- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sürekli bi yerlerde duyuyorum bunu cok güzel yaİçimde çalanlada bugün
Ayy demaaaa kız ne bliim aklmda öyle kalmisBebis kim kız bildiğim kadarıyla benim bebisim yok
Tamamen kendi tembelligimden yapmadım ödevi
Haha olabilir canım kalabalık olunca karışmıştır kisilerAyy demaaaa kız ne bliim aklmda öyle kalmis
Sana uyguladığım proğramın tiyosunu vereyimOff bugün aşırı zorlanıyorum kaçamak yapasım var zor tutuyorum kendimi
Allahim sen koru görünmez kazalardan yarabbim
Sanki sen Ankara'daydin bana marketin baş harfini söyler misin
Mutfağım temiiiz demek geldi içimden
Efserim benim canım hep istiyor aslında bütün sorun bu benimki duygusal aclikSana uyguladığım proğramın tiyosunu vereyim
Otur bedeneni düşün karınımı aç ?yoksa bunu canının istediğin için mi yiyeceksin?
Eğet karnın açlık hissediyorsan ye (oruçta olan açlık gibi bir açlık hissetmen lazım)
Yok sıf canın istediğin için yiyeceksen yeme
Kaç defa gittim geldim mutfağa resmen savaş veriyorum.Efserim benim canım hep istiyor aslında bütün sorun bu benimki duygusal aclik
Zevkine yiyorum tamamen yani.
Tabi su an birazcık açım ama o da normal aralıklı oruçtan dolayı bu saatlerde mide boş oluyor tabi.
Aynı duyguları paylaştığım birilerini görmek iyi geldiKaç defa gittim geldim mutfağa resmen savaş veriyorum.
Kolay gelsin canım ödev mi yapıyorsunuz
Benimki de can çekişiyor şu anŞarjım bitti sohbet etmek isterdim nasip
Abisinden yardım istemesini söyledim çok içten yardım etmiş canla başla kesmişlerKolay gelsin canım ödev mi yapıyorsunuz
Çok şükür daha iyi.Nasıl oldu bebişin 9. Ay kontrolüne gittin mi ben dün gittim
Benim de son yıllarda okuduğum en etkilendiğim hikayelerdenSenenin ilk kitabına başlıyorum bol okumalı geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?