- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim annem ocakta iyice ısıtıp koyuyordu diye hatırlıyorum. Tenceresiz zeytinyağı da demis biz onu yapmıyorduk diye hatırlıyorum. Ama iki türlü de faydası olacağı kesin.Deneyim sarımsak ısıtıp direkt mi koyuyoruz zeytinyağı ile pamuk peçete falan sarıyor muyuz ?
Ya küçükten beri arada olur iltihap değil ama hiç akmıyor kulağı içinde kuru duruyor afedersin pislikler. Ondan galiba. Gripti kaç gündür kulağa vurdu galiba
Birkaç tavsiye ekleyim eşin dar kıyafet giymesin ...çok sıcak duş almasın sperm kalitesini bozar sıcak duş ....yumurta tüketmeye çalışın her gün yumurtlama takipi yap adetin düzenliyse çok kolay zaten takip işi ovulasyon testi de yapabilirsin hayırlısı ile tüm isteyenler tatsin evlât duygusunuKızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Doktor değerleri çok beğendi
Yaşınız müsait ,3/4 ay kendiniz deneyin vs dedi bu değerlerle çocuk olur dedi
3/4 ay kendiniz deneyin ilaçlara ve keçi boynuzu ye deid eesime
Yumurtlama günü e dikkt ey dedi
Sık sık birleşme olsun dedi
Ayy nasıl sevindim nasll
Ben sordum tüp bebekde uğraşmaya değermi diye doktor bence aceleniz yok biraz deneyin dedi
Öneriler soledi vs Rabbim sukurlrr olsun
Dualarınıza talibim kızlar
Kolay gelsin askommGeldim okudum sizleri gidiyorum bugün çok işim var ben gelemezsem beni merak etmeyin
Doktor onuda önerdi zatende lh testi Alicam sanırımBirkaç tavsiye ekleyim eşin dar kıyafet giymesin ...çok sıcak duş almasın sperm kalitesini bozar sıcak duş ....yumurta tüketmeye çalışın her gün yumurtlama takipi yap adetin düzenliyse çok kolay zaten takip işi ovulasyon testi de yapabilirsin hayırlısı ile tüm isteyenler tatsin evlât duygusunu
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Ayy nasıl sevindim nasll
Ben sordum tüp bebekde uğraşmaya değermi diye doktor bence aceleniz yok biraz deneyin dedi
Amin cnm Allah razı olsunAllah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Eki Görüntüle 3186080
Ama guzel koktugu icin almistim jagsjsvsgs
Kokusuna bakmak nerden aklına geldiYav kokusu hosuma gitmisti kagsksvsvwgw
Kokuyor yavMinik ne adamsin totosunu kestigimin minigi
Adacayi eyv lavanta limon yagi onlar da eyvallah ulan kayisi yagi kokmuyof ki
Yorumlari guzeldi hagsjwgwKokusuna bakmak nerden aklına geldi
Enfeksiyon mu var? Antibiyotik vermedi mi?İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Hayırlısı olsun Allah muradını versin.Kızlar rabbime şükürler olsun iyi haberlerle geldik
Ayy nasıl sevindim nasll
Ya işte kulak şişip ödem yapıyor o sert kirler baskıyla ağrıya sebep oluyor. Gliserin ile yumuşatacaksınız ya da başka damla var yumuşatan. Eğer yumuşayıp akmazsa yıkanması lazım. İhmal etmeyin önemli bu işitme kaybına kadar gider. Az da duyuyordur kirden.Deneyim sarımsak ısıtıp direkt mi koyuyoruz zeytinyağı ile pamuk peçete falan sarıyor muyuz ?
Ya küçükten beri arada olur iltihap değil ama hiç akmıyor kulağı içinde kuru duruyor afedersin pislikler. Ondan galiba. Gripti kaç gündür kulağa vurdu galiba
Yok negom ya yarına geçmezse başka hastaneye gidicez. Bende antibiyotik verirler diye düşündüm vermediEnfeksiyon mu var? Antibiyotik vermedi mi?
Hahaha yasemin ve gül yağına da öyle diyolarHepinizin ustune afridizyakli koku atcam görürsünüz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?