Düzenli Evimiz & Hayatımız

hamilelik sonrası da uzun süre bel bacak ağrısı geçmiyor geçmiş olsun inşaallah geçici bir durumdur
Çok garip bi durum ya. Hamileyken de oldu uzun süre oturup kalkınca basamazdım ama geri düzelirdi hemen. Geceleri dönemezdim bunda da aynı. Ama bunda yürüme geçmiyor yürüdükçe kötülüyor sonra bacak ağrısı başlıyor. İnşallah geçicidir bakalım yarın 23.30 a verdi mr sırasını

Ay evet öyle yaa. Basınca resmen bağırıyorum. Yürümek işkence. Yatarken falan dönemiyorum hamlamış gibi bi ağrı daha fazlası tabi. Aynı dediğin gibi aynı pozisyonda çok durunca da oluyor
insallah dedigim gibi fitik cikar en kotu ihtimal ...gercekten bunu yazinca gaddar gibi gorulebilirim ama fitigin tedavisi var ama romatizmanin malesef omir boyu agri cekilecek sey degil

esimden biliyorim kendini zorladikca fitik agrisi oluyor yoksa normalde problemi yok

ama romatizma agrisi omurluk malesef

Çabuk çekilmende çok güzel swet neyse görülür

Çok zor be minik valla. Bu ağrının sürekli olması gerçekten zor. Rabbim yardımcın olsun

Aynen ben şaşırdım normalde 3 ay sonraya falan veriliyordu sıra. Özelde çektirelim olmadı diyorduk Allahtan yarına verdi bakalım hayırlısı
Bende onu düşündüm sivitimmmm maşallah çok güzel olmuş. İnşallah medikal tedaviyle filan geçer.Ani hareketlerden kaçın dikkat edit çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…