Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen b3nmisin yaaa eşim ne gerek var ütülü olmasada olur dediği herşeyi ütüleyip en sevdiğim de nevresim ve perde ütülemek son senelerce bileğimnde sorun var misket kadar bir şişlik ağrı da yapıyor
Onu dr a göster geçirebiliyorlar geçmezse alıyorlar onu zorlamada ağır tencere falan kaldırma

Iyi olmazmi ya mükemmel.
Birileride bana bunlardan yapip cagirsa

Eşimle konuşuyoruz demin ,napıyon diyor dedim buzdolabını temizliyorum,he ödev miydi diyor
Yok ya o bu hafta geçti diyorum ,he geriden gidiyorsun yani sen ,bir de çocuklara laf söyleme diyor

İyi canım ,ellerine sağlık şimdiden

Esim sabah vardiyasına gecmeden dip temizlik yapamicam.ancak günü kurtariyorum
Camasir mutfak bulasik son gaz.
Süpurgemin basligini esim temizlerken kirmisti bugün siparis verdim bikac gune gelir.hali dövücü fircayla süpuruyorum ama oda zemine zor oluyor .

Bugün

Kahvaltıya pankek yaptım,beslenmeye tost yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim
Evi havalandırdım.
Süpürgenin aparatları kurumuş taktım.
Kahvaltı masasını topladım.
Makineye çamaşır attım, astım.
Evi süpürdüm.
Bir posta daha çamaşır yıkandı peteklerin üstünde kuruttum katlayıp yerleştirdim.
Tavuk kalamar ve patates kızarttım. Mutfak havalanıyor koku gitsin ocağa deterjan sıktım silicem.
Kitabımı bitirdim. Yeni kitaba başladım.

Ödev kontrol edicem. Tefsir okuycam.

Ben atıyorum düşük derecede ama bir şey olursa sorumluluk kabul etmem
Çok hoşmuş

Böyle çok yalan hissediyorum kendimi bu aralar. Kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim ama dillendirmiycem çünkü ne zaman söylesem ters tepiyor. Hadi bakalım gittim ben az gelirsem merak etmeyin.
Belkide hepimizin böyle hissedip dillendiremiyoruz dur burada fikir alışverişinde bulunuyoruz ve hayatımızda da uyguladığımız şeyler oluyor. Ev temizliği düzeni yemek vs..... gibiiii

Örnek teşkil edersin bizlerde yaparız. Ne gibi şeylere karar verdin bir kaç şey bizimle paylaşmak istersen seve seve okuruz ve uygulamak için gayret gösteririz

Ellerinize sağlık,
Tavuk kalamar ne diye googleladım ve uygun bir fırsatta yapacağım.

Dinlendirirsem devamı gelmiyor o yüzden çekincem
Dil öğrenmek istiyorum aslında Arapça istiyordum ama gerçekten zorlu bir öğrenme süreci varmış. O yüzden ingilizce ders videolarına gözattım biraz. Özel ders gibi olmaz ama en azından bir sıfırdan büyüktür deyip İngilizce videolara bakmaya karar verdim yapabilir miyim bilmiyorum. Devamlılık arz etmezse diye de endişeleniyorum.
İslami planlayıcı aldım kendime onda yıllık hedefler var ,o hedefleri belirlemeye çalışıyorum neler yapabilirim vs
Ellerinize sağlık,
Tavuk kalamar ne diye googleladım ve uygun bir fırsatta yapacağım.
Çok güzel oluyor tavsiye ederim, benim çocuklar seviyor yanına yoğurtla dip sos da yapıyorum.

Son düzenleme:
Susamlı çıtır tavuk yapıyorum ben de biraz ona benziyor.
Bunu da deneyeceğim, kesinlikle sevilecek bir tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…