ellerine sağlık kıvamı kek gibi yapan var öyle mi ?Keskee yakın olsanizda hep beraber yeesek kizlar
Hemen vereyim tarifi efsom
Ben göz kararı yapıyorum ama
Toz ya da yaş maya
Ilık su ve şekerle erit güzelce
Yoğurt sıvıyağ tuz karıştır mısır unu ekle mısır unu eklediği de azar azar ılık su ekle
Hamur kivam değilde düz hafif sıvı olcak
O kadar fırına atiyorum ...Karbonatlada yapan oluyor ama mayalı güzel oluyor kek gibi
1kg una. 1su bardağı yoğurt ve 1 cb sıvı yağ olablr ama
Onu ben süreli kodla yapıyorum o kadar çok guluyorum ki tek tek secerek yapmak zor geliyorEn çok şu yere kendi atıp gülenim kodunu bulalım
Aa çok sasirdim ben de hep yaparım hiç mayali yapmadim öyle de oluyormuş demek. Bi ara deniyimKeskee yakın olsanizda hep beraber yeesek kizlar
Toz ya da yaş maya
Yoğurt sıvıyağ tuz karıştır mısır unu ekle mısır unu eklediği de azar azar ılık su ekle
O kadar fırına atiyorum ...Karbonatlada yapan oluyor ama mayalı güzel oluyor kek gibi
Çok sevindim o zaman canimEvet bendimpara yatırılacaktı günü geçince telaş yapmıştım.
Meğersem öyle bir şey yokmuş hocamız söyledi @sweetgirlcandy rahatladım.
Sınavıma 1 hafta var.
YouTube dan hocayı takip ediyorum bu acaba Sweet midir diye düşünüyorum.
Bende rahmetli kayınvalidem den ogrendim annemler de mayalı yapmazlarOnu ben süreli kodla yapıyorum o kadar çok guluyorum ki tek tek secerek yapmak zor geliyor
şöyle : D yanyana
Aa çok sasirdim ben de hep yaparım hiç mayali yapmadim öyle de oluyormuş demek. Bi ara deniyim
Karadenizlimisiniz canım? Orijinali böyle mi diye merak ettim deBende rahmetli kayınvalidem den ogrendim annemler de mayalı yapmazlar
Köken Karadeniz canim sanırım orjinali bu şekilde anannem maya dokunuyor diye karbonatla yapar ..Karadenizlimisiniz canım? Orijinali böyle mi diye merak ettim de
İnsaAllah yaHastalandıklarında iştahları da azalıyor geçecek Inşallah
Normal bence seninde dinlenmeye hakkin sonuçtaEvde bissürü iş var ama bebek uyuyunca hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum. Normal mi yoksa depresyonda mıyım
MasaAllah, Allah bozmasınAllah kolaylık versin benim çocuklarım da böyle.
Mutfaktan çıkılmıyorum neredeyse ama yiyen yok.
Bugün de bir şey yapasım gelmiyor benim de modum düşük.
Seni çok iyi anlıyorum oğlum pütürlü yiyince acayip kusardı bazen reflüsü de vardı.
Hala midesi çok hassas iştahsız onu öyle kabullendim.Biraz büyüdükçe değişebilir ama şimdi mesela birşeyleri iştahlı yiyor ben hayret ediyorum isteyince içli köfte, kısır, salata, makarna, patates falan sever inş. iştahlanır bebişlerimiz. Büyüdükçe senin bebişte düzelir merak etme.
Ortakaradenizde mayayla yapıyorlar bizde de babannemler mayalı mısır ekmeği yapıyordu gülüte de karbonat koyardı.....Köken Karadeniz canim sanırım orjinali bu şekilde anannem maya dokunuyor diye karbonatla yapar ..
Karadeniz yemekteyiz yarismasin da da bu sekilde yapmışlardi ..
Bende uyumak istiyorum da uyutan yok küçük uyusa 5 yaşındaki susmuyorEvde bissürü iş var ama bebek uyuyunca hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum. Normal mi yoksa depresyonda mıyım
Daha ne allah ağız tadıyla yedirsin insPek birşey yapasım yok.
Mercimek köftesi veya spagetti artık hangisini isterse oğlum onu yaparım.
Kek gibiymiş hamuru ne kadar basitKeskee yakın olsanizda hep beraber yeesek kizlar
Toz ya da yaş maya
Aynen öyle canım pratik ve çok lezzetli oluyor....Kek gibiymiş hamuru ne kadar basit
Geçmiş olsun teneffus.Ay ayaklarım üşümüş salona geçince anladım, iş güç bitmiyor.
Evi süpürdüm.
Çamaşırları astım.
Oyuncakları toparladım.
Masayı, mama sandalyesini sildim.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Evi havalandırdım pencerenin önünü yıkadım.
3 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
Bebiş uyudu çayımı kurabiye mi alıp ders çalışacağım inş. yemek yok işler bitmiyor.
Karnım ağrıyor bu aralar hayrola kist falan olabilir mi yada enfeksiyon şüpheleniyorum.
İns bir gün deneyeceğimAynen öyle canım pratik ve çok lezzetli oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?