- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Bu ne olaki Eki Görüntüle 3186349
Yıktın beni yıktın tansiyonum cikti,nasıl yaparsın bunu
Ahiretliğim olur mu heç seni nasıl göz ardı ederimYıktın beni yıktın tansiyonum cikti,nasıl yaparsın bunubana ahiretligine
Yapmazsın dimi döv onlarıAhiretliğim olur mu heç seni nasıl göz ardı ederim
Ağlama ne olur ben bulacağım o siber güçleri
Hemide eşeği kaf dağına yolar gelene kadarYapmazsın dimi döv onları
Bende hala eskileri izleyip egleniyorum hagahahaOff maalesef ben ve kız kardeşimde öyle.
Ben eski izleyicisiydim bi de..
Bugün ne büşecek
He valla narkörük
Valla cincik gibi yaptim uyudum negoooooooooTövbe estağfurullah
Topladın mu bari
Seri kizgin geliyorAklima negoyla senin şakayık muhabbetiniz geldi. Utulemistiniz kafamizi heee
Kişiye özel ödev mi veriyorum
Ben bu mesajları dün gece görmemişim ya sağlam bir geçmiş yapmam lazımAklima negoyla senin şakayık muhabbetiniz geldi. Utulemistiniz kafamizi heee
Ya o kadını sürekli görüyorum internette ama kimdir necidir bilmiyorum evet hep öyle şeyler söylüyorKıız o yağlardan esra ezmeci hep bahsediyor yasemin gül lavantasen söyleyince benim aklıma direk o geldi
Bir de loraya soruyorBen etmişim
Tamam kesin denicemAl dene güzelse bende alayım
Benim silahim bana atmaz gardasssssBen bu mesajları dün gece görmemişim ya sağlam bir geçmiş yapmam lazım
Ces bu sefer picak senin totonu kessin ister misin yavriim
Ya o kadını sürekli görüyorum internette ama kimdir necidir bilmiyorum evet hep öyle şeyler söylüyorne zaman görsem olay açıklamalar
Bir de loraya soruyor
Tamam kesin denicem
Yazık ya la adamaValla cincik gibi yaptim uyudum negooooooooosabah kocam mesaj atmış mutfağa temizlik perileri girmis diye
Adam benden beklemiyorsa demek ki
Bende hala eskileri izleyip egleniyorum hagahaha
Firinda köfte, soğan söğüş salata, ayranBugün ne büşecek
Benim silahim bana atmaz gardasssss
Off bunları ben de hatirliyorum hele o melisRuh hastası Melis, yarı Türkçe yarı İngilizce konuşan Eser West, doritos kokulu Ayçaliçe, Cansel Qeen
Tabi eskiler bambaşkaydı.
Neyse biz seninle özelden durum değerlendirmesi yaparız
Gece de izlediğim oluyor çocuklar uyuyunca
Nasıl böyle boş bir şey izliyorum kendimden utanıyorum yeminle ama batak bu çıkamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?