Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yeni mutfak şefimle kek yapayım dedim, ilk kez hani bir deneme yapayım dedim. Akşam yemeğinden sonra dar vakitte. Telefon çaldı halacım aradı,ben de davet ettim madem kek yapıyorum ev bark da temiz düzenli,çağırdım ben de, geldiler.
Halamı anamı babamı çağırdım.
İyi oldu.
Ama yine de mutfağım temiz. Nego hiç öyle gözlerini belertme çay servisi yapıyorum sadece

Oh afiyet olsun

Efserim benim canım hep istiyor aslında bütün sorun bu benimki duygusal aclik
Zevkine yiyorum tamamen yani.

Tabi su an birazcık açım ama o da normal aralıklı oruçtan dolayı bu saatlerde mide boş oluyor tabi.
Kaç defa gittim geldim mutfağa resmen savaş veriyorum.
Kızlar bu işin tek sırrı bak yıllar önce aslında yazmışım şimdi okuyunca daha iyi anladım hiç bir şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyin
Üzüldüm yedim
Mutlu oldum yedim
Gergindim yedim
Bayramda yedim
Komşu geldim yedim
Bunu sonsuza kadar sıralayabiliriz bizler yiyeceklerle bağ kurup bağlanma problemi yaşıyoruz yemeğe ihtiyacımızdan yemiyoruz bağlarımızı koparmamak için iyiyoruz.
Bir çeşit kaybetme korkusu var aynı bebeğin annesini kaybettiği zaman nasıl beslenirim? Nasıl ihtyaçlarım giderelir ?kaygısını yaşadığı gibi.Bizim alt beynimizde olan
Hangi duygu olursa olsun üzgünsen nasıl yatıştıracağım kendimi ?Mutluysam nasıl kendimle paylaşıp kutlayayım bunu? Kaygısını yaşayıp ulaşamama korkusunu yaşıyoruz.
Diyet fazlasıyls kıtlık bilincini tetikliyor bunu uyguladığım tüm diyet ve verme aşamasını gözlemleyerek söyleyebiliyorum
Oysaki bedenin istediği tek şey hareket edebilmek sadece yakıt benim duygularımı besle demez .

Aynen öyle canım haklısın çok güzel özetlemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…