golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Sağol civcikimGeçmiş olsun canım
Alınmam kuzum sana espiri sonuçta
Tamam canlarim durun bi
Bi sen bide köyde nenemin tavuklari yiyonuz zaten bugdayiDur kız gaz verme kilo vermeye başlamışken almayayım ben buğday kavurgası yiyorum sadece
DiyecektimBi sen bide köyde nenemin tavuklari yiyonuz zaten bugdayi
Fitili ateslediniz bekleyemem
Ama benim kaçamak günüm yarın bu gece yiyemem yarın tartilcam. Negoyla kaç gündür pazarlık yapmaya calisiym cuma içinDur kız gaz verme kilo vermeye başlamışken almayayım ben buğday kavurgası yiyorum sadece
Işe yarıyor ama içinde birde tohum var da ondan belkide çetene tohumuymus oda kavrulup içine katıyorlarBi sen bide köyde nenemin tavuklari yiyonuz zaten bugdayi
Teşekkür ederimSelamlar
Geçmiş olsun. Yaşadım biliyorum acısını. Ağrı ilaçla çabuk geçiyor. Duymada da sorun yaşıyorsan 2-3 hafta sürüyor normale dönmesi
Amin canım size de cümlemize de nerde var ise.İnşallah dönmeden atlatırsınAllah şifa versin canım inan biz de öyleyiz sırayla kızım, küçük, ben en son da eşim hastalanıyoruz senin gibi benim de boğazım kulağım ağrıyor yine faranjite dönecek diye korkuyorum
Yav nanecim baldan olsa bu bugday sonucta. Mevlam ne nimetler vermis karşim nedir bu diyet gel gömelim beraberIşe yarıyor ama içinde birde tohum var da ondan belkide çetene tohumuymus oda kavrulup içine katıyorlar
Yok diyet yapmıyorum ki zaten akşam çayında tok tutuyor diye yiyorum ben sana eşlik ederim de senin listede de çok abur cubur var geçen gün ki gibiyse cips asla yiyemem benYav nanecim baldan olsa bu bugday sonucta. Mevlam ne nimetler vermis karşim nedir bu diyet gel gömelim beraber
Tamam sana saglikli seyler yaparim. Yulafli hurmali balli kurabiyeye ne dersinYok diyet yapmıyorum ki zaten akşam çayında tok tutuyor diye yiyorum ben sana eşlik ederim de senin listede de çok abur cubur var geçen gün ki gibiyse cips asla yiyemem ben
Kurabiye olur her türlüsünü yerim cips alerji olduğu için yemiyorum sağlıksız olmasından değil aslında hazır çiğ köfte de yiyemem severim ama hazır pastada öyle vücudum kapaŕıyorTamam sana saglikli seyler yaparim. Yulafli hurmali balli kurabiyeye ne dersin
Valla en iyisi benim midem Ümraniye çöplüğüne döndü geri de dönemiyorumKurabiye olur her türlüsünü yerim cips alerji olduğu için yemiyorum sağlıksız olmasından değil aslında hazır çiğ köfte de yiyemem severim ama hazır pastada öyle vücudum kapaŕıyor
Valla en iyisi benim midem Ümraniye çöplüğüne döndü geri de dönemiyorum
Akşam eşlik ette beraber enerjiyi fulleyelim barienerjine hayranım
Tabiki seve seveAkşam eşlik ette beraber enerjiyi fulleyelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?