Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yavrular ben size bir konu açmıştım bir kac defa hatirlarsaniz. Bebeğim 9.5 Aydaki aşıdan sonra durdu kaldi sanki diye. Maalesef anne olarak fark etmem de hislerimde dogruymus. Keşke yanilsaydim.

Bebek psikiyatri uzmanina götürdük. Şuan 13 aylik ama gelişimi 10. Ayda dedi. Biraz geride. 3-4 ay kadar, Gelişim geriliği var ama kurtarabiliriz dedi cok umutlu konustu. Erken fark ettigimi soyledi. Neyse..

Zaten ben komut almamasindan fark etmistim. Size de hep buraya yaziyordum. Aşı öncesi video foto ne varsa tek tek inceledim algısı yuksek cocugun algisi bir anda düşmüş. Neyse konu bu değil zaten.

Çok zor yorucu ve çetrefilli bir yola girdik. Sizden ricam bana sabir saglik ve metanet için dua etmeniz. Ama ben biliyordum ve bildiğim için de cok paralamadim kendimi. Ki herseyin allahtan olduğuna inandığım için paralamam da inşallah.

Evlat peygamber imtihani demisti aranizdan biri geçen sene bu zamanlar ben lohusa bunalimindayken. Ve takdir buymuş bizim imtihan devam edecek demek ki. Ne diyeyim ondan gelene de gelmeyene de çok şükür.

MssPARE sana zahmet olmazsa yavrumun bebegimin şifası için Ya Şafi veya ne bileyim kim içlerinden ne gelirse çok kisiye duyursan dua ederler mi acaba bizim için.

Canim benim.hic merak etme senin gibi annesi olduktan sonra hersey duzelir.
Cocuklarimiz hep imtihan.duaya katilirim ben siz ayarlayin

Kuzum inşallah herşey yoluna girecek bebeğin çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var erken farketmen bile onun mükemmel bir annesi olduğu için ....tedavisi olan bir durum kısa zamanda geçecek inşaallah

Dua açar ayarlarız canım sen canını sıkma. Sen çok harika dikkatli bir annesin bak erkenden ne varsa farkettin. Dermansız dert yoktur derdi veren sana da farkettiriyor bak. Ve Evlat gerçekten imtihan

O jesikonun oğlu hemen toparlar Allahın izniyle

Canım benim, hallolur Allahın izniyle, erkenden fark etmen çok iyi olmuş dualarımda her vakit yer vereceğim yavruna inşallah

Sen bu olayın en güzel tarafın bakıp sevginle tedavi edecek bir annesin.
Dualarda evladın yanımızda kuzum hiç merak ettme

Erken farketmen avantaj canım Allahın izniyle şifa bulacak yavrun

Sabah 6.30'da uyandım, 7'ye 10 kala eşimi işe uğurladım.
7.30'a kadar kitap okudum yatakta. Dün gece terasa kültabağı devrilmişti. Terası yıkadım daha hava ışımadan.
Sonra makineye çamaşır attım ve astım.
Kahvemi yapıp içtim keyifle.
Çamaşırlar yıkanana kadar kahvaltı hazırladım ve yedim.
Sonra çamaşırları serdim, çöpleri toplayıp attım.
Nevresimleri değiştirdim. Banyo ve mutfak havlularını değiştirdim ve bir makine daha çamaşır attım, şu an yıkanıyor. Sonra ocağı temizledim, mutfağı toparladım. Sinema kanalında Çiçek Abbas vardı, onu izledim.
Şu an terasta şahane bir güneş var, çiçeklerimi dışarı çıkardım güneşlensinler diye.
En son bütün çöplere temiz poşet geçirdim ve şimdi duş alıp ardından bir kahve daha yapıp, kitabımı okuyacağım biraz daha.
Dünden bir sürü yemeğim var, dün temizlik de yapmıştım ev derli toplu.
Kafam rahat. Hava mis gibi.
Hiç yorgunluk hissetmiyorum.
Böyle anlarda hayatı çok seviyorum.

Canım jescim elbet konu acayim Ya Şafi okuması yapalım inşallah rabbim sana sabır versin bebeğine şifa
Bol bol rabbi yassir vela tasir rabbi temmil bi hayr okur hem rahatlarsın hemde dua okursun

Bugün pazar malum herkes sitede olmaya biliyor inşallah okuyan etikete katılan arkadaşlarla okuruz canım

Kızlar buraya da konuyu atayım belki etikette yoksunuzdur okuma yapmak isterseniz ❣❣

Canım evladımıza Rabbim şifa versin inşallah dualarımız seninle

İnşallah biran önce toparlar canımm inanıyorum duzelecegıne, rabbim şifa versin

Allah kolaylık ve şifa versin Jes, erken anlaman iyi olmuş, muhakkak bir çözümü vardır. Aşıyla ilgisi var mıdır bilemedim, aşı takviminde olanların dışında ekstraları da yaptırdım çocuklarıma, bir sorun yaşamadım ben. 20 yıl sonrası için etkisini bilemem ama.
Allah kimseye evlat acısı da, evlat utancı da yaşatmasın. Evlat büyük imtihan gerçekten.
Inşallah hepimiz yavrularımızın güzel günlerini götürür, güzel haberlerini duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…