günaydıın11 ocak ödevi
Kalorifer peteği silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Silmiştim geçen muafim11 ocak ödevi
Kalorifer peteği silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Gunaydınnnnnn n n n nGünaydınnnn bugün de hastalara şifa diliyorum. Rabbim yağış rahmetini tez vakitte lütfetsin bizlere.Eki Görüntüle 3189878
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Taķılsın canimAllah tez vakitte ferahlik versin de kurtulun inşallah canim cok üzüldümama sen uzme kendini ettiği laflar dolanır ayağına o kadinim
Amin canim aminAyy Deren yaa
Allah bir an evvel size bu günleri unuttursun feraha çıkarsın. Çok zor gerçekten.
Yazıklar olsun böyle hakka girmekten korkmayanlara.
Evinden hemen çıkmalıymisiz.bir sürü ev varmis.beni çıkarıp dünya paraya kiraya verecek.Derdi ne yani niye beddua ediyor ki
Alıntıda okudum deren bir an önce zararsız kurtulursun inş bu durumdanEvinden hemen çıkmalıymisiz.bir sürü ev varmis.beni çıkarıp dünya paraya kiraya verecek.
Amin canim insallah.arada aklıniza gelirse burayi kim okuyorsa bi duanizi almak isterimÇok üzme kendini haksız yere beddua etmiş kendine döneceğinden de korkmuyorlar kötü konusurken. Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın seni
Insallah canim ya benim kiracim kira vermiyor. O evin aidatini bile ben ödüyorum. Ben neler cekiyorum.insan olda bi derdimi dinle dimi yok.Alıntıda okudum deren bir an önce zararsız kurtulursun inş bu durumdan
Abla yemeniye limon kolonyası dök boğazına sar ben hep öyle rahatlarımDaha iyiyim bonusum sağolasın boğazım halen kötü yutkunamıyorum. Neler yedim neler içtim vikisler sürdüm antibiyotik içtim yok yok 3 gündür geçmiyor. Hayir geçiyor tekrarlıyor yine.
Ortopediye geldim bacağımı oynattı hareket ettirdi falan ağrı olmadı belde o zaman dedi belime bastırdı acıdı. Mr a gönderdi şimdi bekliyorum mr için. İnşallah yokturKızum bel fıtığı cevrem çok olduğu içim beyin cerahine gitmen lazım
Büyük ihtimalle tomoğrafı verecek teşiz koyması lazım.
Bel fıtığı ters harekette yada anı hateketlerde tutulur miğren gibi ataklarla gecer uzun sürer
Teşiz koymadan ilaç vermezler ağrıda kortizonlu iğnelerle gecer kolay kolay her ilaçla geçmez
Umarım değilsindir
Ortopediye gittim mr a gönderdi şimdiFizik tedavi de bakıyor beyin sinir cerrahi de. Önce röntgen ister onun sonucuna göre mr ister. Varsa fizik tedavi verir yüksek ihtimalle.
Bana da öyle geldi baktım çok aynı belirtileri ama doktor hareket falan yaptı etti sonra belde dedi mr a yolladı. Tam öyle sürüyerek ya da topallayarak gidiyorumSiyatik olabilir canım. İkinciye hamileyken bende de oldu o ağrı bacağımı sürüyerek yürüttü bir dönem. Doğum sonrası da ara ara oluyordu.
İnşallah önemli bir şey çıkmaz kuzumOrtopediye geldim bacağımı oynattı hareket ettirdi falan ağrı olmadı belde o zaman dedi belime bastırdı acıdı. Mr a gönderdi şimdi bekliyorum mr için. İnşallah yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?