- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Dur hele durMerhabalar,
Eve az önce girdim.
Rabbim öncelikle senin rızan için çıktığım bu yolda, emeğimi tek sana emanet ediyorum. Sen işlerimizi kolaylaştır.
Öptüm, kaçtım
Hızarda hakklı ne diyeyimHizar bozuldu kaynananin kaba etine o bile dayanamadi
İyi anlattın hiç de rahatsız olmadim sahsenAlıntıları gördüm.Destek olup sarılmak isteyen hepinizi çok seviyorumsanalada olsa şu somut hayattan daha gerçekci,enerjilerinizi kalbimde hissediyorum
Tek tek alıntı yapıp konuyu bugüne taşıyıp keyfinizi kaçırmak istemedim.
Bugün kendimi sakinleştirmek için kendimle kalmak iyi geldiasılında konuyu 25 yıl ötesinden bugüne taşıyıp sonra buraya yansıtmak istemezdim tam tel elimdeyken olay vuku bulunca öyle denk geldi
Günlük olayları anlatıp fikir almak insanı bir ihtiyaç bunu anlıyorum ama geride kalmış bir olay benim ailem için yaptığım fedakarlıklarım ve teçrübelerim bununla sızlanmak benim derdim hepinizikini döver diyen birbirleriyle dert yarıştıran teyzeler gibi olmak istemem
(Yaşlılık alemati)
İşte bu yüzden istemiyorum yazılmasınıOfff ya bende istiyorum bendeeeeee
AminnnnMerhabalar,
Eve az önce girdim.
Rabbim öncelikle senin rızan için çıktığım bu yolda, emeğimi tek sana emanet ediyorum. Sen işlerimizi kolaylaştır.
Öptüm, kaçtım
Hiç de rahatsız olmadım sürekli dert yazan bir insan mısın kırk yılda bir döktün içini. Mükafatını ahirette alacaksın bazen sadece bunu bilmek bile insana ferahlık veriyor.Alıntıları gördüm.Destek olup sarılmak isteyen hepinizi çok seviyorumsanalada olsa şu somut hayattan daha gerçekci,enerjilerinizi kalbimde hissediyorum
Tek tek alıntı yapıp konuyu bugüne taşıyıp keyfinizi kaçırmak istemedim.
Bugün kendimi sakinleştirmek için kendimle kalmak iyi geldiasılında konuyu 25 yıl ötesinden bugüne taşıyıp sonra buraya yansıtmak istemezdim tam tel elimdeyken olay vuku bulunca öyle denk geldi
Günlük olayları anlatıp fikir almak insanı bir ihtiyaç bunu anlıyorum ama geride kalmış bir olay benim ailem için yaptığım fedakarlıklarım ve teçrübelerim bununla sızlanmak benim derdim hepinizikini döver diyen birbirleriyle dert yarıştıran teyzeler gibi olmak istemem
(Yaşlılık alemati)
İyi ki doğmuş,sağlıklı mutlu hayırlı ömür olsunBugün minik böcüğümün doğum günü
Cani çeken olur be negom valla haklısın.İşte bu yüzden istemiyorum yazılmasını
Ben burdayım her daimAha izni kaptık
Yarin da hepinizin yemicegi tutarsa sizi asla affetmem
Kız ben seni yiyeceğim bakCani çeken olur be negom valla haklısın.Sen ne ince düşünceli bir insansin beee seni sevmeyenler totonu yesin negosummmm
Kukrisim seni seviyorum biliyon demi. Bilsen de unutma hiç amaKız ben seni yiyeceğim bak
Biliyorum ben de seni çok,sen de unutmaKukrisim seni seviyorum biliyon demi. Bilsen de unutma hiç ama
Kukrisim seni seviyorum biliyon demi. Bilsen de unutma hiç ama
Biliyorum ben de seni çok,sen de unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?