Nasılsın bebiş nasıl
Nasılsın selizimmmbu da geçer selizimmm bebiş nasill
Bebiş iyi, emcüklüyoSelam emzik, nasilsin bebis nasil
Evinde büyükler de var yemek mi seçiyorlar bende kv kb varken çok çeşit yaparım istemsizce3 çesit ana yemek ?
En güzeli bu zamanda maşallahBebiş iyi, emcüklüyoben iyi değilim emcükleniyorum
Benim en sevdiğim zaman emzirirken aşka geliyorum mutlu oluyorum emzirme sürelerim ilk çocuk dışında 2 yaş altı yok o yüzdenBebiş iyi, emcüklüyoben iyi değilim emcükleniyorum
Çok severdim emzirmeyi canım çekti bakBebiş iyi, emcüklüyoben iyi değilim emcükleniyorum
Anasin sen anaaaaBebiş iyi, emcüklüyoben iyi değilim emcükleniyorum
Okula niye göndermedin?sabah kahvaltı hazırlamadım çocukları okula götürmedim oh mis derken önce telefon çaldı sonra küçük oğlum uyandı .ne güzel öğlene kadar yatacaktım hayallerim yarım kaldı ..... evi havalandırdım odaları toplayıp çamaşır makinesi ni çalıştırdım tüm evi süpürdüm salon dışında tüm evi viledaladım öğlen yemeği hazırladım yenildi bulaşık makinesi ni çalıştırdım elde yıkanacakları yıkadım ocak ve fayansları sildim banyo ile tuvaleti yıkadım banyo dolabını sildim vestiyerin aynası ile tv sildim ...... akşam yemeğini düşünüyorum ne hazırlasam diye dün karnıyarık pilav yapmistim bulaşık makinesi temizdi
Ben götürmedim büyük hazırlayıp kahvaltıyı babası ile gittiler dün geç saatte kadar misafir var dı eşimin iş arkadaşları aileden birkaç kişi onlar gidince topla temizle birde küçüğün uykusu kaçti uyuyamadımOkula niye göndermedin?
Yazılıları yok muBen götürmedim büyük hazırlayıp kahvaltıyı babası ile gittiler dün geç saatte kadar misafir var dı eşimin iş arkadaşları aileden birkaç kişi onlar gidince topla temizle birde küçüğün uykusu kaçti uyuyamadım
Negooooooooo tamam NegooooooooooooBenim evirip çevirmeye ihtiyacım mı var
Bizde öyle malesef3 çesit ana yemek ?
Gittiler okulaYazılıları yok mu
Ya bunlar ne güzeldi hatıra defterleri benim hala duruyor annemlerde
Bunu yazdıktan sonra banyoya gittim.
Gitmişken mont yıkanmıştı onu çıkardım bornozları koydum.
Banyoyu ve tuvaleti temizledim bi duşkabin kaldı.
Oğlanın odasını topladım
Çamaşır katlıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?