- 1 Aralık 2021
- 14.913
- 54.342
- 548
- 35
Tövbe ben yasak kalktı sandım 21 55 de kek ile çay servisi yapan arkadaş yanılttı beni deGazı sen verdin fitili ateşledin
Tam geldim ne yiyoruz diye yazacaktımsweetgirlcandy bitmedi mi kafa dinlemen
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu ömrü olsunBugün minik böcüğümün doğum günü
Iyi ki doğmuş nice seneleriniz olsunBugün minik böcüğümün doğum günü
Yav kadın mikseri denemiş onu yazmış altı üstüTövbe ben yasak kalktı sandım 21 55 de kek ile çay servisi yapan arkadaş yanılttı beni de
Yav sen nereye gidiyorsun sivitim demeye gelmiştim bendee gitme burdannnnn devamını biliyorsunuz şarkınınTam geldim ne yiyoruz diye yazacaktım
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu ömrü olsun
SağolunIyi ki doğmuş nice seneleriniz olsun
Geldim geldimYav sen nereye gidiyorsun sivitim demeye gelmiştim bendee gitme burdannnnn devamını biliyorsunuz şarkının
Açken okudum demekki sadece kek kalmış aklımdaYav kadın mikseri denemiş onu yazmış altı üstü
Kokusu guzel sivitim hagajabsvs
Himmmm burnuma tarçın kokusu geldi demek sizin evden değilBenim çekmedi rahat ol
Bu düzensizlik değil gibi tahlilsizlik diyelim biz onaHiçbir temizlik girişimim planlı değil, onu anladım.
Banyo yapmadan önce saçlarıma hindistan cevizi yağı süreyim dedim. Biraz Argan, biraz badem yağı ekledim. Dokunduğum yere, banyo dolabına iz yaptı, orayı silerken çamaşır makinesindeki bir leke gözüme ilişti. En son banyoda ne varsa indirip hepsini temizlerken buldum kendimi.
Zavallı eşim de tuvalete girmek için beni bekliyormuş. Adamı mesane problemlerine gark ettim bilmeden.
Yok plansızlık benim meselem. Düzenli biriyim yoksa:)Bu düzensizlik değil gibi tahlilsizlik diyelim biz ona
Bugün bir şey yapmadım doğum günü şerefine dışarıdan her şeyHimmmm burnuma tarçın kokusu geldi demek sizin evden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?