- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.362
- 598
- 32
Hava serinleyince gidiyorlar canım. Nisan sonuna teşrif ederler.Evet tarcini denedim bi ara üste üste 2 3 gün.. aniden kayboldular.. ama sebebi tarçın mi yoksa havaların serinlemesi mi anlayamadım..
Bir defa aç gidip beklemiştim. Yemek geldiğinde de beğenmemiştim. O günden beri nereye gitsem çantama bişey sıkıştırırimDogumgunu kutlamaya geldik, cok acim30 dakika varmis yemege
Ağrı kesici damla oluyor kulak için geçen sene almıştım ismini hatırlayamadım ama ... ağrı kesici ver geçmiş olsun allah şifa versinİlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Ağrı kesici damla oluyor kulak için geçen sene almıştım ismini hatırlayamadım ama ... ağrı kesici ver geçmiş olsun allah şifa versin
tesekuur ederim keşke sorsaydik eczaneye
Her akşam yemeğinden sonra ben shsnznznAllahim bana mutfagi toplamam için guc kuvvet istek ver
Ahhh loram ben o kulaktan küçükken o kadar çok çektim ki sabahlara kadar ağlardım ağrıdan uyuyamazdim@Tenceresiz kaldim anne sen mi demiştin ya kulak ağrısına iyi gelen şurubu hatırlayamadım ama sendin sanki. Oğlanın kulak çok fena ağrıyor kesmedi hiçbiri.
Tenceresiz de aynisini demiş bak.yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben
benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor
Canim orta kulak iltihabı falan mı var neyi var? Çok üzüldüm ya beter olur onun ağrısıİlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Ya hicbir sey yemezsem pasta yerim dedim ama azcik biseyler yeseymisim gelmeden, bayilacamBir defa aç gidip beklemiştim. Yemek geldiğinde de beğenmemiştim. O günden beri nereye gitsem çantama bişey sıkıştırırim
Cok iyi canimmKızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Doktor değerleri çok beğendi
Yaşınız müsait ,3/4 ay kendiniz deneyin vs dedi bu değerlerle çocuk olur dedi
3/4 ay kendiniz deneyin ilaçlara ve keçi boynuzu ye deid eesime
Yumurtlama günü e dikkt ey dedi
Sık sık birleşme olsun dedi
Ayy nasıl sevindim nasll
Ben sordum tüp bebekde uğraşmaya değermi diye doktor bence aceleniz yok biraz deneyin dedi
Öneriler soledi vs Rabbim sukurlrr olsun
Dualarınıza talibim kızlar
Çok sağol cnm çokCok iyi canimmbol bol calisma yapin
Rabbim hayirlisyla nasip etsin canımKızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Doktor değerleri çok beğendi
Yaşınız müsait ,3/4 ay kendiniz deneyin vs dedi bu değerlerle çocuk olur dedi
3/4 ay kendiniz deneyin ilaçlara ve keçi boynuzu ye deid eesime
Yumurtlama günü e dikkt ey dedi
Sık sık birleşme olsun dedi
Ayy nasıl sevindim nasll
Ben sordum tüp bebekde uğraşmaya değermi diye doktor bence aceleniz yok biraz deneyin dedi
Öneriler soledi vs Rabbim sukurlrr olsun
Dualarınıza talibim kızlar
Amin inşallah canımRabbim hayirlisyla nasip etsin canım
Her akşam yemeğinden sonra ben shsnznzn
Ahhh loram ben o kulaktan küçükken o kadar çok çektim ki sabahlara kadar ağlardım ağrıdan uyuyamazdim
Annem sarımsağı ısıtıp kulağıma koyardı iltihaplanma varsa akıtıyor ve ağrısını alıyor kaç gece kulağımda sarımsakla uyuyakaldım bilmiyorumkulak ve diş ağrısı en beteri bence ya İnşallah oğlunun da bi an önce geçer
Tenceresiz de aynisini demiş bak.
Deneyim sarımsak ısıtıp direkt mi koyuyoruz zeytinyağı ile pamuk peçete falan sarıyor muyuz ?Canim orta kulak iltihabı falan mı var neyi var? Çok üzüldüm ya beter olur onun ağrısı
Allah nasib etsin inşallah en kısa zamandaAmin inşallah canım
Amin canım Allah razı olsunAllah nasib etsin inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?