- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yeminle tam bir ruh hastası ben olsam onu orada gömer çıkardım.Off bunları ben de hatirliyorum hele o melis
Evet evet çok belli yaEstetik bence hep pek anlamam ama öyle görünüyor
Onları kilere kaldirdim banyo değişince paspaslar da değiştiDantelli paspasların ne durumda
Oh çok şükürOnları kilere kaldirdim banyo değişince paspaslar da değişti
Yazacaktım vazgeçtim o an boş gitmesin mesaj dedimE anlatmayacaksan bunu niye yazdın
Ben bunu dusunmekten is yapamam simdiYazacaktım vazgeçtim o an boş gitmesin mesaj dedim
Bizde özelden konuşalım bundan sonra komik şeyleriBen bunu dusunmekten is yapamam simdiNego Anlatsin banane
Sana özelden yazarım iş yapmadım deme diye şaka yaaa uzun diye yazmaya üşendimBen bunu dusunmekten is yapamam simdiNego Anlatsin banane
Ne ararsan var bacımDün hepsi bitti
Sen kumaş pantolon ve gömlek ütülüyor musun?
Musmutlu bir gun diliyorumGünaydınnnn negatif enerjili memnuniyetsiz insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3186351
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
hosgeldin cicekleri kalbi kadae guzel kadin
Adam şok olmustur bu ne israr diyeÇalışıyorumNego Küçüğü uyutmadan evi süpürdüm ondan yazmaya üşendim işim bitti yazayım ....eşim çocukları okula bırakmaya çıkmıştı sabah telefon çalınca bizim kızın geçen sene okul müdürü olan isim arıyor beni arıyor diye açtım eşimi soruyor ben bana söyleyin diye ısrar ediyorum çünkü okulla ilgili bir şey sanıyorum ama adam şu 'an ilçe milli eğitim müdürü okulla alakası yok benim kızda o okulda değil eşimi de işiyle ilgili aramış suçum yok uykuluydum
O değilde bu çocukları okuturken de hiç aramamıştır ki mesaj atardı sadece ....... eşimde dalga geçiyor unutmaz daAdam şok olmustur bu ne israr diye
Anaammm ne güzel renkler yaaaa bende yaptım bundanGeliyom bacımsu
Elişimi bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?