Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canlar biz şimdi evden çıktık
Hastane işleri akşama kadar disardayiz
Ev havalandı süpüruldu
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Yataklar toplandi
Şimdilik acele bunları yapabildim
Yarınds iş çok bakalm yarın daha geç gelcex eve hayirlisiyla bı bitse şu işler

ah yavrum benim ya, sonrasındada yürümede vs hareketlerde mı gerılemeler oldu kuzum ben anlamıyorum ya bu ası nedenlıyse alerjısı oldugunu bıle bıle nasıl bısey olmaz deyıp vurdurabılıyor kı o ebede bana kalırsa şikayet edılmelı jescim sen uyarmamıs olsan anlarımda soylemıssınde

Sweet 9. Ayi sende yaptirma ikna etmeye çalışıyorlar kanma. Onlar aşı başına aldiklari primin derdindeler
Yok yok ben zaten instagramda takip ettiğim bi doktor kendi çocuğuna yaptırmayınca araştırdım karar verdim. Osman Gönülalan da deyince netleşti. 6 aylıkta sordum ben istemiyorum gerekli mi diye hemşire hemen evet mültecilerden salgın var da virt zirt dedi hemen. Ama yok yaptırmam gereği yok

Geçmiş olsun tekrar. O acele dediğin işler için surunenler var ama bilesiiiin

Sikayet edecegim kuzum pesinj birakmam merak etme. Baskasinin canini yakar o adi birakmam.

Hareketler de gerileme olmadi komut algisal gerileme oldu. Al ver gel git anlamiyor. El isareti taklidiyle anliyor ancak. Söylediğimi anlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…