligi bozulmaz mi?
Yaa bu kadar olur sen bunu yazarken ben toz alıyordum o bezle. Cüvcüv ve @penyez83 memnun kaldı mı acaba sorayım dedim
Bunlar hep düşünce gücü
Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordum
Golge canım e devlette bi bölüm var Kariyer kapisi kamu işe alım diye. Ben bütün ilanlar orda yayınlanıyor diye biliyorum.
Ordan takip edebilirsin.
E devlette favori hizmetlerine eklersen tekrar Tekrar aratman gerekmez.

Ama mesela bu tarz 112 çağrı merkezi alımı gibi hem devlet hem açıktan alım gibi olan şeyler de oluyor mu emin değilim.. Ben de öyle toplu görebileceğim bir yer arıyorum da. En toplu e devlette gördüm.

Selamlar kadın milleti

Haftasonu pek birşey yapmam zaten bilirsiniz
Bugun de kardeşimdeyiz.
.. Sabah kalktık yataklarımızı topladım havalandırdım
.. Kahvaltı hazırladık
.. Ortalığı süpürdüm (5küçük çocuk var)
.. Akşam yemeğini ayarladık
.. Oturuyoruz. Ben misafirim

Bugune özel herhangi bir planımız da yok,hiç de olmamıştır
Görüşmek üzere.
Mıncırdım herkesi

İşte her karakter farklı. Severim ben süsle uğraşmayı. Led aydınlatma falan alırsın yaparsın bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…