Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Ağrı kesici damla oluyor kulak için geçen sene almıştım ismini hatırlayamadım ama ... ağrı kesici ver geçmiş olsun allah şifa versin

Allahim bana mutfagi toplamam için guc kuvvet istek ver
Her akşam yemeğinden sonra ben shsnznzn
@Tenceresiz kaldim anne sen mi demiştin ya kulak ağrısına iyi gelen şurubu hatırlayamadım ama sendin sanki. Oğlanın kulak çok fena ağrıyor kesmedi hiçbiri.
Ahhh loram ben o kulaktan küçükken o kadar çok çektim ki sabahlara kadar ağlardım ağrıdan uyuyamazdim
Annem sarımsağı ısıtıp kulağıma koyardı iltihaplanma varsa akıtıyor ve ağrısını alıyor kaç gece kulağımda sarımsakla uyuyakaldım bilmiyorum kulak ve diş ağrısı en beteri bence ya İnşallah oğlunun da bi an önce geçer
yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben

benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor
Tenceresiz de aynisini demiş bak.

Kızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Doktor değerleri çok beğendi
Yaşınız müsait ,3/4 ay kendiniz deneyin vs dedi bu değerlerle çocuk olur dedi
3/4 ay kendiniz deneyin ilaçlara ve keçi boynuzu ye deid eesime
Yumurtlama günü e dikkt ey dedi
Sık sık birleşme olsun dedi
Ayy nasıl sevindim nasll
Ben sordum tüp bebekde uğraşmaya değermi diye doktor bence aceleniz yok biraz deneyin dedi
Öneriler soledi vs Rabbim sukurlrr olsun
Dualarınıza talibim kızlar

Cok iyi canimm bol bol calisma yapin

Rabbim hayirlisyla nasip etsin canım

Canim orta kulak iltihabı falan mı var neyi var? Çok üzüldüm ya beter olur onun ağrısı
Deneyim sarımsak ısıtıp direkt mi koyuyoruz zeytinyağı ile pamuk peçete falan sarıyor muyuz ?
Ya küçükten beri arada olur iltihap değil ama hiç akmıyor kulağı içinde kuru duruyor afedersin pislikler. Ondan galiba. Gripti kaç gündür kulağa vurdu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…