Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .
Allah şifa versin canım inan biz de öyleyiz sırayla kızım, küçük, ben en son da eşim hastalanıyoruz senin gibi benim de boğazım kulağım ağrıyor yine faranjite dönecek diye korkuyorum

Ayy ne güzel komşuların varmış
Eyvah eyvah bu gün herkesin canını çektirdim kahve ile inanın hiç bir şey yemem bugün nasıl denk geldi de attım buraya tüh

Akşam herkesten elmalı kurabiye yada turda resmi geliyormuş
Yok kız benim canm çekmedi normalde çok severim aslında da. Şakasına takildim

Eyvah eyvah bu gün herkesin canını çektirdim kahve ile inanın hiç bir şey yemem bugün nasıl denk geldi de attım buraya tüh

Akşam herkesten elmalı kurabiye yada turda resmi geliyormuş
Akşam gelemez yasak var saat kaçta başlıyordu unuttum ama

Erkenden kalktım Kuran okudum namaz kıldım.
Kahvaltıya patates kızarttım.
Evi topladım, yatakları düzelttim.
Kitap okudum.
Makineye çamaşır attım.
Evi havalandırdım.
Mutfağı topladım (tezgah,ocak vs silme)
Çöpü değiştirdim.
Çiçeklerimi suladım.
Evi süpürdüm.
Yerleri sildim.
Kitap okudum.
Öğlen yemeğine geldiler sofra hazırladım, topladım.

Valla canim biliyorsunuz yeni tasindik zaten ama binada bir allahin kulu da merhaba nasilsiniz demedi. İlk gün bi yardimci olmaya calistilar sonra eve girdik kimse kimseye selam vermiyor. Bir sokak ilerde komşu teyzem var. Birde bu kadın ile bugun tanistim. Fazlasi bende istemiyorum. Iyi nuyet suistimali oluyor gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…