Aglamak sıkıntıya kefaret olsun aksin gitsin inşallahKiz saatlerdir canim sıkkındı hatta agladim bayagı.ama senin su msjına güldüm sesli.
Allah ne muradin varsa verssin
Bananeeeeeeee bananeeeeeeee
Şurdan çıkmıyor muYaaa bu emojiler çıkmıyor bendenerden cikcak
Ben bunlarıda yersem bidon gibi ortalıkta gezerimBenimki umraniye coplugu sizin gibi asilzade midesi değil ben yerim
Ayni anda derken bi isirik ondan bi bundan alip karıştırmıyorum heralde kofik efoBen ya tuzlu yerim ya tatlı hepsini aynı anda tüketemem
Baklava arkasından yoğurt nasıl olacak o iş
Birak hayal dunyasini zenginlestirsin ellemeÖnce onu yiyodur
Damacana mı demek istedinBen bunlarıda yersem bidon gibi ortalıkta gezerim
Miyminti bu haaBen tok karnına tatlıda yiyemem
Sabah kahvalti oncesi bi dilimNeden açken mi yersin naparsın?
Onu bekleyene kadar koltukta sızarım benAyni anda derken bi isirik ondan bi bundan alip karıştırmıyorum heralde kofik efo2 saatte yayarak sirayla yeniyor la
Benimkini begenmeyene bak hele sevdigi yer fistikli cips çorap kokuyorBen karışık yiyemem patates cipsinde 1 senede 5 taneyi geçmez
Ya yer fıstıklı olanı varya onu yerim yada mısır cipsinden yerim.
Noodle asla yiyemem kokusu beni benden alır
Yetherrr gözümdeki efseri bırak yerinde kalsınOnu bekleyene kadar koltukta sızarım ben
Bak onu severim aç karnına yerim arkasından bişey yiyem sadeceSabah kahvalti oncesi bi dilim
Eehhhh yeter ama heeeeOyyyyyyy deme nefret ediyorum a ha büyük kız alıştırdı bunları evde kokusunu aldım kaçaçak delik arıyorlar
Bende seviyorum lan onu ne çorabıBenimkini begenmeyene bak hele sevdigi yer fistikli cips çorap kokuyor
Onun peynirlisi öyle yine yerfıstıklı iyiBenimkini begenmeyene bak hele sevdigi yer fistikli cips çorap kokuyor
Doğuştan heraldeBöyle yazınca kendime diyom bu kilo nerden geldikendime bile inanasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?