Afiyet olsun bonus denemek lazım da eşref saatim de ancaNego Dün sarma yaptım içim kaldı pırsanın kalın olan yerine bi çizik atıp kat kat ayırdım koydum sarmaların yanına ben beğendim güzel olmuştuda daha az iç koymak lazımmış hep yanlardan çıkmıştı.
Zeytinyağlı iç daha çok yakışır
Bende dityorum nerede iki gündür yoktur. Sabah aklımdan geçtin yazayım dedim yazmışsın:)Günaydın herkese
Birkaç gündür siteye giremiyorum, açılmadı bir sorun mu oldu ki ev,iş tüm cihazlardan denedim bu sabah ancak açabildim o da çok ağır, cep aplikasyonu halen çalışmıyor, destek istedim yönetimden sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar anca gelebildim canlar
Bende dityorum nerede iki gündür yoktur. Sabah aklımdan geçtin yazayım dedim yazmışsın:)
Site de var bir sorun bir kaç gündür.
Anladım canim yaziliyi gecersin kolay oluyor. Diğerini de geçersin sakin kalEvet yazılıEşimle yazın sürmek için çıktık bi süre iyisin diyor ama tabi heyecan falan yapmazsam o an farklı olabilir.
Gittim güldüm geldimbİride buna gülmemiş
Daha ne olsunCumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Rulo börek, kıymalı poğça
Mercimek köftesi, bir çeşit salata
Etimek tatlısı, browni kurabiye
Zeytinyağlı yaprak sarma
İyi değil mi ya bence bunları yaparsam çok eyi
Ay ne bilim Civcivik çocuklar fırsat vermiyor yoksa güzel çalışırdım zaten.Anladım canim yaziliyi gecersin kolay oluyor. Diğerini de geçersin sakin kal
Gittim güldüm geldim
Daha ne olsun
Hayırlısı diyorum ne diyeyim en iyi teselli cümlesi bu kendime ve başkasınaDün ki yapılanda mı canım? Hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim daha güzelini nasip etsin sana Nurcum
Ablamlar, dayımlar, yengemler yazılmıştı çıkmamış kimseye şimdi mesaj attı ablam.
Sağolasın BonuscumKolay gelsin canım ne yaptın misafire? Benimde var cumarteasi fikir olsun
Amin canım tüm emek verenlerin inşallahAy ne bilim Civcivik çocuklar fırsat vermiyor yoksa güzel çalışırdım zaten.
Ama gün içinde artık sıkça bakıp test çözüyorum.
Atlatınca rahatlıyacağım inş
Ay sizlerin işi ne zormuş yıl boyunca sınav stresiAllah emeğinizi boşa çıkartmasın inş.
Düşündüğün menüyü şimdi okudum. Gayet güzel Bonuscum.Cumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yalan ne ya yavanBöyle çok yalan hissediyorum kendimi bu aralar. Kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim ama dillendirmiycem çünkü ne zaman söylesem ters tepiyor. Hadi bakalım gittim ben az gelirsem merak etmeyin.
Kek kalıbında yemiştim çok güzeldiSağolasın Bonuscum
Kek kalıbında haşhaşlı çörek
Kıymalı-peynirli börek
Çiğ köfte
Patates salatası
Muhallebili kadayıf
Çikolatalı kurabiye
Misafirlerim 3 kişi yabancı da değiller.
Yaptım canımın istediği şeyleri
Sana da kolay gelsin şimdiden
Haşhaşlıyı aklıma soktunDüşündüğün menüyü şimdi okudum. Gayet güzel Bonuscum.
Daha ne olsun Allah bereket versin.
Kolay gelsin.
Ben de yalan dünyada savrulup duruyorum her sey boş geliyor anlamini cikarmistim o cümledenYalan ne ya yavanakıllı telefon güüyaaa
Şimdiden ellerine sağlık bonusum gayet güzel benceCumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Zeytinyağlı yaprak sarma
Ben de öyle hissediyorum negocum. Şu sınava hazırlık işi çok canımı sıkıyor hiç çalışmak istemiyorum bu aralar. Sadece kuran okumak kitap okumak kendime yönelmek istiyorum ama evin işleri ders çalışmak zorunda olmak bütün her şeyi bozuyor :/ Daha erken kalkayım az uyuyayım istiyorum onu da yapamıyorum :/Böyle çok yalan hissediyorum kendimi bu aralar. Kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim ama dillendirmiycem çünkü ne zaman söylesem ters tepiyor. Hadi bakalım gittim ben az gelirsem merak etmeyin.
Hayal gücünü sevdimBen de yalan dünyada savrulup duruyorum her sey boş geliyor anlamini cikarmistim o cümledenbütün romantizmi bozdun nego
Yavan da gerçi yakin anlam bence
İşte her şeye bölünüyoruz da kendimizi unutuyoruz o kadar yanlış ki. Kimse eline sağlıkta demeyecek minnet de duymayacak. Yapmasaydın denilecek, ne yaptın ki denilecek. Kendimiz için bir saat hiç çok değil az bile. Erteleme kendiniBen de öyle hissediyorum negocum. Şu sınava hazırlık işi çok canımı sıkıyor hiç çalışmak istemiyorum bu aralar. Sadece kuran okumak kitap okumak kendime yönelmek istiyorum ama evin işleri ders çalışmak zorunda olmak bütün her şeyi bozuyor :/ Daha erken kalkayım az uyuyayım istiyorum onu da yapamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?