- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Sağol canım ... Benim için mecburi rutin halinde artık eee büyükler oluncaGeçmiş olsun tekrar. O acele dediğin işler için surunenler var ama bilesiiiin
inşallah bu surec sular seller gıbı gecsın sızın için kuzum dualarım sızınleSikayet edecegim kuzum pesinj birakmam merak etme. Baskasinin canini yakar o adi birakmam.
Hareketler de gerileme olmadi komut algisal gerileme oldu. Al ver gel git anlamiyor. El isareti taklidiyle anliyor ancak. Söylediğimi anlamiyor.
Doğum günün kutlu olsun fesleğen nice mutlu sağlıklı senelere
Yaa doğum günün kutlu olsun ailenle hayırlı güzel yasa
Teşekkür ederim canlarımmdogum günün kutlu olsun o zamaaan
Jesim heran aklmdasin dua ediyorum umarım şifa bulcak yavrumuz sen çok güçlü bı annesinSikayet edecegim kuzum pesinj birakmam merak etme. Baskasinin canini yakar o adi birakmam.
Hareketler de gerileme olmadi komut algisal gerileme oldu. Al ver gel git anlamiyor. El isareti taklidiyle anliyor ancak. Söylediğimi anlamiyor.
Allah razi olsun cancazim eksik olma inşallah geçer gider inşallahhhhinşallah bu surec sular seller gıbı gecsın sızın için kuzum dualarım sızınle
hayirlisi olsun gonlundekinin sevincini yasarsiniz inşallahSağol canım ... Benim için mecburi rutin halinde artık eee büyükler olunca
Sonrada tüp bebk için kosturcaz inşallah tutarda son kosturmam olur
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canlarımm
Canim tubisim sende eksik olma guzel yürekli arkadasim. Allah razi olsunJesim heran aklmdasin dua ediyorum umarım şifa bulcak yavrumuz sen çok güçlü bı annesin
Sağol canımDoğum günün kutlu olsun canım
Nego bu iki çocuktan sonra körelmiş halimKız nasıl tuttun aklında
Aklıma düşürdün zalım
Canımm jesimm teşekkür ederim sen de iyiki varsın seviliyorsun
E nabızdaki aşı takviminde de görünmüyorHiç öyle sürpriz yapmaz ama bir sorayım aşı kartını da bulamıyom diğer evde sanırım
Aynen kandirip vurdurduklari yetmiyor birde aşı kartina islememis. Bak artik amaclari neyse. Ilerde de inkar ederler biz vurmadik diyeE nabızdaki aşı takviminde de görünmüyor
Nego bu iki çocuktan sonra körelmiş halimGereksiz Bilgi ne ararsan hepsi aklımda ama gerekli olan şeyler yok
Bizim ebe Aşı yok dedi sordum tekrar yarın gelelim dedim tamam dediE nabızdaki aşı takviminde de görünmüyor
Teşekkür ederim züpürgem
Al işte şimdi de hata ettiklerini anlayip kaldirdilar muhtemelen 9. Ay asisini. Olanlar ne olacak. Ya bisey demiyorum allah sorsun hesabiniBizim ebe Aşı yok dedi sordum tekrar yarın gelelim dedim tamam dedi
10100 küsür sayfa olarak görüyordum ben10 bin sayfa olmaya 800 sayfa kalmış vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?