Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canim annem ocakta iyice ısıtıp koyuyordu diye hatırlıyorum. Tenceresiz zeytinyağı da demis biz onu yapmıyorduk diye hatırlıyorum. Ama iki türlü de faydası olacağı kesin.
Ya bir de sanırım peçeteye sariyordu evet.

Birkaç tavsiye ekleyim eşin dar kıyafet giymesin ...çok sıcak duş almasın sperm kalitesini bozar sıcak duş ....yumurta tüketmeye çalışın her gün yumurtlama takipi yap adetin düzenliyse çok kolay zaten takip işi ovulasyon testi de yapabilirsin hayırlısı ile tüm isteyenler tatsin evlât duygusunu

Doktor onuda önerdi zatende lh testi Alicam sanırım
Ama burdaki jinekoloji doktoruna gidicem ilk firsatta sanirkm adetin ikinci günü istiyolar genelde bu sefer 10 gün kaldı zaten regle onu bekliym
Eşim dar giyinmez zten yunurta yerix genlde de sağol. Cnm

Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Namaza kalktım Kuran okudum.
Kahvaltı, beslenme hazırladım.
Evi topladım.
Ütü yaptım 19 parça tam bitmedi yine yapıcam.
Evi havalandırdım.
Yatakları düzelttim.
Tuvaleti temizledim çöplerini değiştirdim havlusunu değiştirdim , kağıt havlu koydum.
Banyo lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım ,çöplerini değiştirdim, havlusunu değiştirdim.
Bornozları makineye attım.
Çamaşır katladım.
Kalan ütüyü bitirdim ütüyü vs kaldırdım.
Salonu süpürdüm koltukları çekip halıyı kaldırıp dip köşe sildim ,toz aldım.
Antrenin halılarını süpürdüm kaldırdım yeri sildim.
Oturma odasını süpürdüm halısını kaldırdım koltukları çekip dip köşe sildim, toz aldım.
Mutfağı süpürdüm sildim.
Yatak odalarını süpürdüm.
Okula gittim geldim.
Karnıyarık ve pilavı yaptım.
Çamaşırları yerleştirdim.
Akşam yemeği yedik bulaşıkları yıkadım.

Son düzenleme:
İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Enfeksiyon mu var? Antibiyotik vermedi mi?

Hayırlısı olsun Allah muradını versin.

Ya işte kulak şişip ödem yapıyor o sert kirler baskıyla ağrıya sebep oluyor. Gliserin ile yumuşatacaksınız ya da başka damla var yumuşatan. Eğer yumuşayıp akmazsa yıkanması lazım. İhmal etmeyin önemli bu işitme kaybına kadar gider. Az da duyuyordur kirden.

Hepinizin ustune afridizyakli koku atcam görürsünüz siz
Hahaha yasemin ve gül yağına da öyle diyolar lavantayi bilmiym istemeden tüm sayfaya yaydik zaten
Ben o amaçla almamıştım bu arada yanlış anlaşılma olmasın da tamamen masumane meditasyon yaparken falan buharini solurum dediydim kısmet tuvalet kagidinaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…