Bir kazan çorba yapıp tabura dağıtalımGünaydın
Dağıtalım efserişkommmm herkes iyileşsinBir kazan çorba yapıp tabura dağıtalım
Tatlı yasak zaten çok yiyip bağışıklıkları düştü olacağı buyduDağıtalım efserişkommmm herkes iyileşsin
Topiğinnn annecikosuuuTatlı yasak zaten çok yiyip bağışıklıkları düştü olacağı buydu
Portakal suyu sıkalım birde
Kayınpederin tansiyon ilacı kullanıyor mu?Evet canım şimdilik çok şükür iyiyim
Sevindim iyi olmana bakarım tabibizde de babane hasta dünden beri .. tereyağ pekmez limon yaptım içtiler biraz bakalım yaradı gibi bı kaç gün daha devam edicem
K.peder hep öksürük zaten ona da şurup veriyorim allerset veriyodum yariyodu ama bakalm o bitti daha almadim yarın şurup Alicam bende
Kolay kolay doktora da gitmez babane evdeki grip ilacı vs ağrı kesicii falan içiyor göğsüne sıcak havluda koydum yattı şimdi bakalm ... Yarın iyileşir gerçi misafir olunca biraz topluyor kendini ...
Fizik tedavi de bakıyor beyin sinir cerrahi de. Önce röntgen ister onun sonucuna göre mr ister. Varsa fizik tedavi verir yüksek ihtimalle.Ablamın arkadaşı fizyoterapist ortopediye gitsin önce demiş o da
Eşimin kardeşi bel fıtığından ameliyat oldu o beyin ve sinir cerrahisi dedi. Ablamın arkadaşı da fizyoterapist ortopediye gitsin önce onlar yönlendirir dedi. Valla fena bi ağrı gün geçtikçe kötülüyor. Siyatik ağrı mı neymiş heralde o tam uyuyor bana. İnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Resmen yürüyemiyorum. Yürüdükçe bacağım gidiyor komple
Siyatik olabilir canım. İkinciye hamileyken bende de oldu o ağrı bacağımı sürüyerek yürüttü bir dönem. Doğum sonrası da ara ara oluyordu.Belimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmişti
O his sanırım genelde var şu bir haftadır çoğu huzursuz gergin tuhaf bir durum hayrolsun.Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kargo gelmişti onu PTT ye almaya gittik, markete uğradık kızımla dönüşte,
Marketten aldıklarımı yerlerine yerleştirdim,
Yemek yaptım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim, lavaboyu temizledim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımı yıkadım,
Banyoyu topladım, kızımın küvetini kovasını yıkayıp, kurulayıp yerine kaldırdım,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim,
Prizleri sildim,
Oyuncakları ve kitapları topladım gün içinde birkaç kez,
Mutfak, salon, çocuk odası ve yatak odası toplu. Oturma odasını neredeyse hiç kullanmıyoruz o yüzden oraya pek dokunmuyorum.
Sık sık deprem olmaya devam ediyor. Bu sabah yine oldu. Öyle güncel ve detaylı bir deprem çantamız yok. Yarın çanta hazırlayıp kapının yanına koyacağım. Kendimi çok tedirgin hissediyorum, içimde anlamlandıramadığım rahatsız edici bir his var günlerdir.
Derdi ne yani niye beddua ediyor kiIyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin
Ülke geneline ithaf edelim bunu biz. Şükürsüzlük kim ne derse desin.Tüm topik hasta olunca
Amin canım,,Günaydın herkeseGünaydınnnn bugün de hastalara şifa diliyorum. Rabbim yağış rahmetini tez vakitte lütfetsin bizlere.Eki Görüntüle 3189878
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Çok üzme kendini haksız yere beddua etmiş kendine döneceğinden de korkmuyorlar kötü konusurken. Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın seniIyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin
Yapmak isteyipte o pislik kenarları cikaramadigim iş11 ocak ödevi
Kalorifer peteği silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
GünaydınGünaydınnnn bugün de hastalara şifa diliyorum. Rabbim yağış rahmetini tez vakitte lütfetsin bizlere.Eki Görüntüle 3189878
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?