Çok severim bu kitabı nedense çok etkilenmiştim. Keyifli okumalar canımSenenin ilk kitabına başlıyorum bol okumalı geçer inş
Ayy böyle yorumlar görmek ne güzel ❤Çok severim bu kitabı nedense çok etkilenmiştim. Keyifli okumalar canım
Bende etkilenmiştim zaten Cengiz Aytmatov kitapları kalbe dokunuyor.Çok severim bu kitabı nedense çok etkilenmiştim. Keyifli okumalar canım
Duzenli olarak kismetse olur izleyenlere kismetsular denir negos ahagaksbsbvss
Duzenli olarak kismetse olur izleyenlere kismetsular denir negos ahagaksbsbvss
Asla unutulabilemez hem deAaa aa ütü yaptım bir de bugun yaaa.. Onu nasıl unuttum.
Böyle toptan yazınca unutuyorum işte.
Ütü unutulacak iş mi bee.
Ütü yapmışım bilin istedim
Gün olur asra bedel dışında hepsini seviyorum ben....Fatih duman kitapları okuyorum LÂL ı okudum etkilendim SIR kitabına başladım şimdideBende etkilenmiştim zaten Cengiz Aytmatov kitapları kalbe dokunuyor.
Bu renkleri bebeklerde çok seviyorumAnaammm ne güzel renkler yaaaa bende yaptım bundan
Mrb. Ben selizay, bana kısaca emzik diyebilirsiniz
Merhaba emzik, ben de cüvcüv koca totolu civciv sadece cüvcüv diyebilirsinizMerhaba emzik bende nego sadece nego
2 tane mi varkv aradı kuzum ( gırniş) çerkez yemeği sever gelsenizde yapsam dedi ara tatil de gelmeye çalışırız dedim eşimi ikna edebilirirsem ...yakın da olan kv de çay bile demlemez ....arayıp iki aileyi de bize mi çağırsam diyorum sonra aynı anda evde iki kv ile delirirsem diye vazgeçiyorum
Ben de bugün sherlock holmes aldım kütüphanedenSenenin ilk kitabına başlıyorum bol okumalı geçer inş
Lal i okumuştum.Gün olur asra bedel dışında hepsini seviyorum ben....Fatih duman kitapları okuyorum LÂL ı okudum etkilendim SIR kitabına başladım şimdide
Ayy bu çok güzel
İnşallah bebek doğmadan bittiririmÇok güzel oluyor belli renkler de harika
Günoş canım
Hello mello arkadaşlar
Eşimi büyüten ailesi var ondan iki kv iki kb var akraba değiller ama arkadaş iki aile2 tane mi var
İki kv varsa bunların teoride birbirini sevmemesi lazim. Ama iki aileyi de çağırsam dediğine göre görüşüyorlar zaten.
Bence yapma bunu kendine nanelimontünelin sonu b*** çıkar soyluyüm iki terminatör bir ipte yurumez
Günoşş efserişkommmmGünoş canım
Hmm anladım şimdi canım durum çok farklıymış.Eşimi büyüten ailesi var ondan iki kv iki kb var akraba değiller ama arkadaş iki aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?