- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
Aycalicem ya yagli sacli barbim hagsjahs sonradan bir kuaför yarismasina gitmisti yine yagli saclarla ahahahahaha benim o zaman basim koptu isteRuh hastası Melis, yarı Türkçe yarı İngilizce konuşan Eser West, doritos kokulu Ayçaliçe, Cansel Qeen
Tabi eskiler bambaşkaydı.
Neyse biz seninle özelden durum değerlendirmesi yaparız
Gece de izlediğim oluyor çocuklar uyuyunca
Nasıl böyle boş bir şey izliyorum kendimden utanıyorum yeminle ama batak bu çıkamıyorsun.
Nego ve küresi iş başında az önce içimden geçirdim şu bulaşık makinesini de bi temizleyeyim diye artık yapmak farz oldu4 ocak ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ben yemek konusunda bu kadar sıkıntı yaşamam arada bi olur.Bugün ne büşecek
Günaydınnnn negatif enerjili memnuniyetsiz insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3186351
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ütü maratona hazırım sakın 3 parca demaMaşallah herkes ne kadar enercik bugün biri ütüye giriselim diyo biri maraton yapalim diyo
Siz gidin ben arkanızdan geliyorum
Psikologmuş takip ediyordum benBen bu mesajları dün gece görmemişim ya sağlam bir geçmiş yapmam lazım
Ces bu sefer picak senin totonu kessin ister misin yavriim
Ya o kadını sürekli görüyorum internette ama kimdir necidir bilmiyorum evet hep öyle şeyler söylüyorne zaman görsem olay açıklamalar
Bir de loraya soruyor
Tamam kesin denicem
Aaaa olmadı şimdi kim varki biz bizeyiz şuradaSabah sabah çok büyük bir hata yaptım yada yanlış anlama diyelim biz ona ama anlatmam çok gülersiniz malûm hiç bir şey unutulmuyor
Benim evirip çevirmeye ihtiyacım mı var
Yanlış kişiye söylüyorsun beni bulastirman bu işlere guzuumÜtü maratona hazırım sakın 3 parca dema
Negonun da işi bittiMaşallah herkes ne kadar enercik bugün biri ütüye giriselim diyo biri maraton yapalim diyo
Siz gidin ben arkanızdan geliyorum
Hemen anlat nolurSabah sabah çok büyük bir hata yaptım yada yanlış anlama diyelim biz ona ama anlatmam çok gülersiniz malûm hiç bir şey unutulmuyor
Hemsire henuz kahvalti yapmadiNegonun da işi bitti
Ama güzel kadın şimdi Allah var ben beğendimPsikologmuş takip ediyordum ben
Dün hepsi bittiÜtü maratona hazırım sakın 3 parca dema
Bende mi ütü yapsam acaba epey de var ütümÜtü maratona hazırım sakın 3 parca dema
Estetik bence hep pek anlamam ama öyle görünüyorAma güzel kadın şimdi Allah var ben beğendimonun kadar ince olsam yeter
E anlatmayacaksan bunu niye yazdınSabah sabah çok büyük bir hata yaptım yada yanlış anlama diyelim biz ona ama anlatmam çok gülersiniz malûm hiç bir şey unutulmuyor
Dantelli paspasların ne durumdaYanlış kişiye söylüyorsun beni bulastirman bu işlere guzuum
Mecbur kalmadıkça ütü yapmıyorum Allahtan çoğu kiyafetimiz ütü gerektirmeyen şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?