- 2 Ağustos 2013
- 38.227
- 128.018
- 798
Öyle valla hadi kartlar eski diyelim e nabız elektronik bi sistem eklemek zor değil.Aynen kandirip vurdurduklari yetmiyor birde aşı kartina islememis. Bak artik amaclari neyse. Ilerde de inkar ederler biz vurmadik diye
Aaaa garip. Olmaması daha iyiBizim ebe Aşı yok dedi sordum tekrar yarın gelelim dedim tamam dedi
Sanane deseydin. Once kendi vurdurdugun aşıları dogru duzgun becerin de ozelleri sonra tartisirsiniz.Öyle valla hadi kartlar eski diyelim e nabız elektronik bi sistem eklemek zor değil.
Kız bizim ebe ne diyor geçen bexsero menenjit vurdurmaya gittiğimde. Niye 2 tane diyo. Anlamadım dedim. 1 tane vurduruyor herkes diyo. Bende farklı tipteki menenjitler için dedim değişik bi bakış attı. Resmen yeniliğe araştırmaya kapalılar
Seni kariştırmışımm yaa jesooNasi yani la nerde gördün rüyanda mi.Allah hayra cevirsin de olmayana versin zaten bebemim durumu kritik surecte onunla ilgileneyim yeter bana.
Eyy cemaat mumineyi kibleye doğru cevirelim yavaşçaSeni kariştırmışımm yaa jesoovallahaa totomu kesme aayyyy alsemmiş
Bence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
Ben söyle gorünmeden yavaşça gideyiimmmEyy cemaat mumineyi kibleye doğru cevirelim yavaşça
Hemşirem temiz kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah razi olsunJES Jesikom cok gecmis olsun rabbim yardim etsin. Bebegin senin gibi dikkatli bir annesi oldugu icin cok şanslı
Iyiki dogdun canimmBence beni öpsünler bugün benim doğum günüm
Toto kabak gibi acikta nereye görünmüyonBen söyle gorünmeden yavaşça gideyiimmm
Teşekkür ederim canım benimIyiki dogdun canimmnice senelerin olsun
Hadi gecmis olsun
Aaa niye öyle acaba10100 küsür sayfa olarak görüyordum ben
Dün girdiğimde 9100 küsür olarak gördüm anlamadım
Yürek yemiş ellemeyinBende çekerim ona güzel bi pıçakkkk
Ya bu kadının çiçeklerine hastayım ben yaaBöyle başladım her yer sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?