Amin canim sende beni mutlu ettinAglamak sıkıntıya kefaret olsun aksin gitsin inşallahyüzün güldü ya vallahi ben de mutlu oldum şuan
Dolunay yapıyormuşEfo bugun giciklik gunundesin heeee
Ulen bi gunde tok olun beeeSaricivcivcikcik gel kardeşim tok musun aç mısın se hele
Sabahin 4 unde ne cayi bu minnosum iç senÇaayyy yaptıımm içenn yok muuu
Bende hepsini aynı anda yiyemem
Gelelim sanaaaaa cuma akşamı serbest dedim cumartesi değilGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
Kısmetsuyu açtın unuttun burayıSelam canlarım, bugun yemekli misafirim vardi evi sil supur yemek yap yoruldum baya. Yeni gittiler cayimi icip dinlenecegim. Sizleri seviyorum
HoşgeldinAyy ben de geldim.
Çalışıyorum ( özel sektörde öğretmenim) ve çok yoruluyorum gerçekten ama şu evdeki dağınıklık beni daha çok yoruyor.
Ben de sizden feyz alıp ucundan kıyısından tutsam ne güzel olur
Geçmiş olsun canım git ihmal etme.Ay ben geldim üstümden tır geçti resmen bugün çok şükür atlattık
Kızlar ya 1 haftadır bacağımda bi sıkıntı var. Tam üst hbacağımın birleşim yeri yürürken yere basınca acıyor topallıyorum o derece gece yatakta dönemiyorum falan. Hamileyken de olmuştu. Şimdi niye oldu bu ne anlamadım. Bugün gelen misafirler de korkuttu beni bel fıtığı olabilir diye. Belimde aktif ağrı yok olur mu bilemedim dehafta içi randevu bulursam bi gideyim diyorum
Kız niye bu kadar heyecanlisın
Sankim ilk defa yapiyon sanacak bilmeyenlerhergün gıcırdatiyon zaten mutfagi
Teşekkür ederiz negomGeçmiş olsun canım git ihmal etme.
İnci gibi dişleri olsun yavrunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?