Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet öyle yaparsın kandilde güzel bi süsleme pasta kurabiye tarzı iyi fikir komşulara dağıtmak ne güzel akılda kalıcı olur.
Ne güzel anakız takılırsınız 11 yaşında bayağ büyümütmüşsün çocukları maşallah.Rabbim size bağışlasın.

Pella bozuldu da ilbays bilmiyorum canım deterjanla kullanmadım pek. Birini deneyeceksin artık
109 lila verdim üç beze ben onu dener miyim nego ne demek risk alacaksın bezlerimden birini kaybedemem
Mutfak dolaplarina normal bezle devamkkeee
Dila hanım da nasıl bilmezsin
Dila hanımın yeni versiyonunu azcık izlemiştim de bunu bilmiyorum canim
Hele boyalı yumurtalar demesine hastayım

Bu bana nedense dün gece bize ambargo uygulayan negoyu hatırlattı cok ayip riza eglenemiyoruz tadi kacti gecenin diyen de ben
Parasetemol aldım battaniyemi aldım yatıyorum.Yemekte yapamadım duş alınca bi üşüme tuttu.
Eşim ne yaparsa onu yicez inş.
Yakın olsak sene corbamdan verirdim geçmiş olsun canım herkes dökülüyor valla.
Aaa renk değiştirmişiz yaa Beyaz temizliği anımsatıyor bize yakışır..
Allah Allah bende niye bir değişiklik yok operadan giriyorum diye mi? Bende şu an lila mod açık ondan mı göremiyorum ki

Evi havalandirdim
Yatağı topladım
Alışveriş yaptım, aldıklarımı yerleştirdim
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Çorba yaptım
Banyoyu topladım
Mutfağı topladim, elimde yikancaklari yıkadım, kuruladim
Ocağı sildim
Mutfak fayanslarini sildim
Çaydanlığı ve kettleı partlattim
Balkondaki fırınları, dolabı, masayı her şeyi sildim
Balkondaki camların cercevelerini sildim
Camasir yıkadım, astım
Her yer naneli çamaşır suyu kokuyor

Şimdi dinlencem akşam ders çalışmayı planlıyorum ama önce bi dizi-kahve arasi

Allah Allah bende niye bir değişiklik yok operadan giriyorum diye mi? Bende şu an lila mod açık ondan mı göremiyorum ki
Beyazdı bende de maviye geç dediler biranda değişik geldi alıştım çok tatlıymış. Eşya değişip temizlik yapmışım gibi hissettim

Ah çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…