Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana verdiği örnek ne kveyle uğraşıyor ne aileyle
Kadın evinde barkında.
Akıl olsa demezmi ulan susayım ben özrü kabahatinden büyük

Üzülerek de olsa bu cümlene bütün hücrelerimle katılıyorum efser..
Aynen öyle senin verdiğin hiç bir caba yada huzur için verdiğin hiçbir fedakarlık gençlik güzelik hayat faturasına hiç düşmüyor
Hoş iş diye gitsende bu öküzlere yaranırılmaz ama en azından gururunu ayaklar altına almaz

Kadın evinde barkında.
Canim o bal gibi biliyordur örnek gösterilecek bir meziyet ya da konu neyse üstünlük olmadığını. Öyle söylediğine bakma.

Ahh efser benim tek gördüğüm bu maalesef. İsterse en iyisi olsun hepsi bir gözümde hepsinde bi nankörlük oluyor ufak da olsa.

Aynen öyle iş olsa ne olur o zaman da başka bir şeyler bulurlar biliyorsun işte. O yüzden fazla fedakarlık yapmicaksin en güzeli net.

Sen canını sıkma Allaha havale et bosver

Biliyorum canom ❤

Eline kalemine sağlık. Keşke tekrar yazsan bu bakış açınla bu olgunlukla.

Ben romantik içerikler yazıyordum balık burcu gibi sonradan kesildi sanki bitti kelimeler

2-3 gündür biz de beyzadeyle limoniyiz.
Hatta limoniden biraz daha öte.
Dandik saçma bişeydi ama uzattık bakalım
Ve bir miktar haksızdım... Neyse...
Pek kafama takmıyorum

Ama şöyle ciddili birşey diyecek olsam... Mesela insanın enn yakınım, en canım, en kanım dediği kişi bile bir tık uzağında. Her insan yalnız. En yakınımıza bile biraz uzağız işte kısaca. Bazen böyle hissediyorum...

Canim o bal gibi biliyordur örnek gösterilecek bir meziyet ya da konu neyse üstünlük olmadığını. Öyle söylediğine bakma.
Büyük kıza hamileyken tam doğuma bir ay ve bayram kvye temizlik yapılacak yanı kaçış yok bana oruç tutmam için piskolojik baskı yapıldı hoş onlar için tutmadım ama çok zorladım Rabbim için orucumu tuttum eçrini versin inşallah karnım burnumda hem orucum çaresiz yapamam diyemiyorum ama yapmalıyımda temizlik sırasında benim dizler oldu davul sana sancısını anlatamam gösteriyorum anlatıyorum kvsiydi eltsiydi ödemdir yok öyledir deyip halen işe koşturdular dizlerim morarıyor ne eşimi inandıra bilidim ne kvyi çevremdeki herkes abartıyosun gözüyle bakıyor öyle olunca susuyor kendimi suçluyorum
Bayramı o dizlerle hizmete koşturuldum ve aile geniş yanı gelenin gidenin haddi hesabı yok
Evime inmek zaten o durumda izin yok gitsem nerdesin diye kapıya geliyolar biraz uzansam ayağımı uzatsam her odadan biri çıkıyor
Her gece ağlıyorum ağrıdan üst baldırlarım kömür gibi ve bildiğin kangren gibi bayramın ertesi bu canavar ve annesi insafa geldi beni aldılar dr götürdüler doktor kvye önce bir fırcaladı bu nasıl olur diye sonra beni hastaneye yatırdılar on gün kaldım ne kalp damarı ne beyin cerahisi kaldı göstermedik bulamadılar tek şüpelendikleri yumuşak doku intihabı 10 boyunca serüm ve antibiyotik tedavisi yapıldı bu yüzden bebek 40.haftasını tamamlayamadan 36 haftadan sonra
doğdu

Bugün bu olayı hatırlattım o kadın bunları kendine hiç yaşatırmı yada buna izin verirmiydi hangi kadın buna musade eder ve sen neyin hesaplamasını yapıyorsunda bana bunu söylüyorsun ben varlığın içinde sırf terbiye görüp eğrileyim diye hizmetci gibi on sene çalıştırıldım.
Bunu hesaba dökersek bana borcu çıkacağını bildiği halde bunu söylüyor yaaa...

sabah lahvalti yapildi toplandi cocuklar okula
eşe tekrar kahvalti hazirlandi muge eslgiinde yendi
cocuklara ve ese canta hazirlandi bulasiklar tekrar toplandi
okula yol alindi
okuldan gelince yemek yapildi
mutfak tekrar toplandi
aksam cayi icildi cocuklar yatirildi
sararmak uzere olan brokkoli ayiklandi ocaga kondu
beyazlar serildi renkliler katlandi
bu beden yoruldu

Yangına körükle gitmek istemiyorum ama al işte en en en nefret ettiğim meseleler bunlar.....
Gerçekten çok sinirleniyorum ya. İşte bi evlilige yüz kişi karışırsa olacağı budur. Ama her şeyden önce vicdan meselesi bence. O mahluklar insan olsa evladı ya da kardeşi gibi davranirdi koruyup kollardi. Ama nerde akılları şeytanliga çalışıyor ancak.

Yarın bir gün yatağa düşer bisey olur sonra sen bakmak içinden gelmez (doğal olarak!) Ama yine vicdansız hayırsız gelin olmakla suclanirsin efser bu iğrenç düzen böyle gelmiş böyle gidiyor maalesef. İyice klasiklesmis saçma sapan.

Zaten sana baskıyla oruç tutturmalari apayrı bi olay.. ya gerçekten böyle insanların yatacak yeri yok cidden sonları kötü oluyor. Belki bu dünyada görmezsin ama ahirette mutlaka karsiligini alacaklar. İçini ferah tut sen.

Eşinin de bunları içten içe bilip sırf haklı görünmek için ortaya attığına eminim. Klasik davranışlar..

Kadın evinde barkında.

Seni gazlamayayim diyorum ama dayanamiyorum üzülmene be efom

Zaten şu hayatta kim fedakarlik ederse o cepte goruluyor ve gun geliyor bir halt yapmamis gibi gosteriliyor.

Bosver allaha havale et. Allah büyük.

O hamile halinle sana yaptiklari burunlarindan fitil fitil gelecek hic merak etme.

Bosuna dememisler zulm ile abad olanin sonu berbad olur.

Kocanin sana başka kadini ornek gostermesi igrenc. Elbet aile içinde kavga olur belki 1 haftaya gonul alir sende unutursun ama bu denli seviye dusmeseydi keske.

Sen üzme o tatlı canini. Maviş Maviş gözlerin hüzünle bakmasin. İyi ki varsin ben senin kalbini burdan bile görüyorum. Görmeyen haline yansin. canim efom

Yok abi bu ana oğula bıçak değil hizar makinası lazim kesmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…