Düzenli Evimiz & Hayatımız

YouTube da Polyglot İclal var, dil öğrenme ile ilgili tüyolar paylaşıyor, her videosunda hayran oluyorum.
Ben de bullet journal yapıp kendime hedef belirlemeyi, bütçe yapmayı severim.
Planlamak güzel, hepsine yetişilemese bile insana bir mesafe katettiriyor.

Ödev kontrolü yaptım.
Ocağı dolap kapaklarının yağ sıçrayan yerlerini sildim. Kızartma örtüsünü kaldırdım.

Ona da bakayım Nida Uzun var ona bakıcam. Evet bende plan seviyorum günlük hayatım da hep planlıdır doğaçlama pek sevmem:)

Arapça belli bir yaştan sonra öğrenmek zor ahhh ahhh içimdeki yarayı açtın beee negommm Arapça kursuna gittim 2010 yıllarında ve yarıda bıraktım maalesef... keşke kelimesini sevmiyorum ama... işteeeee öyle oldu

Geç değil canım videolara bakarsın milim milim de olsa ucundan bir şey öğrensen kâr

Sen b3nmisin yaaa eşim ne gerek var ütülü olmasada olur dediği herşeyi ütüleyip en sevdiğim de nevresim ve perde ütülemek son senelerce bileğimnde sorun var misket kadar bir şişlik ağrı da yapıyor
Bende bırakamıyorum aslında gereksiz israf desemde dolapta buruşuk buruşuk görünce geri alıp ütülüyorum dün oturma odasındaydım çocuklar gitmişken çamaşılıkdakileri getirin dedim hepsini mi dedi ne gördüysen dedim eşim Yavrum üstünüzdekişeri çıkarın verin dedi

Son düzenleme:
Bugün şöyle bir silkeledim kendimi mutfagimi tertemiz ettim. Çocuk odasını düzenledim.
Camasir astım kuruyani topladım.
Çocuklara magnolia yaptım.
Akşam için fırın yemeği yaptım.
Mutfak cekmecemi düzenledim ve temizledim.
Masa ve sandalyemi sildim.
Çocuklara kitap okudum. Soru sordum .
Sonra oturdum dinlenme kahvesi içtim.

Bugünkü rutinimm

Sabah evi havalandırdım
Odaları toparladım
Yatagı düzelttim
Bulaşıkları yerleştirdim
Aygazı aspiratoru gözden geçirdim
Tezgahı sildim
Evi süpürdümm
Yemek yaptımm
Çamaşırları katladım
Kızçeyii banyo ettim uyuttum

Şimdide çay faslı

Hem elektrik hem zaman israfı ona harcayacağın vakti kendine harcasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…