Çaya Şeker kullanmıyorum deyip hava atan kadınlar arkasından tatlıyı gömenler gibi hissetiirdin banaSus susss hala aynı şeyleri yazıyor
Yeni hedefiniz
Süreden kazandırır
Ay inşallah yaa 1 hafta oldu arttı iyice korktum bende bugün azaldı gibi sanki bakalımCanim bazen benim de oluyor ama fıtık yok. Mesela vücut ısınmadan anı hareket yapınca falan oluyor. Ya da çok fazla koşturunca.. normal bence yani 1 2 güne geçer
Bence de ne demek yiyemem yaben neden süşko cüvcüvüm biliyor musun? Mesela tatliyi yerim biraz bekleyince ciğerim yanar tuzlu birseylre ihtiyaç duyarım yine beklerim bu sefer de tatlı krizi geri gelir böyle bi döngüye girerim gerçek gurmeler böyle yapar efser tatlı tuzlu dengesii
Beni hayal kırıklığına uğrattın
Evet ben de çok severim üni zamanları günde bikac öğün yiyordumşimdi yaşlandık tabi
Hah tam bunu yazmaya geliyordum
Bak nasıl biliyor yemeyi
Arkandayim ceeess devaamke
2mak.katlicam beni bekliyorlar8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Bu neydi oğluuummm (güneydoğu şivesiyle)
Valla dun oraya bile girip dedikodu yapamadim ya jdvsjsh sizler benim bebeklerimsiniz aslaaa unutmamKısmetsuyu açtın unuttun burayı
Kocama yapiyim bende, heryere puhluyor cunku
Ayy annem yapardı çok severdim eline sağlık civcikyemek yapcam(kurutulmus taze fasulye kavurmasi,
Ayy yakın olsak da versemAyy annem yapardı çok severdim eline sağlık civciktane fasulyede koyardı içine
Burun deliği aç burun dıhandım izlerkendeneyeyim bugun bana a101 yada bim anca yeter
aklima bu foto geldiBurun deliği aç burun dıhandım izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?