Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parçalarım yolarim. Evdeyim zaten sürekli iki zevkimiz var. Sen abarttn mi kısmetse olur sesine bende tahammül edemiyorum kardeşim yemek yerken açardı hep
Benim yanımda kısmetse oluru izleyecek daha dünyaya gelmedi
Şu gelinli programlar var annem onlara bakıyor bana gelince diyorum anacım ben mutfakta yemek yapıcam sen izle ben bunlara dayanamam

Masa başı iş bel fıtığına sebep oluyor maalesef

evleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/
Çok bir şey söylemek istemiyorum normal biri olmadığı çok belli zaten

Parçalarım yolarim. Evdeyim zaten sürekli iki zevkimiz var. Sen abarttn mi kısmetse olur sesine bende tahammül edemiyorum kardeşim yemek yerken açardı hep
Abartmış olabilirim Ama evde izlenilecek bi program değil ki zaten.
Ahlak yoksunu bir program zaten
Aşşırı açık kıyafetler giyiniliyor bi de rahatsız oluyor tabi haklı da zorla göze sokmak gibi oluyor
Çocukların yanında izlenmez zaten adam 100 de 100 haklı ses etmedim tamam dedim.
Sen parçalarsın valla
Bende Müge anlı (taşlamayın beni lütfen) Esra Erol un programlarına seslere tahammül edemiyorum çok yükselme varya oralarda da.
Vede dertler derya olmuş bi de bunları dinliyip dert edinince harap olur insan.
Müge Anlı ya bi şans veririm ama bi ara bakarım.

evleneme.is zaten 15 senedir herkes sapikliginin farkimdaymis kimse bellay bulasmamak icin bisey yapmamis acilan davalar yaoilan sikayetler hic bi ise yaramamis taşla yaralama yaptigi halde :/
Adam normal değil ya. Ben onun öldürdüğünü düşünmüyorum. Adama o kadar hakaretler ediliyor daha orda oturuyor. Yani kafa kırık bence

Kızlar pratik doyurucu alıştırmalık fikri verseniz kardeşim yurt da kalıyor onlara birşeyler götürmeyi düşünüyorum kısır yapacağım o net de yanına düşünüyorum
Pratik demesen sarma derdim.
Börek,kek,poğaça, mercimek köftesi

Adam normal değil ya. Ben onun öldürdüğünü düşünmüyorum. Adama o kadar hakaretler ediliyor daha orda oturuyor. Yani kafa kırık bence
Bencede adam sapık orası kesin ama başkası yapıp üstüne atmış gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…