- 2 Ağustos 2013
- 38.239
- 128.073
- 798
Evet öyle yaparsın kandilde güzel bi süsleme pasta kurabiye tarzı iyi fikir komşulara dağıtmak ne güzel akılda kalıcı olur.11 yaşında kız
Onu cezbeden ışıklar süsler hoşuna gidiyor onunla embati yapınca olumuyacak gibi değil
Bilinç kazanıdırken yumuşatmak istiyorum keskin hatlar cizersem daha çok dikkattıni çekecek ve eninde sonunda ona ulaşmak istiyecek sonunda patlattı beni
Ama kandilde ışıkllı mışıklı bir şeyler yapmayı planlıyorum gönlünü allırım
Geçmiş olsun canımParasetemol aldım battaniyemi aldım yatıyorum.Yemekte yapamadım duş alınca bi üşüme tuttu.
Eşim ne yaparsa onu yicez inş.
109 lila verdim üç beze ben onu dener miyim nego ne demek risk alacaksın bezlerimden birini kaybedememPella bozuldu da ilbays bilmiyorum canım deterjanla kullanmadım pek. Birini deneyeceksin artık
Dila hanımın yeni versiyonunu azcık izlemiştim de bunu bilmiyorum canimDila hanım da nasıl bilmezsin
Bu bana nedense dün gece bize ambargo uygulayan negoyu hatırlattıHele boyalı yumurtalar demesine hastayım
Yakın olsak sene corbamdan verirdimParasetemol aldım battaniyemi aldım yatıyorum.Yemekte yapamadım duş alınca bi üşüme tuttu.
Eşim ne yaparsa onu yicez inş.
Allah Allah bende niye bir değişiklik yok operadan giriyorum diye mi? Bende şu an lila mod açık ondan mı göremiyorum kiAaa renk değiştirmişiz yaaBeyaz temizliği anımsatıyor bize yakışır..
Beyazdı bende de maviye geç dediler biranda değişik geldi alıştım çok tatlıymış. Eşya değişip temizlik yapmışım gibi hissettimAllah Allah bende niye bir değişiklik yok operadan giriyorum diye mi? Bende şu an lila mod açık ondan mı göremiyorum ki
Bitti
He heyyyy kimmiş yasaklayacak daha bugün yine aldırdımArtık bu evde pamuk prens tarafından çamaşır suyu yasaklanmis. peehhh bitti sanıyor iki sisem var dolabın arkasında ölürüm de vermem
Alışırsın canım alışırsın gülüm alışırsın yavrumAlışamadım
Bunlardan bir posta eskittim ben desenleri soldu iyice o yüzden yeni aldım
Yaaaa çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versinKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi
Allah allah geçmiş olsun yaaKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi
Çok geçmiş olsun, Allahım korusun, dualarım sizinleKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi
Ah çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?