Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah kahvaltı hazırlamadım çocukları okula götürmedim oh mis derken önce telefon çaldı sonra küçük oğlum uyandı .ne güzel öğlene kadar yatacaktım hayallerim yarım kaldı ..... evi havalandırdım odaları toplayıp çamaşır makinesi ni çalıştırdım tüm evi süpürdüm salon dışında tüm evi viledaladım öğlen yemeği hazırladım yenildi bulaşık makinesi ni çalıştırdım elde yıkanacakları yıkadım ocak ve fayansları sildim banyo ile tuvaleti yıkadım banyo dolabını sildimvestiyerin aynası ile tv sildim ...... akşam yemeğini düşünüyorum ne hazırlasam diye dün karnıyarık pilav yapmistim bulaşık makinesi temizdi

Okula niye göndermedin?

Okula niye göndermedin?
Ben götürmedim büyük hazırlayıp kahvaltıyı babası ile gittiler dün geç saatte kadar misafir var dı eşimin iş arkadaşları aileden birkaç kişi onlar gidince topla temizle birde küçüğün uykusu kaçti uyuyamadım

Yazılıları yok mu

Evet yemeklerim pisti
Ocak silindi
Airfery ve tost Makinesi ızgarasi temizlendi
Tezgah silindi
Elde yikancaklar yıkandi
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Patates köfte kaldı geriye onlarda yemeğe yakın yapicam
Patates suya kondu
Köfte en başta yoğruldu dolapda
Şimdi oturuom

3 çesit ana yemek ?
Bizde öyle malesef bı kaç gün en az 2/3 gün idare ediyor bizi
Kaynım rahatsız olan fasulye yiyor kuru fasulye pilav dolma lahana yiyebildikleri bunlar o yüzden sık pişer
Taze fasulye de yarına kalır yüksek ihtimalle
Bugün iki tabaklık taze fasulye var bu akşam bter biraz da biber dolmam var onu da kaynım sever o yer
Gerisi iki gunluk idare eder bizi
Kuru fasulye ve taze fasulye 3/4 güne biter

Çamaşır katladım yerleştirdim
5 parça ütü yaptım
1 çocuk, 1 anne, 1 duşkabin yıkadım keseledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…