Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifa versin canım inan biz de öyleyiz sırayla kızım, küçük, ben en son da eşim hastalanıyoruz senin gibi benim de boğazım kulağım ağrıyor yine faranjite dönecek diye korkuyorum
Amin canım size de cümlemize de nerde var ise.İnşallah dönmeden atlatırsın

Yav nanecim baldan olsa bu bugday sonucta. Mevlam ne nimetler vermis karşim nedir bu diyet gel gömelim beraber
Yok diyet yapmıyorum ki zaten akşam çayında tok tutuyor diye yiyorum ben sana eşlik ederim de senin listede de çok abur cubur var geçen gün ki gibiyse cips asla yiyemem ben

Pazar günü kardeşime gitcektkm az önce iptal oldu
Dün gripti
Bugün de tat koku gitmiş enerjisi yerinde ama ne bliim üzüldüm ... Sen isteyken temizlik yapayım dedim sonra dedi
Test de yaptırmıyor ne olcak belli diyo konuştuk enerjisi sesi iyi ama üzüldüm yine de

Tamam sana saglikli seyler yaparim. Yulafli hurmali balli kurabiyeye ne dersin
Kurabiye olur her türlüsünü yerim cips alerji olduğu için yemiyorum sağlıksız olmasından değil aslında hazır çiğ köfte de yiyemem severim ama hazır pastada öyle vücudum kapaŕıyor

Kurabiye olur her türlüsünü yerim cips alerji olduğu için yemiyorum sağlıksız olmasından değil aslında hazır çiğ köfte de yiyemem severim ama hazır pastada öyle vücudum kapaŕıyor
Valla en iyisi benim midem Ümraniye çöplüğüne döndü geri de dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…