Jesimm Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin İNŞAALLAHYavrular ben size bir konu açmıştım bir kac defa hatirlarsaniz. Bebeğim 9.5 Aydaki aşıdan sonra durdu kaldi sanki diye. Maalesef anne olarak fark etmem de hislerimde dogruymus. Keşke yanilsaydim.
Bebek psikiyatri uzmanina götürdük. Şuan 13 aylik ama gelişimi 10. Ayda dedi. Biraz geride. 3-4 ay kadar, Gelişim geriliği var ama kurtarabiliriz dedi cok umutlu konustu. Erken fark ettigimi soyledi. Neyse..
Zaten ben komut almamasindan fark etmistim. Size de hep buraya yaziyordum. Aşı öncesi video foto ne varsa tek tek inceledim algısı yuksek cocugun algisi bir anda düşmüş. Neyse konu bu değil zaten.
Çok zor yorucu ve çetrefilli bir yola girdik. Sizden ricam bana sabir saglik ve metanet için dua etmeniz. Ama ben biliyordum ve bildiğim için de cok paralamadim kendimi. Ki herseyin allahtan olduğuna inandığım için paralamam da inşallah.
Evlat peygamber imtihani demisti aranizdan biri geçen sene bu zamanlar ben lohusa bunalimindayken. Ve takdir buymuş bizim imtihan devam edecek demek ki. Ne diyeyim ondan gelene de gelmeyene de çok şükür.
@MssPARE sana zahmet olmazsa yavrumun bebegimin şifası için Ya Şafi veya ne bileyim kim içlerinden ne gelirse çok kisiye duyursan dua ederler mi acaba bizim için.
Aralıklı oruç kokusu alıyorum sankiSon öğün tarihim ; 31 Aralık 2022 saat 17.00 heh bu da burda dursun
Kazitiyor musun nedenBizim her ay kazıtp kel gezmemiz
Kız sen ne güzel yaziyon26 kişisi
Yemek yemeyi gecen senede bıraktık
Bu şakayı yapmasak çatlardık
Bir Uyuduk bir uyandık
Bir seneyi daha geride bıraktık
Bonus kartolu döktü masaya
Greve girdi tüm sentika
Nego duruma el attı
Bürütüs beni sırtımdan bıçakladı
Boyayı karıştırdık sürdük başa
kesilmeyen saç açttı başa yara
Kukim otamatik vitesle kaldı yolda
Bu işe en çok civciv şaşırdı
Lisanımız sülçmüş,Affımız boynunu bükmüş
Bir de onun hafızasıylamı uğraşayım ne gelmişse başa saçın hafızasından gelmişAralıklı oruç kokusu alıyorum sanki
Kazitiyor musun neden
Kız sen ne güzel yaziyon
JES etiket yapmıştım ama görmedin sanırım şu filtre dediğim kısım
Bizde eşim yapıyor peteğin yan tarafında tornavida ile hafif gevşetip su ciktiktan sonra sıkıyor geri
Kombiciler yapıyor ama söylemen lazım yani bizim öyle oldu. Temizleme için gelenler genelde banyodan temizleyip gidiyordu tanıdık bi kombici bunu yaptı öyle öğrendik ama malesef bizim tesisatta sıkıntı var büyük ihtimalle o yüzden sık sık tıkanıyor bu filtre
Eşin de yapabilir elinden geliyorsa
Jesiko petekler temizlenmiş mi bizim bu yeni taşındığımız da öyleydi altları buz gibiydi temizlettik şimdi çok iyi sıcacık petekler
Canim benim.hic merak etme senin gibi annesi olduktan sonra hersey duzelir.
Cocuklarimiz hep imtihan.duaya katilirim ben siz ayarlayin
Kuzum inşallah herşey yoluna girecek bebeğin çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var erken farketmen bile onun mükemmel bir annesi olduğu için ....tedavisi olan bir durum kısa zamanda geçecek inşaallah
Dua açar ayarlarız canım sen canını sıkma. Sen çok harika dikkatli bir annesin bak erkenden ne varsa farkettin. Dermansız dert yoktur derdi veren sana da farkettiriyor bak. Ve Evlat gerçekten imtihan
O jesikonun oğlu hemen toparlar Allahın izniyle
Canım benim, hallolur Allahın izniyle, erkenden fark etmen çok iyi olmuş dualarımda her vakit yer vereceğim yavruna inşallah
Sen bu olayın en güzel tarafın bakıp sevginle tedavi edecek bir annesin.
Dualarda evladın yanımızda kuzum hiç merak ettme
Erken farketmen avantaj canım Allahın izniyle şifa bulacak yavrun
Canım jescim elbet konu acayim Ya Şafi okuması yapalım inşallah rabbim sana sabır versin bebeğine şifa❣
Bol bol rabbi yassir vela tasir rabbi temmil bi hayr okur hem rahatlarsın hemde dua okursun
Bugün pazar malum herkes sitede olmaya biliyor inşallah okuyan etikete katılan arkadaşlarla okuruz canım
Canım evladımıza Rabbim şifa versin inşallah dualarımız seninle
İnşallah biran önce toparlar canımm inanıyorum duzelecegıne, rabbim şifa versin
Allah kolaylık ve şifa versin Jes, erken anlaman iyi olmuş, muhakkak bir çözümü vardır. Aşıyla ilgisi var mıdır bilemedim, aşı takviminde olanların dışında ekstraları da yaptırdım çocuklarıma, bir sorun yaşamadım ben. 20 yıl sonrası için etkisini bilemem ama.
Allah kimseye evlat acısı da, evlat utancı da yaşatmasın. Evlat büyük imtihan gerçekten.
Inşallah hepimiz yavrularımızın güzel günlerini götürür, güzel haberlerini duyarız.
