Huzurlu saglikli bir gün diliyorumGünaydın Eki Görüntüle 3190466
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Bonus uğratırıcı ama pırasayı muska şeklinde sarNego Dün sarma yaptım içim kaldı pırsanın kalın olan yerine bi çizik atıp kat kat ayırdım koydum sarmaların yanına ben beğendim güzel olmuştuda daha az iç koymak lazımmış hep yanlardan çıkmıştı.
Zeytinyağlı iç daha çok yakışır
aynen oyle amin insallahHerkes çektiğini bilir minik tabiki ama eşinin fıtığı ile herkesinki bir değildir her romatizma da bir değil.
Bu hastalığa değil kişiye özel bir durum oluyor
Allah nerde şifa bekleyen varsa şifasını versin beterinden korusun hepimizi
bazialrinin kan tahlilinde cikmiyor genel muayene ile anliyor romatoloji doktorlariAllah razı olsun canım belim sıkıntılı zaten ama romantizmaya baktırmadım ama gebelikte yada normalde kan verilince çıkmıyor mu romantizma olsa çıkar diye düşünüyorum.
Çok nefis bişi yakın zamanda dene bencedCumartesi size ışınlanmak istiyorumgüzel ne demek harikaa bi menü
Etimek tatlısı hiç yemedim ama onu bilmiyorum.
Doğru yaa öyle de görmüştüm benBonus uğratırıcı ama pırasayı muska şeklinde sardağılmaz
Canımı çektirme ya ben nevresim kılıf hep ütülerdim bıraktımNevresim takımıda ütünün sıcak kollarına kendini bıraktı
Ne okumuştunKitabım bitti çok beğendim
Ben burdayım ama enerji konusunda yardımcı olamiciimAnca kalktım telefon falan kendime geldim.
Gözüm kızarık sabahtan beri hala geçmemiş
Yaşlandım daaa ahretlikler nerdesiniz az bi enerjiniz var mıdır?
Mayistim bende yaaAnca kalktım telefon falan kendime geldim.
Gözüm kızarık sabahtan beri hala geçmemiş
Yaşlandım daaa ahretlikler nerdesiniz az bi enerjiniz var mıdır?
TişikkirlerBen burdayım ama enerji konusunda yardımcı olamiciimhiçbir şey yapmak istemiyorum oğlanda durmuyor hadi saklambaç oynayalım diye
Sen b3nmisin yaaa eşim ne gerek var ütülü olmasada olur dediği herşeyi ütüleyip en sevdiğim de nevresim ve perde ütülemek son senelerce bileğimnde sorun var misket kadar bir şişlik ağrı da yapıyorNevresim takımıda ütünün sıcak kollarına kendini bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?