O neydi gızGittiler okulabenim cocuklar büyük ya okula gidenler bana ihtiyaçları yok giyinip kahvaltı yapıp gittiler ben yatarken.... Nego sende mi uykusuzsun bugün
Evet ne saf temiz duygular vardı o zamanlarYa bunlar ne güzeldi hatıra defterleri benim hala duruyor annemlerde
İki kvkv aradı kuzum ( gırniş) çerkez yemeği sever gelsenizde yapsam dedi ara tatil de gelmeye çalışırız dedim eşimi ikna edebilirirsem ...yakın da olan kv de çay bile demlemez ....arayıp iki aileyi de bize mi çağırsam diyorum sonra aynı anda evde iki kv ile delirirsem diye vazgeçiyorum
kucuk oğlum bebek ya o evde olunca çocukları okula göndermedim sandın galibaO neydi gız
E tabi 2,3 gün idare ediyorsa oda iyi.hepsi biranda çikmıs olurBizde öyle malesefbı kaç gün en az 2/3 gün idare ediyor bizi
Kaynım rahatsız olan fasulye yiyor kuru fasulye pilav dolma lahana yiyebildikleri bunlar o yüzden sık pişer
Taze fasulye de yarına kalır yüksek ihtimalle
Bugün iki tabaklık taze fasulye var bu akşam bter biraz da biber dolmam var onu da kaynım sever o yer
Gerisi iki gunluk idare eder bizi
Kuru fasulye ve taze fasulye 3/4 güne biter
Ayy cok guzel bir kitap bu, keyifli okumalarSenenin ilk kitabına başlıyorum bol okumalı geçer inş
Evet Dilara hoşgeldin.Temizlik yapmak adeta bit terapi
YaaSenenin ilk kitabına başlıyorum bol okumalı geçer inş
Sipoylır vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?