- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bebiş bırakmistir canm olsun her zaman aynk olmazAnaa ben ödevi unuttum
Gerçi bugün hiçbir şey yapmadım ki
Bebis kim kız bildiğim kadarıyla benim bebisim yokBebiş bırakmistir canm olsun her zaman aynk olmaz
Bende düşündüm civcivin bebeği yok ki diyecektimBebis kim kız bildiğim kadarıyla benim bebisim yok
Tamamen kendi tembelligimden yapmadım ödevi
Yollarda.Yeni geldim eve anneme gittim geldim. ya yazdıkların vardır senin deneme demişsin
Küçük girişimlerim oldu ama bazı teklifler aldım kafam o dömen tam kırıktı yapmadımEvet dizisine bayiliyordum da onlar da maşallah senede bi kere çekiyorlar o da azcık bölümartık o da yok
Okuyum bakiyim kitabini
Nasıl yani anlamadım
Giriyim yaaa bayılırım öyle şeylereEllerine sağlık baban nasıl ?
Çok geride kaldı hiç oralara girme
Herşey daha güzel olacak canım sağlıklı olup yanınızda olsun gerisi yavaş yavaş olurGiriyim yaaa bayılırım öyle şeylere
Bugun oturuyor maşallah çok zayıfladı bir yutabilip yemek yese. Doktor olumlu konuşuyor vakit belirlemek olmaz ama istekli yürümek için sıkıntı yapmıyor bu iyi bişey dedi çok şükür
Yaa ne güzelKüçük girişimlerim oldu ama bazı teklifler aldım kafam o dömen tam kırıktı yapmadım
Sen buraya da mı yazılar yaziyordun efserBunu bonus bunu biliyormusum?Diyet Ve İrade
İrade Diyette ilk kurallı irade denilebilinir.İradeyi oyalamanın yolları var mı ? Bunu kilo veren biri olarak yanıtlıyayabilirim ki " kesinlikle evet, var"... Her şey beyinde başlar,açıkırsın mide sinirlerin beyinine sinyal gönderir ve yemek yemeği isteği oluşur. Çoçukluktan gelişen damak...www.kadinlarkulubu.com
Editörken küçük sadece bir makalemdiSen buraya da mı yazılar yaziyordun efser
Gidip şunu okucam tam şu anki ruh halimi yansıtan bir yazı gibi duruyor
NedenEditörken küçük sadece bir makalemdi
Hatta bu yazından sonra uzun bir depresyon dönemi atlatım
Aynen onlarda benim batık teçrübelerimdiNeden
Neyse ki atlatmissin efserim
Uzak dursun depresyonlar bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?