Mandalin yedimMidem bulanmazsa probisle cips yiycem.
Saat gelmeden yazdım gitti
Geçmiş olsun canımKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
Cook geçmiş olsun canım çok uzuldum rabbim şafi ismiyle tecelli etsinKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
çok geçmiş olsun canım RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
Tüh ya çok gecmis olsun Allah beterinden korusun dua ederiz tabiKızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
İçim çekti ellerine sağlıkBen geldim haftalık temizlik bitti
işten geldim öğlen namazını kıldım
çamaşır mak.çalıştırdım
Yatak toplandı nevresim değişti
yatak odası, küçük oda ve mutfak camı silindi
Beşli çekmece ve Gardolap iç dış tozu alındı
salon cam önleri ve mermerlerin tozu alındı
TV , tv ünitesi , masa , sandalyeler ve aynaların tozu alındı
ev süpürüldü ve silindi
Bul.mak.çalıştırıldı
ocak tezgah aspiratör fayanslar silindi
mutfak masası ve sandalyeleri silindi
çaydanlık ve lavoba güzelce ciflendi
buzdolabı bul.mak. üsten silindi
Çöpler atıldı kovaları yıkandı
ikindi namazını kıldım
çamaşır bitti astım
wc lavabo ve duşakabin yıkandı
Havlular değişti
banyo paspasları, ev terlikler yıkandı, asıldı
yemek yapıldı ve yendi
akşam namazını kıldım
mutfak toplandı çay demlendi
Nego mmmm ev gıcır gıcır bezler muhteşem işlerim daha çabuk bitti
Hepinize keyifli huzurlu geceler şimdi dinlenme zamanı
Haha yazdım bile. Sorulurmu efenim dişi ağrıyan insan ben değilim sanki aç mı kalalımLora yemiyecek misin ulan
Hafta içi sizler yapıp yazınca benimde içim çekiyorİçim çekti ellerine sağlık
Bikaç saat sonra tık bi yaş böyüdünTuhaf bı gün bitsede kurtulsam modundayim darladi beni
Ayyy iyice vur oliyim bunu hiç düşünmedimBikaç saat sonra tık bi yaş böyüdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?