Düzenli Evimiz & Hayatımız

Afiyet olsun bonus denemek lazım da eşref saatim de anca

Bende dityorum nerede iki gündür yoktur. Sabah aklımdan geçtin yazayım dedim yazmışsın:)
Site de var bir sorun bir kaç gündür.

Evet yazılı Eşimle yazın sürmek için çıktık bi süre iyisin diyor ama tabi heyecan falan yapmazsam o an farklı olabilir.
Anladım canim yaziliyi gecersin kolay oluyor. Diğerini de geçersin sakin kal
bİride buna gülmemiş
Gittim güldüm geldim
Daha ne olsun

Anladım canim yaziliyi gecersin kolay oluyor. Diğerini de geçersin sakin kal

Gittim güldüm geldim

Daha ne olsun
Ay ne bilim Civcivik çocuklar fırsat vermiyor yoksa güzel çalışırdım zaten.
Ama gün içinde artık sıkça bakıp test çözüyorum.
Atlatınca rahatlıyacağım inş
Ay sizlerin işi ne zormuş yıl boyunca sınav stresi Allah emeğinizi boşa çıkartmasın inş.

Dün ki yapılanda mı canım? Hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim daha güzelini nasip etsin sana Nurcum
Ablamlar, dayımlar, yengemler yazılmıştı çıkmamış kimseye şimdi mesaj attı ablam.
Hayırlısı diyorum ne diyeyim en iyi teselli cümlesi bu kendime ve başkasına

Kolay gelsin canım ne yaptın misafire? Benimde var cumarteasi fikir olsun
Sağolasın Bonuscum
Kek kalıbında haşhaşlı çörek
Kıymalı-peynirli börek
Çiğ köfte
Patates salatası
Muhallebili kadayıf
Çikolatalı kurabiye

Misafirlerim 3 kişi yabancı da değiller.
Yaptım canımın istediği şeyleri
Sana da kolay gelsin şimdiden

Amin canım tüm emek verenlerin inşallah
Aynen cikmis soruların olduğu uygulamalar vardi telde ben de onları ezberleyip girmistim. Gecersin inşallah canim

Düşündüğün menüyü şimdi okudum. Gayet güzel Bonuscum.
Daha ne olsun Allah bereket versin.
Kolay gelsin.

Böyle çok yalan hissediyorum kendimi bu aralar. Kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim ama dillendirmiycem çünkü ne zaman söylesem ters tepiyor. Hadi bakalım gittim ben az gelirsem merak etmeyin.
Yalan ne ya yavan akıllı telefon güüyaaa

Kek kalıbında yemiştim çok güzeldi

Şimdiden ellerine sağlık bonusum gayet güzel bence

Böyle çok yalan hissediyorum kendimi bu aralar. Kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim ama dillendirmiycem çünkü ne zaman söylesem ters tepiyor. Hadi bakalım gittim ben az gelirsem merak etmeyin.
Ben de öyle hissediyorum negocum. Şu sınava hazırlık işi çok canımı sıkıyor hiç çalışmak istemiyorum bu aralar. Sadece kuran okumak kitap okumak kendime yönelmek istiyorum ama evin işleri ders çalışmak zorunda olmak bütün her şeyi bozuyor :/ Daha erken kalkayım az uyuyayım istiyorum onu da yapamıyorum :/

Yatak odasının dağınıklığını topladım
Yatakları topladım
Oğluma kahvaltı hazırladım yaptırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşık makinesine karbonat sirke döküp boş çalıştırdım
Şimdi kendi kahvaltı zamanım

Bulaşıkları makineye yerleştirdim
Evi süpürdüm
Mutfağın yerlerini sildim
Klozeti lavaboyu ovdum banyoyu yıkadım

Şimdi kitap mı okusam kuran mı okusam ders mi çalışsam bilmiyorum

İşte her şeye bölünüyoruz da kendimizi unutuyoruz o kadar yanlış ki. Kimse eline sağlıkta demeyecek minnet de duymayacak. Yapmasaydın denilecek, ne yaptın ki denilecek. Kendimiz için bir saat hiç çok değil az bile. Erteleme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…