Jesimm Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin İNŞAALLAH
Canım benim sen de iyi ki varsınCanlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Hani nasil derler sanki omzumda ki yüke bir el atip beni hafiflettiginizi hissediyorum. Hiç biriniz ağrı acı görmeyin inşallah.
Bebeğime bakıyorum burnumun direği sizliyor, hayati nasil olacak bilmiyorum ama onun için çabalayıp çırpındıkça da kendimi iyi hissediyorum.
Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi. Bu durumu siz dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.
Çünkü insanlarin beni kiracak uzecek birsey soylemesinden korkuyorum. Hepsi beni suçlar muhtemelen. Ve çocuğum düzelse dahi bir ömür onun yüzüne vururlar sen şöyleydin böyleydin diye.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Jescim Allah şifa versin. Herşey bizler için. Evlat söz konusu olunca yürek nasıl sızlıyor elbette en zor şey. Fakat çok şükür ki dermansız değilmiş.Canlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Hani nasil derler sanki omzumda ki yüke bir el atip beni hafiflettiginizi hissediyorum. Hiç biriniz ağrı acı görmeyin inşallah.
Bebeğime bakıyorum burnumun direği sizliyor, hayati nasil olacak bilmiyorum ama onun için çabalayıp çırpındıkça da kendimi iyi hissediyorum.
Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi. Bu durumu siz dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.
Çünkü insanlarin beni kiracak uzecek birsey soylemesinden korkuyorum. Hepsi beni suçlar muhtemelen. Ve çocuğum düzelse dahi bir ömür onun yüzüne vururlar sen şöyleydin böyleydin diye.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Olabilir ya kendimi sartladim sanırımAralıklı oruç kokusu alıyorum sanki
Kazitiyor musun neden
Kız sen ne güzel yaziyon
Herşey yolunda gidecek kendini buna odaklan negatif gelen herşeyden uzak dur en basiti bir şarkı bile seni kederlendiriyosa kapat.Canlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Annelik hep eksik hissetmek, hep endişelenmekCanlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Canim benim Rabbim şifasını versin erkenden farketmissin bakYavrular ben size bir konu açmıştım bir kac defa hatirlarsaniz. Bebeğim 9.5 Aydaki aşıdan sonra durdu kaldi sanki diye. Maalesef anne olarak fark etmem de hislerimde dogruymus. Keşke yanilsaydim.
Bebek psikiyatri uzmanina götürdük. Şuan 13 aylik ama gelişimi 10. Ayda dedi. Biraz geride. 3-4 ay kadar, Gelişim geriliği var ama kurtarabiliriz dedi cok umutlu konustu. Erken fark ettigimi soyledi. Neyse..
Zaten ben komut almamasindan fark etmistim. Size de hep buraya yaziyordum. Aşı öncesi video foto ne varsa tek tek inceledim algısı yuksek cocugun algisi bir anda düşmüş. Neyse konu bu değil zaten.
Çok zor yorucu ve çetrefilli bir yola girdik. Sizden ricam bana sabir saglik ve metanet için dua etmeniz. Ama ben biliyordum ve bildiğim için de cok paralamadim kendimi. Ki herseyin allahtan olduğuna inandığım için paralamam da inşallah.
Evlat peygamber imtihani demisti aranizdan biri geçen sene bu zamanlar ben lohusa bunalimindayken. Ve takdir buymuş bizim imtihan devam edecek demek ki. Ne diyeyim ondan gelene de gelmeyene de çok şükür.
@MssPARE sana zahmet olmazsa yavrumun bebegimin şifası için Ya Şafi veya ne bileyim kim içlerinden ne gelirse çok kisiye duyursan dua ederler mi acaba bizim için.
Hiç sorma hele hali saha maçları.... ohh bi maça git gel kafa sıfırlanıyor ne hosBir de onun hafızasıylamı uğraşayım ne gelmişse başa saçın hafızasından gelmiş
Bak çoğu erkeğe ne kadar kamsızlar hafıza kartları doldumu saç kestirip fakbrika ayarlarına geri dönüyorlar
Cok gecmis olsunAktif Lora sordum tabi sormaz olur muyum. Hocam bebek 9.5 aydan sonra aşı oldugu günden itibareb gün gün duruldu hep izledim hep gozlemledim dedi.
Bu konuda net birsey soylemem mumkun degil. Çünkü aşı olup bu belirtileri gostermeyen bir cok bebek var dedi. Ben cocuklarima aşı yaptirdim dedi.
Kkk asisi ile ilgili yillardir otizme sebep oluyor deniyor. Ne reddeden ne de kabul edenlerin elle tutulur bir bilimsel calismasi yok.
Bu sebeple asla aşı ne alaka diyemiyorum dedi. Bazi insanlar kivi yer dokunmaz bazisina alerjik reaksiyon gosterir asilarin durumu da bu. Sizin aşıları ertelemenizi öneririm dedi. Neden hocam dedim. Kafanızda minikte olsa o şüphe varsa bu kritik surecte yapmayin. 3.5 yas sonra yaparsiniz. Bir sorun olmaz dedi.
Zaten bi 18. Ay karma aşisi kaldi. Menenjitler kaldi. Bakalim egitimlerini ayarlayayim da duruma göre şekillendiririz herseyi. Menenjitleri ihmal edemem cunku menenjit olmasi benim gozumde otizmden beter.
Geçmiş olsun, Acil şifalar diliyorumBebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Amiiiin Allah razı olsunGeçmiş olsun, Acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun şifalar diliyorumBebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarrr
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarrr
Haberim yoktu jesim dualarımız sizinle herşey iyi olacak Allah ın izni ileBebeğin gelişimi biraz geriden geliyormuş, tedavisi olacak Allahın izniyle onun için dua ediyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?