Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.

Bu basladi iii iiiii diye kediye bakip dudak bukmeye sonra inceden aglamaya basladi. Kadinin bi hosuna gitti getirdi birakti bizimkinin kucagina allahim bi sariliyor bi sarmaliyor gormeniz lazim. Sonra kedi bunu yalamaya başladı.

Kadin rahatsiz olurum sandi aldi hemen bizimki agliyor ama içli içli kadin da bizim cocuklar birbirini sevdi galiba dedi ama nasil gülüyoruz

Sonra çaya davet etti ne seversin lutfen diye israr etti elmali turta dedim. Yemin ederim sorun ne zaman yedin en son aklima gelmez ama o an agzimdan cikti iste

Neyse öyle işte yawww

burdaki elmalı kurabiyeden gelmiştir aklına anlaşabileceğin biridir inşallah arkadaş olursunuz arada bir gidecek komşunun olması iyidir

Oo hayırlı olsun komşun

Selamlar
Geçmiş olsun. Yaşadım biliyorum acısını. Ağrı ilaçla çabuk geçiyor. Duymada da sorun yaşıyorsan 2-3 hafta sürüyor normale dönmesi

Ooo Jes arkadaş yapmışsın kendine
İyi iyi sevindim, komşu iyidir,bi tane olsa yeter.
Benim de sitede karşı blokta bir arkadaşım var. Başka kimse yok komşu olarak.
O da yetiyor mesela, iyi oluyor.
Hatta bugun ona gideceğim
Turta yapmıştır inşallah

Kedi sever komşu , kedi sever evlat insan daha ister günüm güzelleştiiii

Nabersiniz yavrular?
Sabah işlerimi yaptım.
Bulaşık mak boşalttım.
Kahvaltı yaptık her şeyi topladım.
2 kez çamaşır yıkadım astım.
Ortalık düzenledim.
Oğluşu uyuttum.
Uyanınca arkadaşa gideceğim,bugun misafircilik yapacağım.
Dünden yemek var.
Ev temiz düzgün.
Ben de hazırlanırım birazdan.
Gece kitabımı bitirdim yenisine yarın başlarım.
Bu ara iyiyim maşallah
Beyzadeyle bozuğuz bi tekyanaşıyor yüz vermiyorum. Çünkü gurur
Neysem...
Şu ara hastalık yok evde şükür.

Hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Şifalar dilerim. Bu mevsimler böyle geçecek kanıksadık, Allah beterinden korusun diyelim.

Hepiniz benim bebeklerimsiniz, mıncırdım

Sabah kahvaltı hazırladım
Makineye çamaşır attım
Çocukları okula yolladım
Kendime kahvaltı hazırladim
Oğlumla ders çalıştık biraz
Çamaşırları astım
Yatakları topladım
Ev genel olarak temizdi akşam bulasiginda mutfak dolaplarıni ayrıntılı silmiştim
Çamaşır makinesini sildim bornoz ödevini yapmamıştim attım hepsini yıkandı astım
Benim dolap düzenli çocukların dolaplarıni düzenledim
Banyo sildim
Ben supurdum sildim oğlum toz aldı
Makineyi yerleştirdik onu da sildim iç dış
Yemek koyucam
Namazdan sonra yine ders çalışırız kitap okurum belki

Canım geçmiş olsun İnşAllah hastalığa çevirmez

Geçmiş olsun canım
Sağol canım.
Çok geçmiş olsun sana da canım

Çok sağolun kızlar ,iyilik sağlık hepinizin üzerine olsun
Sağolasın canım.
Sağol Nego
Çok üzüldüm canım ablanın sizin yaşadıklarınıza.Kesinlikle katılıyorum senin söylediklerine.Benim annem ve babama kabullendirmedim durumu sevsemde gitmek istedim bunu açık yüreklilikle söylüyorum.
Ben sürekli tartışma gürültü kavga olan bi evlilik istemem.Bunu kafam kaldırmıyor entrika çevirip bide oynuyorlar Allah'a verecek hesabı düşünmüyorlar.
Gelgör ki ATTRAENTE eşim kişilik olarak kaliteli bir insan.Onun hatrı ailemde akrabalarımda dahi çok fazla bu yüzden vazgeçirtmediler.
Ee o zaman kangrenleşmiş şu konuyu kesip attım.Karşı taraf tekrar beni yerince olduğu odadan çıktım bana daha fazla laf söylemeyemez diyip üzerimi giyindim sokağa çıktım beynimden vurulmuş gibiydim.
Dayımlara geçtim konuştuk dertleştik o günden sonra benim evime gelmem demiş Ben durumdan memnunum selam dahi vermem artık.
Tokilerin açıklanmasını bekliyorum 13 ünde çekiliş var dua edin herkes için hayırlısı olsun.
Ev değiştirsemde burada da kalsam benim kesin net kararım bayramda seyranda olsa görüşmeyeceğim evime de gelinirse ben çıkarım yada bulunduğum odayı değiştiririm kişiler torununu görebilir.Benim bütün iyi niyetim süistimal ediliyor her seferinde.
Özür dilerde kızım beni affet seni de üzdüm gel barışalım derse tabiki affederim ama o asla öyle biri değil çokta kibirlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…