Valla ben baya olumsuz yorumunuzu okudum mintaxdan soğudum yarin iade ecegim stokladiklarimiAma şu hepsi birarada olanlardan kullanırken tuz parlatıcı koymuyorum içinde var onlar yeterli oluyor. Annem mesela yanlış almış hemen bardaklar puslandı falan
Ben denemedim hiç alacaktım sen iyi deyince sonra yorumları görünce vazgeçtim. Gerçi ben hep 70 de yıkıyorum sorun olmazdı belki deValla ben baya olumsuz yorumunuzu okudum mintaxdan soğudum yarin iade ecegim stokladiklarimi
Yani bilmiyorum benim piril piril cikti ama yaru öbürgun makinaya zarar verirse diye cekindimBen denemedim hiç alacaktım sen iyi deyince sonra yorumları görünce vazgeçtim. Gerçi ben hep 70 de yıkıyorum sorun olmazdı belki de
Hmmm bilemedim o da var tabiYani bilmiyorum benim piril piril cikti ama yaru öbürgun makinaya zarar verirse diye cekindim
Neydim ya ben yorgun argın tatlı edicem gözyöşöm karışır diyoBonus yaa üzüldüğümde sene tatlı yapiyim mi diyecek bi arkadasim yok bana da yaziklar olsun bir de yeme taktigi veriyor
Benim gızlar azdılar resmen uyuma öncesi yanlarına girdim mecbur hastayım zaten sızmışımBonus sessizleşti tatlı getirmeye mi gitti
10 yıldır acura diye bir tansiyon aleti kullanıyorum bimden almıştım canavarben hic etrafimda kullanan duymadim ya ..ben genelde duydugum gordugum hatta baskasinda denedigim seyleri alirim
İstanbul da sanırım dünyadaki en kireçli suyu kullanıyoruz, iki günde bir çaydanlığın alt kısmını temizliyorum, perişan oluyor kireçten sanırım o yüzden tuz ayarını arttırınca iyi geldi bulaşıklaraTuz ayarı var ya o fazla olursa çiziyor diye biliyorum bende. Suyun sertliğine göre doğru ayarlamak gerekiyormuş
Biraz önce hani benim şarkım varya onu dinliyodum minnacık şarkısıGünaydınkar yağmış sonunda Erzurum’da kışı özleyeceğim kara bu denli sevineceğim gelmezdi aklıma
Bizim burada aynı hemen kireç oluyor çaydanlık anındaİstanbul da sanırım dünyadaki en kireçli suyu kullanıyoruz, iki günde bir çaydanlığın alt kısmını temizliyorum, perişan oluyor kireçten sanırım o yüzden tuz ayarını arttırınca iyi geldi bulaşıklara
Benim de hep sen geliyorsunBiraz önce hani benim şarkım varya onu dinliyodum minnacık şarkısıaklıma geldin süpürgemm
Özlemişim karı süpürgemBenim de hep sen geliyorsun
Konuyu jet hızıylan değiştirelim al sana karOkula gidecem tutman beni Eki Görüntüle 3188736
Yeni başladığım içşn vermeyeyim dedim ama bundan sonra vercem gslibaHayırlı olsun canım
İzin gunu vermiyor musun kendine canım
Veriyorsan o gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?