- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
evleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/Bunun anası babası kimsesi yok mu? Evlenmemiş mi hiç?
Adalet inşallah burda işler ....evleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/
Yok artıkBir kaç yerde denk geldim bugün bakamadım da,kaybolan kadının kocası yapmış diyor herkes suçu atmaya çalışıyormus.
bugun bu ödev benimla değill pazar günü planladım çünkü nevresim olayını6 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Kulaklarım tıkanık onun dışında boğazım daha iyi bugün canım ,sen nasılsınNasıl oldun kukriş?
Ahh kukrimAz önce denk geldim bu şarkıya tarihe baktım hemen
06.01.2018 ben her gün yoğun bakıma gidiyorum ,11 gün daha gideceğim.
Bıraktığın gibi burdayım
Yalnız değilsin canındayım
Tut elimi tut yanındayım
Yalnız değilsin canındayım
Birkaç gün içinde dön ne olur ..
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlar
Baş ağrısıyla uyandım bugün de maşallah
Kilo da az vermisim zaten günde puanım sıfır sifir sıfır
Evi süpürdüm, poğaça yaptım, etrafi toparladım, Banyoyu temizledim. Bugün sağlam bi temizlik yapmam lazım
Kaç yaş var aranızda?Evet canım kardeşiz
Ben çok bakmadım tv artık gündüz açmıyorum. Çok bahsedilince iki gündür biraz açtım ama adama dayanamıyıp sesini kapattımBütün Türkiye Sinana kitlendi
Mügeye mi diyor cami duvarı hesabıHerkes yalancı jandarmada yalan söylüyor. Adamda inanılmaz özgüven var. Diyor ya mugeye sen domates biber ek ben yemek çay yaparım birlikte yeriz diyeadam ağır sapik
Sağ ol canım iyiyim şimdi şükürGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?