Onu ben her gün diyorumBöyle yazınca kendime diyom bu kilo nerden geldikendime bile inanasım yok
BeeeenKizlar oğlumun rahatsızlığını size açtığım gün hanginiz jesin tostosu demistio gun bugun agzima takilmis tostosum diyom hep ona
Kadın diyette diyetteeeee aç tabii kiSaricivcivcikcik gel kardeşim tok musun aç mısın se hele
Boşver bakma sen onlaraNiyekineparti mi vardı kaçırdım mı yine
Gunaydınnnnn n n n nGünaydınnnn Eki Görüntüle 3188363
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Çamaşir dun 2 sepet dolusu katlandı8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Canim bazen benim de oluyor ama fıtık yok. Mesela vücut ısınmadan anı hareket yapınca falan oluyor. Ya da çok fazla koşturunca.. normal bence yani 1 2 güne geçerAy ben geldim üstümden tır geçti resmen bugün çok şükür atlattık
Kızlar ya 1 haftadır bacağımda bi sıkıntı var. Tam üst hbacağımın birleşim yeri yürürken yere basınca acıyor topallıyorum o derece gece yatakta dönemiyorum falan. Hamileyken de olmuştu. Şimdi niye oldu bu ne anlamadım. Bugün gelen misafirler de korkuttu beni bel fıtığı olabilir diye. Belimde aktif ağrı yok olur mu bilemedim dehafta içi randevu bulursam bi gideyim diyorum
Bence de ne demek yiyemem yaBen ya tuzlu yerim ya tatlı hepsini aynı anda tüketemem
Baklava arkasından yoğurt nasıl olacak o iş
Evet ben de çok severim üni zamanları günde bikac öğün yiyordumNoodle efsane kiz.hele o acili baharatli suyu hmmmmmm
Hah tam bunu yazmaya geliyordumAyni anda derken bi isirik ondan bi bundan alip karıştırmıyorum heralde kofik efo2 saatte yayarak sirayla yeniyor la
İşte ben sizamadigim için 200 kilo oldum keşke ben de bi dilim yiyip sizabilseydimOnu bekleyene kadar koltukta sızarım ben
Dış kapiyi alayim ben8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Ya sen ne güzel günaydınlar paylasiyosun ıstırasım geliyo
Ben ya açken yerim yada yemeğin üzerinden ciddi bir saat geçmesi lazım şerbetli ağdalı tatlı yerken o ciğere yapışma huyunu sevmiyorum canım istedi bir iki dilim ancak sevdiğim tatlılar kremalı kekli yada sütlü tatlılarCanim bazen benim de oluyor ama fıtık yok. Mesela vücut ısınmadan anı hareket yapınca falan oluyor. Ya da çok fazla koşturunca.. normal bence yani 1 2 güne geçer
Bence de ne demek yiyemem yaben neden süşko cüvcüvüm biliyor musun? Mesela tatliyi yerim biraz bekleyince ciğerim yanar tuzlu birseylre ihtiyaç duyarım yine beklerim bu sefer de tatlı krizi geri gelir böyle bi döngüye girerim gerçek gurmeler böyle yapar efser tatlı tuzlu dengesii
Beni hayal kırıklığına uğrattın
Evet ben de çok severim üni zamanları günde bikac öğün yiyordumşimdi yaşlandık tabi
Hah tam bunu yazmaya geliyordum
Bak nasıl biliyor yemeyi
Arkandayim ceeess devaamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?