- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.774
- 798
Teşekkür ederim loram
İnşallahİnşallah önemli bir şey çıkmaz kuzum
Bunuda deniyorum hemen sağol canım sanada çok geçmiş olsunAbla yemeniye limon kolonyası dök boğazına sar ben hep öyle rahatlarım
hamilelik sonrası da uzun süre bel bacak ağrısı geçmiyor geçmiş olsun inşaallah geçici bir durumdurOrtopediye gittim mr a gönderdi şimdi
İyi çıkar umarım sonuçOrtopediye gittim mr a gönderdi şimdi
Ayy Negoo inanamadım ödevi görmeden petekleri sildim ben11 ocak ödevi
Kalorifer peteği silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Geçmiş olsunBugün de dışarıdayım evi genel olarak toplayıp sabahtan çıktımNego Artık daha yakınım sana numune de işlerim var sıra bekliyorum
Teşekkür ederim ablamBunuda deniyorum hemen sağol canım sanada çok geçmiş olsun
Çok garip bi durum ya. Hamileyken de oldu uzun süre oturup kalkınca basamazdım ama geri düzelirdi hemen. Geceleri dönemezdim bunda da aynı. Ama bunda yürüme geçmiyor yürüdükçe kötülüyor sonra bacak ağrısı başlıyor. İnşallah geçicidir bakalım yarın 23.30 a verdi mr sırasınıhamilelik sonrası da uzun süre bel bacak ağrısı geçmiyor geçmiş olsun inşaallah geçici bir durumdur
insallah dedigim gibi fitik cikar en kotu ihtimal ...gercekten bunu yazinca gaddar gibi gorulebilirim ama fitigin tedavisi var ama romatizmanin malesef omir boyu agri cekilecek sey degilAy evet öyle yaa. Basınca resmen bağırıyorum. Yürümek işkence. Yatarken falan dönemiyorum hamlamış gibi bi ağrı daha fazlası tabi. Aynı dediğin gibi aynı pozisyonda çok durunca da oluyor
bugun odev zormus nego firsar bulursam uaparim11 ocak ödevi
Kalorifer peteği silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Çabuk çekilmende çok güzel swet neyse görülürÇok garip bi durum ya. Hamileyken de oldu uzun süre oturup kalkınca basamazdım ama geri düzelirdi hemen. Geceleri dönemezdim bunda da aynı. Ama bunda yürüme geçmiyor yürüdükçe kötülüyor sonra bacak ağrısı başlıyor. İnşallah geçicidir bakalım yarın 23.30 a verdi mr sırasını
Ramazanı birlikte yeriz biraz dişimizi sıkarsak günler kavuşurGunaydinnnnaskolar cok fena regl agrisi cektim 2 gun o yüzden yoktum. Su torbasiyla yaşadığımız ask bugun bitti sayilir
Çok zor be minik valla. Bu ağrının sürekli olması gerçekten zor. Rabbim yardımcın olsuninsallah dedigim gibi fitik cikar en kotu ihtimal ...gercekten bunu yazinca gaddar gibi gorulebilirim ama fitigin tedavisi var ama romatizmanin malesef omir boyu agri cekilecek sey degil
esimden biliyorim kendini zorladikca fitik agrisi oluyor yoksa normalde problemi yok
ama romatizma agrisi omurluk malesef
Aynen ben şaşırdım normalde 3 ay sonraya falan veriliyordu sıra. Özelde çektirelim olmadı diyorduk Allahtan yarına verdi bakalım hayırlısıÇabuk çekilmende çok güzel swet neyse görülür
Bende onu düşündüm sivitimmmm maşallah çok güzel olmuş. İnşallah medikal tedaviyle filan geçer.Ani hareketlerden kaçın dikkat edit çiçeğimAynen ben şaşırdım normalde 3 ay sonraya falan veriliyordu sıra. Özelde çektirelim olmadı diyorduk Allahtan yarına verdi bakalım hayırlısı
İnşallah tinnoşum inşallahBende onu düşündüm sivitimmmm maşallah çok güzel olmuş. İnşallah medikal tedaviyle filan geçer.Ani hareketlerden kaçın dikkat edit çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?