- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Allah şifa versin canım inan biz de öyleyiz sırayla kızım, küçük, ben en son da eşim hastalanıyoruz senin gibi benim de boğazım kulağım ağrıyor yine faranjite dönecek diye korkuyorumSağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .
Ayy ne güzel komşuların varmışKizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Bu basladi iii iiiii diye kediye bakip dudak bukmeye sonra inceden aglamaya basladi. Kadinin bi hosuna gitti getirdi birakti bizimkinin kucagina allahim bi sariliyor bi sarmaliyor gormeniz lazim. Sonra kedi bunu yalamaya başladı.
Kadin rahatsiz olurum sandi aldi hemen bizimki agliyor ama içli içlikadin da bizim cocuklar birbirini sevdi galiba dedi ama nasil gülüyoruz
Sonra çaya davet etti ne seversin lutfen diye israr etti elmali turta dedim. Yemin ederim sorun ne zaman yedin en son aklima gelmez ama o an agzimdan cikti iste
Yok kız benim canm çekmedi normalde çok severim aslında da. Şakasına takildimEyvah eyvah bu gün herkesin canını çektirdimkahve ile inanın hiç bir şey yemem bugün nasıl denk geldi de attım buraya tüh
Akşam herkesten elmalı kurabiye yada turda resmi geliyormuş
Akşam gelemez yasak var saat kaçta başlıyordu unuttum amaEyvah eyvah bu gün herkesin canını çektirdimkahve ile inanın hiç bir şey yemem bugün nasıl denk geldi de attım buraya tüh
Akşam herkesten elmalı kurabiye yada turda resmi geliyormuş
Burda yasağı unutmuş başkan süreyi de uzatmış olabilir 21 :55 de kek servisi varmış bizde almalı kurabiye yaparız o saateAaa niye belerteyim ne mutfaklar okudu bu gözler
Allah iyilerle karsilastirsin inşallah cümlemiziburdaki elmalı kurabiyeden gelmiştir aklına anlaşabileceğin biridir inşallah arkadaş olursunuz arada bir gidecek komşunun olması iyidir
Allah razi olsun nego karşimmmOo hayırlı olsun komşun
Valla canim biliyorsunuz yeni tasindik zaten ama binada bir allahin kulu da merhaba nasilsiniz demedi. İlk gün bi yardimci olmaya calistilar sonra eve girdik kimse kimseye selam vermiyor. Bir sokak ilerde komşu teyzem var. Birde bu kadın ile bugun tanistim. Fazlasi bende istemiyorum. Iyi nuyet suistimali oluyor gerek yok.Ooo Jes arkadaş yapmışsın kendine
İyi iyi sevindim, komşu iyidir,bi tane olsa yeter.
Benim de sitede karşı blokta bir arkadaşım var. Başka kimse yok komşu olarak.
O da yetiyor mesela, iyi oluyor.
Hatta bugun ona gideceğim
Turta yapmıştır inşallah
Bu kadar övgünün üstüne kedi alerjim varda diyemiyom du bakim sonum hayrolsunKedi sever komşu , kedi sever evlat insan daha ister günüm güzelleştiiii
20.00Akşam gelemez yasak var saat kaçta başlıyordu unuttum ama
Akşam napiyoruuuuuz anasını agalatiyoruuuuuz gelsin tepsiler kekler böreklerBurda yasağı unutmuş başkan süreyi de uzatmış olabilir 21 :55 de kek servisi varmış bizde almalı kurabiye yaparız o saate
Anaa ben sandım gerçekten unuttunKız unutmuş gibi yapıyordum niye saat veriyon
Bari yarın yapaydıkAkşam napiyoruuuuuz anasını agalatiyoruuuuuz gelsin tepsiler kekler börekler
Fitili ateslediniz bekleyememAnaa ben sandım gerçekten unuttun
Bari yarın yapaydık
Dur kız gaz verme kilo vermeye başlamışken almayayım ben buğday kavurgası yiyorum sadeceAkşam napiyoruuuuuz anasını agalatiyoruuuuuz gelsin tepsiler kekler börekler
Bir espirim varda patlatmiyim belki alınırsın şimdi agzimizin tadi bozulmasin ali.riza beyDur kız gaz verme kilo vermeye başlamışken almayayım ben buğday kavurgası yiyorum sadece
Alınmam kuzum sana espiri sonuçtaBir espirim varda patlatmiyim belki alınırsın şimdi agzimizin tadi bozulmasin ali.riza bey
Bir espirim varda patlatmiyim belki alınırsın şimdi agzimizin tadi bozulmasin ali.riza bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?