- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
Gecmis olsunO değilde bu çocukları okuturken de hiç aramamıştır ki mesaj atardı sadece ....... eşimde dalga geçiyor unutmaz da
Nasılsın bebiş nasılMrb. Ben selizay, bana kısaca emzik diyebilirsiniz
Ayy bu çok güzelGeliyom bacımsu
Elişimi bıraktım
Çok güzel oluyor belli renkler de harikaGeliyom bacımsu
Elişimi bıraktım
Nasılsın selizimmmBaşka hiçbir vasfı olmayan kocaman bir emzik
Aynen ütü benimde çok lazım olmuyorYanlış kişiye söylüyorsun beni bulastirman bu işlere guzuum
Mecbur kalmadıkça ütü yapmıyorum Allahtan çoğu kiyafetimiz ütü gerektirmeyen şeyler
Kuru ve taze fasulyeBugün ne büşecek
Kac zamandır içemiyorum
Selam emzik, nasilsin bebis nasilMrb. Ben selizay, bana kısaca emzik diyebilirsiniz
Bu muyduÇalışıyorumNego Küçüğü uyutmadan evi süpürdüm ondan yazmaya üşendim işim bitti yazayım ....eşim çocukları okula bırakmaya çıkmıştı sabah telefon çalınca bizim kızın geçen sene okul müdürü olan isim arıyor beni arıyor diye açtım eşimi soruyor ben bana söyleyin diye ısrar ediyorum çünkü okulla ilgili bir şey sanıyorum ama adam şu 'an ilçe milli eğitim müdürü okulla alakası yok benim kızda o okulda değil eşimi de işiyle ilgili aramış suçum yok uykuluydum
Merhaba emzik bende nego sadece negoMrb. Ben selizay, bana kısaca emzik diyebilirsiniz
3 çesit ana yemek ?Kuru ve taze fasulye
Brokoli çorbası
Köfte patates
Pilav
:) Bende menü bu fikir olablr
Doğru hiç rezil olmamışımdır adama unutulur hemenBu muydu
Teli çok tutmaktan sanırım dirsek ağrısı çekiyorum fena halde az gireceğim bugün.
Önemli bi yere gitmem lazımdı onuda iptal ettim sanki hasta olacak gibiyim bütün vucudum dökülüyor.
Bi ilaç alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?