Benim yanımda kısmetse oluru izleyecek daha dünyaya gelmediParçalarım yolarim. Evdeyim zaten sürekli iki zevkimiz var. Sen abarttn mi kısmetse olur sesine bende tahammül edemiyorumkardeşim yemek yerken açardı hep
Cuma akşamları serbestYasak devam ediyor muNego bugün tartı günümüz hoş benimki civciv gibi sıkı olmadı ama
E o zaman her akşam niye yemek konuşuyorsunuz yasağı delmeye çalışıyorsunuzİş ciddi ya kilo vermem gerek çok yemeye alışınca gerçekten çok zorlanıyorum adapte olmakta.
Masa başı iş bel fıtığına sebep oluyor maalesefAynen canım sağlık için istiyorum belim ağrımaya başladı. Tüm gün masa başında çalıştığım için hareketlerim kısıtlı. Eve gidince halim kalmıyor spor yapmaya. Evde plates topu var bisiklet de var ama yapan yokkkk
72 kiloyum boy 1.60 , önce 65 olup sonra 60 olsam çok güzel olur
Çok bir şey söylemek istemiyorum normal biri olmadığı çok belli zatenevleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/
Abartmış olabilirimParçalarım yolarim. Evdeyim zaten sürekli iki zevkimiz var. Sen abarttn mi kısmetse olur sesine bende tahammül edemiyorumkardeşim yemek yerken açardı hep
Evet canım kardeşiz
Adam normal değil ya. Ben onun öldürdüğünü düşünmüyorum. Adama o kadar hakaretler ediliyor daha orda oturuyor. Yani kafa kırık benceevleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/
Pratik demesen sarma derdim.Kızlar pratik doyurucu alıştırmalık fikri verseniz kardeşim yurt da kalıyor onlara birşeyler götürmeyi düşünüyorum kısır yapacağım o net de yanına düşünüyorum
Abla demiyor musun benim kafa uçtu yineBen 40 gidiyorumSsevincli 33 e gidiyor
Bencede adam sapık orası kesin ama başkası yapıp üstüne atmış gibi duruyor.Adam normal değil ya. Ben onun öldürdüğünü düşünmüyorum. Adama o kadar hakaretler ediliyor daha orda oturuyor. Yani kafa kırık bence
Normalde eve gidiyor hafta sonu yarın gitmeyecekmis okul çıkışı haber verdi ondan akşam yapıp sabah götüreceğim sarma buzlukta var ama az olur kalabalıklarPratik demesen sarma derdim.
Börek,kek,poğaça, mercimek köftesi
Sevinçli bana abla diyor negommmAbla demiyor musun benim kafa uçtu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?