Yaavvv hahahahahahaha var birşiyciklerr gördümm bennKiz sen hatlari neyle karıştırdın allah icinkim hamis ben mi ? Az kaldi bak kescem o totonu kendine gelirsin belki
Çok merak ettim ya bulacam o perde mevzusunuZihnime öyle kazındın ki vallahi her perde atisimda aklıma geliyor
Doğum günün kutlu olsun fesleğen nice mutlu sağlıklı senelereBence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
Nasi yani la nerde gördün rüyanda mi.Yaavvv hahahahahahaha var birşiyciklerr gördümm benn
Bisey den de eksik kal totosunu kestigimÇok merak ettim ya bulacam o perde mevzusunu
O alsemdi kızEvett evettt yeterki sağlıkli olsun kilosuda yerinde rabbim sağlık güc kuvvet versin evlatlarımızaa
Hamişmisin verdinmi testi tekrar
9 ay kontrolü olur zaten her ay oluyor ama aşıyı yaptirma sakin. 1 yasinda yaptir ayni aşı zaten.Benide 9 ay kontrolü var diye aradılar aşı var demediler aşı yapmiyacak mı sadece kontrol dedi çünkü
Var maalesef gidince sürpriz diyecek heraldeBenide 9 ay kontrolü var diye aradılar aşı var demediler aşı yapmiyacak mı sadece kontrol dedi çünkü
Dur dur elleme bakim ne yaşıyor kafasinin icinde bi anlatsinO alsemdi kız
Sweet 9. Ayi sende yaptirma ikna etmeye çalışıyorlar kanma. Onlar aşı başına aldiklari primin derdindelerVar maalesef gidince sürpriz diyecek heralde
Bisey den de eksik kal totosunu kestigim
Yaa doğum günün kutlu olsun ailenle hayırlı güzel yasaBence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
ah yavrum benim ya, sonrasındada yürümede vs hareketlerde mı gerılemeler oldu kuzum ben anlamıyorum ya bu ası nedenlıyse alerjısı oldugunu bıle bıle nasıl bısey olmaz deyıp vurdurabılıyor kı o ebede bana kalırsa şikayet edılmelı jescim sen uyarmamıs olsan anlarımda soylemıssındeGunaydin yavrucum allah razi olsun. Valla huysuzluk ateş allahin emri zaten ama bebegimde denge sorunu oldu aradim normal dediler. Ama bildigin parkinson gibi çocuk titrek gibiydi. Doktora götürdüm 3 gune o gecti. Onun disinda ishal oldu vucudu belli yerleri kizardi.
Yok yok ben zaten instagramda takip ettiğim bi doktor kendi çocuğuna yaptırmayınca araştırdım karar verdim. Osman Gönülalan da deyince netleşti. 6 aylıkta sordum ben istemiyorum gerekli mi diye hemşire hemen evet mültecilerden salgın var da virt zirt dedi hemen. Ama yok yaptırmam gereği yokSweet 9. Ayi sende yaptirma ikna etmeye çalışıyorlar kanma. Onlar aşı başına aldiklari primin derdindeler
Geçmiş olsun tekrar. O acele dediğin işler için surunenler var ama bilesiiiinGünaydın canlar biz şimdi evden çıktık
Hastane işleri akşama kadar disardayiz
Ev havalandı süpüruldu
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Yataklar toplandi
Şimdilik acele bunları yapabildim
Yarınds iş çok bakalm yarın daha geç gelcex eve hayirlisiyla bı bitse şu işler
dogum günün kutlu olsun o zamaaanBence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
Sikayet edecegim kuzum pesinj birakmam merak etme. Baskasinin canini yakar o adi birakmam.ah yavrum benim ya, sonrasındada yürümede vs hareketlerde mı gerılemeler oldu kuzum ben anlamıyorum ya bu ası nedenlıyse alerjısı oldugunu bıle bıle nasıl bısey olmaz deyıp vurdurabılıyor kı o ebede bana kalırsa şikayet edılmelı jescim sen uyarmamıs olsan anlarımda soylemıssınde
Hiç öyle sürpriz yapmaz ama bir sorayım aşı kartını da bulamıyom diğer evde sanırımVar maalesef gidince sürpriz diyecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?