Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım çok sağol ,panikledigim tek şey eşimin sperm degerleri aslında ... Hazır yükselmisken vs hazirandan beri de ara verdik mola olsun diye

Çok sefer zayıflamaya çalışıp bırakmam iradesiz biriyim yani .....

Çok gez dolaş olamasa da ne bliim dediğin doğru aslında haklısın

Benim de bu yönde ama zaman var ama eşim 40 yaşına gircek git gide değerleri yine düşerse diye derdimiz aslında

Çok karmaşıgim dua etmen en büyük güç bana

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah esirgesin. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.
mimesis canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim Efser.
Çok sağol nego.
Elhamdülillah daha iyi olur umarım.
İnşallah nego. Bacağının şişliğinin inmiş olması bile evde bayram havası yarattı bizde. İnşallah geçecek.
Çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun çok muydu?

Bu kadarına şükür çok ciddi bir şey geçirdiniz geçirmektesiniz hala inş yavaş yavaş sağlığına kavuşur
Teşekkürler bonus. 5.1 miş şiddeti. Salondaki konsolun içindeki tabakların şangırtısını yatak odasından duydum o sese uyandım. Sallanmadan çok titreme şeklindeydi. Garip bir uğultu vardı.

Eşim de inşallah iyi olacak her geçen gün. Zor bir dönemden geçiyoruz buralara da pek gelemiyorum ama normal hayatımıza devam etmeye çalışıyorum sanki bir şey olmamış gibi. Kızım hissediyor, etkileniyor hemen küçücük bebek.
mimesis geçmiş olsun cnm ve tüm hissedenlerr yemek işim var bugün
Camasirvs yok kurudyssa katlicam işlerden sonra
Sanirm hafta içi yapcam temizliği
Çok teşekkür ederim.

Yaş bakimindan sknti olmasa da değerler işte tek sknti o
Sanırım yine beklemek olsada ya beceremzsem yine diye korkum var iradesizin tekiyim çünkü
Kaç defa özel online vs ergenlikden beri diyetlerle iciceyim
Kimseye de inandiramiyorum bu sebeple
Çoğu zaman kendime de ...

Bu 4 Ayda korunacak değilsin kafandan her birliktelik hamile kalıyım düşüncesi çıksın akışına bırak kilo vermeye çalış folik asit almaya başla 4 ayın sonunda gidersin doktora da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…