Verdim gitti bu gün kaçamak yaptımŞu kurabiye benim olsun mu
Hemde tarçınlıElmalı kurabiye mi o
Afiyet olsun hızlıca evi silip bir kahve de hen yapayım
Ben diyorum iş yapmadıysa çocuk durmuyordur diye yoksa şimdiye kadar totolar gittiydiSonra diyonuz jes iş yapmıyor
Neyse öyle işte yawwwKizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Bu basladi iii iiiii diye kediye bakip dudak bukmeye sonra inceden aglamaya basladi. Kadinin bi hosuna gitti getirdi birakti bizimkinin kucagina allahim bi sariliyor bi sarmaliyor gormeniz lazim. Sonra kedi bunu yalamaya başladı.
Kadin rahatsiz olurum sandi aldi hemen bizimki agliyor ama içli içlikadin da bizim cocuklar birbirini sevdi galiba dedi ama nasil gülüyoruz
Sonra çaya davet etti ne seversin lutfen diye israr etti elmali turta dedim. Yemin ederim sorun ne zaman yedin en son aklima gelmez ama o an agzimdan cikti iste
Bunu burdan alınNeyse öyle işte yawww
burdaki elmalı kurabiyeden gelmiştir aklına anlaşabileceğin biridir inşallah arkadaş olursunuz arada bir gidecek komşunun olması iyidirKizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Bu basladi iii iiiii diye kediye bakip dudak bukmeye sonra inceden aglamaya basladi. Kadinin bi hosuna gitti getirdi birakti bizimkinin kucagina allahim bi sariliyor bi sarmaliyor gormeniz lazim. Sonra kedi bunu yalamaya başladı.
Kadin rahatsiz olurum sandi aldi hemen bizimki agliyor ama içli içlikadin da bizim cocuklar birbirini sevdi galiba dedi ama nasil gülüyoruz
Sonra çaya davet etti ne seversin lutfen diye israr etti elmali turta dedim. Yemin ederim sorun ne zaman yedin en son aklima gelmez ama o an agzimdan cikti iste
Günaaydınnn5 ocak ödevi
Giysi dolabı düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Sen diyorsun yapmıyorum diye ben mi diyorumSonra diyonuz jes iş yapmıyor
Oo hayırlı olsun komşunKizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Geçmiş olsun. Yaşadım biliyorum acısını. Ağrı ilaçla çabuk geçiyor. Duymada da sorun yaşıyorsan 2-3 hafta sürüyor normale dönmesiGünaydın ,amin
Gece bir buçuk gibi doktora gittim ben dayanamadım kulağımın ağrısına
Boğazımda kulaklarım da enfeksiyonmuş,orada serum taktılar.
Eczane açılınca ilaçları da alıp başlayacağım bakalım .
Ooo Jes arkadaş yapmışsın kendineKizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Kizlar sabah markete gittik yan blokta bir kadin kedisiyle yürüyordu çöp atmaya sanirim. Neyse benim tostos kedi kopek aşığı dediydim y size onceden.
Sağol canım.Canım geçmiş olsun İnşAllah hastalığa çevirmez
Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım.Çok geçmiş olsun sana da canım
Çok sağolun kızlar ,iyilik sağlık hepinizin üzerine olsun
Sağol NegoGeçmiş olsun
Çok üzüldüm canım ablanın sizin yaşadıklarınıza.Kesinlikle katılıyorum senin söylediklerine.Benim annem ve babama kabullendirmedim durumu sevsemde gitmek istedim bunu açık yüreklilikle söylüyorum.Hiç bir zaman kayın aile sorunu yaşamadım ama ablamdan bilirim ; kv desinden dayak yemişliği, aç bırakılmışlığı, köle gibi çalıştırılmışlığı var, 39 kilo doğuma gitti bebek 2,30 doğdu zaten. Bazı insanlar saf kötülük olarak doğuyor, çekmek evla mı evliliğe değer mi bilmiyorum. Ben çekip aldım ablamı, bebeği birlikte büyüttük, sadece ablamın değil benim de hayatımı değiştirdiler.... Çok şey yaşandı aklımda kalan sadece kötülük, kendide oğlu da öldü, Allah'a hesap veriyorlar şimdi biz affetmedik Rabbim kendi bilir.... Ama hep diyorum evlilik bunları yaşamaya değmez, evinin prensesi olmayacaksan, mutlu olmayacaksan evlenmeye değmez tüm kadınlara diyeceğim bu. Hesap mutlak var inancımız tam ama yaşanacakta bir ömür var, böyle insanlara heba etmeye değmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?