Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canim bazen benim de oluyor ama fıtık yok. Mesela vücut ısınmadan anı hareket yapınca falan oluyor. Ya da çok fazla koşturunca.. normal bence yani 1 2 güne geçer
JES Nabtın ulan

Efser Sana da aşkolsun ne demek bunları yiyemem seni yanlış mı tanıdım?

Ben ya tuzlu yerim ya tatlı hepsini aynı anda tüketemem
Baklava arkasından yoğurt nasıl olacak o iş
Bence de ne demek yiyemem ya ben neden süşko cüvcüvüm biliyor musun? Mesela tatliyi yerim biraz bekleyince ciğerim yanar tuzlu birseylre ihtiyaç duyarım yine beklerim bu sefer de tatlı krizi geri gelir böyle bi döngüye girerim gerçek gurmeler böyle yapar efser tatlı tuzlu dengesii
Beni hayal kırıklığına uğrattın
Noodle efsane kiz.hele o acili baharatli suyu hmmmmmm
Evet ben de çok severim üni zamanları günde bikac öğün yiyordum şimdi yaşlandık tabi
Ayni anda derken bi isirik ondan bi bundan alip karıştırmıyorum heralde kofik efo 2 saatte yayarak sirayla yeniyor la
Hah tam bunu yazmaya geliyordum
Bak nasıl biliyor yemeyi

Arkandayim ceeess devaamke

Dün

Yatakları düzelttim.
Dağınıklığı topladım.
Evi havalandırdım.
Kahvaltı hazırladım.
Mutfağı topladım.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Tuvaleti çamaşır suyuyla temizledim, çöplerini değiştirdim, havlusunu değiştirdim.
Banyoyu yıkadım, çöplerini değiştirdim, havlusunu değiştirdim.
Evi süpürdüm sildim.
Çamaşır astım.
Anneme gittik orda da mutfağı topladım.

Ben ya açken yerim yada yemeğin üzerinden ciddi bir saat geçmesi lazım şerbetli ağdalı tatlı yerken o ciğere yapışma huyunu sevmiyorum canım istedi bir iki dilim ancak sevdiğim tatlılar kremalı kekli yada sütlü tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…