Canım çok sağol ,Canim dün yazacaktım da yazmak istemedim kendin sakince düşün karar ver diye.
Tabi ki bi problem varsa gidersin uğraşırsın didinirsin.
Eğer zamanın olmasa git derdim ama daha çok gençsin fazlasıyla zamanın var.
Ben olsam tamamen kendi fikrim tadini çıkarırım su anın. Belki kendiliğinden olacak bilemezsinki doktor da öyle demiş zaten.
Bir de benim çocuğum yok ama olanların söylediği ortak şey kafana çok takip strese girmiceksin.
Bu 4 ayı akışına bırakırdım ben olsaydım. Diyetini sporunu yap evliliğinin tadını çıkar gez dolaşo geleceği zamanı bilir. Allah nasip edeceği zamani bilir.
Ha diyelim ki olmadı sorun yok daha çok çok gençsin. Paniklemene gerek yok tedavini olursun ne gerekiyorsa yaparsın. İnsanlar cok geç yaşlarda bile çocuk sahibi oluyor artık.
Tevekkül et kendini baska seylerle oyala akisina birak diyorum ben şimdilik benim yorumum bu
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı, gönlünün razı geldiğini de hakkında hayırlı eylesinen sevdiğim dua
Sağ ol canım da fiyatları görünce olayın rengi değişebilir daha net değil
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun Allah şifa versin
Allah esirgesin. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim Efser.mimesis canım geçmiş olsun
Çok sağol nego.Geçmiş olsun
İnşallah nego. Bacağının şişliğinin inmiş olması bile evde bayram havası yarattı bizde. İnşallah geçecek.Elhamdülillah daha iyi olur umarım.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Teşekkürler bonus. 5.1 miş şiddeti. Salondaki konsolun içindeki tabakların şangırtısını yatak odasından duydum o sese uyandım. Sallanmadan çok titreme şeklindeydi. Garip bir uğultu vardı.Geçmiş olsun çok muydu?
Bu kadarına şükür çok ciddi bir şey geçirdiniz geçirmektesiniz hala inş yavaş yavaş sağlığına kavuşur
Çok teşekkür ederim.mimesis geçmiş olsun cnm ve tüm hissedenlerr yemek işim var bugün
Camasirvs yok kurudyssa katlicam işlerden sonra
Sanirm hafta içi yapcam temizliği
Bu 4 Ayda korunacak değilsin kafandan her birliktelik hamile kalıyım düşüncesi çıksın akışına bırak kilo vermeye çalış folik asit almaya başla 4 ayın sonunda gidersin doktora daCanım çok sağol ,panikledigim tek şey eşimin sperm degerleri aslında ... Hazır yükselmisken vs hazirandan beri de ara verdik mola olsun diye
Çok sefer zayıflamaya çalışıp bırakmam iradesiz biriyim yani .....
Çok gez dolaş olamasa da ne bliim dediğin doğru aslında haklısın
Benim de bu yönde ama zaman var ama eşim 40 yaşına gircek git gide değerleri yine düşerse diye derdimiz aslında
Çok karmaşıgim dua etmen en büyük güç bana
Hoşgeldin jesimBu toto benim basima is acacak ya hadi hayırlısı
Beddua mi ettin nettin laJES ne ara banlandin bütün hafta yicem yicem diye dolaştı ortalıkta benim kaçamak günümde banlandi iyi mi
Yok kesin dis minnaklarin oyunu bunlar hep
Nego ben okudum bide analiz yaptim basganimmmm negoooooooooOkuyamadım bile konuyu ıyyy midem ağzıma geldi
Nego bunlari gormez tabiAz yumuşak olmuş helva neydek
Allah vekil bu aralar böyleyim
Ahaaaa bak bu hatun beni biliyor yawwBonus sarı olan jes aynı
NegooooooooooooBu akşam serbest ya kimseden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?