Anladımm canımm ozaman dr a sorcam o halde yarınn ona göre vericem tekrarCok teşekkürederim canim. Denedim denedim doktor yonlendirmesi ile. Belittigi tarihlerde o miktarda verdim yine
Ben eşim yokken gündüz bazen kapatıyorum kapatıyorum diye tartışıyorBen bide sabah 7 kalkıyorum kızla kapatıp gece 11 de açıyoduk ev günes alıyodu sıcak oluyodu ev 21 derece en ideal olduğu için bebe için oyuzdende sıkintı etmedik ama şini kapatmadım bayağı soğuk güneşte yok
Suan hala ediyor. Haslama ve yagda yumurtada kekte filan eser miktarda olduğu icin belli olmuyor pekAnladımm canımm ozaman dr a sorcam o halde yarınn ona göre vericem tekrar
Noldu peki alerjisi devam ettimi
Hadii yaaa ayy benim eşimm düşün kalorifer kapalı ama şort atlet uyurrBen eşim yokken gündüz bazen kapatıyorum kapatıyorum diye tartışıyoradam hamamda yaşasa sıcak demez
Bence beni öpsünler bugün benim doğum günümHerkes bugün öpsün beni
Ay cok zor o yaa kahvaltıya bile yumurtasız birşey olmuyokii bi lor veriyorum bi pekmezSuan hala ediyor. Haslama ve yagda yumurtada kekte filan eser miktarda olduğu icin belli olmuyor pek
Gece bir açıyor baş ağrısıyla uyanıyorum. Kalkıp düşürüyorum o kalktığında geri yükseltiyorHadii yaaa ayy benim eşimm düşün kalorifer kapalı ama şort atlet uyurrtek yaşasa eminim hiç açmazz
O da evin genel haline ayak uyduruyordu sanırımNako ne la aneanem orerdi
BIzimki tam tersi ben açıyorum benimki kapatıyoGece bir açıyor baş ağrısıyla uyanıyorum. Kalkıp düşürüyorum o kalktığında geri yükseltiyor
Haline şükret ben süt alerjisi var diye loru da veremiyorum. Resmen cikmazdayimAy cok zor o yaa kahvaltıya bile yumurtasız birşey olmuyokii bi lor veriyorum bi pekmez
Doğum günün kutlu olsunBence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
YaaaaHaline şükret ben süt alerjisi var diye loru da veremiyorum. Resmen cikmazdayim
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun
Allah can sagligi versin de gec. Bir dilim ekmekle de doyar bu bebeler merak etme. Iyi olsunlar yeter yipratma kendini sakın üzmeYaaaane zor işlermis bu ek gıda bukadar beklemiyodum
Evett evettt yeterki sağlıkli olsun kilosuda yerinde rabbim sağlık güc kuvvet versin evlatlarımızaaAllah can sagligi versin de gec. Bir dilim ekmekle de doyar bu bebeler merak etme. Iyi olsunlar yeter yipratma kendini sakın üzme
Bende prenses okudumPrenses diye her okuduğumda gülüyorum ya
Kiz sen hatlari neyle karıştırdın allah icinEvett evettt yeterki sağlıkli olsun kilosuda yerinde rabbim sağlık güc kuvvet versin evlatlarımızaa
Hamişmisin verdinmi testi tekrar
Ozelden de yazan destek olan cok oldu allah hepsinden razi olsun. Valla bi allahin kulu da terslenip aşı ne alaka demedi bonusum. Başkası olsa dedigin gibi linc yerdi sanirim.JES inşallah hiç bir sorun olmadan bu günleri atlatırsınız.
Şanslısın kuzum herkes ne güzel dikkate alıp yorum yapmış bir başka fikir görüş her zaman iyidir.
Aşı için bişey dediler diye az azarlanmadı burda insanlar çifte standart her yerde
Benide 9 ay kontrolü var diye aradılar aşı var demediler aşı yapmiyacak mı sadece kontrol dedi çünküOzelden de yazan destek olan cok oldu allah hepsinden razi olsun. Valla bi allahin kulu da terslenip aşı ne alaka demedi bonusum. Başkası olsa dedigin gibi linc yerdi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?