- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
YouTube da Polyglot İclal var, dil öğrenme ile ilgili tüyolar paylaşıyor, her videosunda hayran oluyorum.Dinlendirirsem devamı gelmiyor o yüzden çekincem
Dil öğrenmek istiyorum aslında Arapça istiyordum ama gerçekten zorlu bir öğrenme süreci varmış. O yüzden ingilizce ders videolarına gözattım biraz. Özel ders gibi olmaz ama en azından bir sıfırdan büyüktür deyip İngilizce videolara bakmaya karar verdim yapabilir miyim bilmiyorum. Devamlılık arz etmezse diye de endişeleniyorum.
İslami planlayıcı aldım kendime onda yıllık hedefler var ,o hedefleri belirlemeye çalışıyorum neler yapabilirim vs
Çok güzel oluyor tavsiye ederim, benim çıcuklar seviyor yanına yoğurtla dip sos da yapıyorum.
Dün
Kahvaltıya fırında peynirli ekmek kızarttım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Evi havalandırdım.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Mutfağı topladım.
Tuvaleti banyoyu yıkadım,çöplerini değiştirdim.
Evi süpürdüm, sildim.
Süpürgenin parçalarını yıkadım.
Okula gittim geldim.
Yemekleri pişirdim (Şehriye çorbası ,tavuklu brokoli, pilav vardı)
Tavuk kalamar yapmak için tavuğu doğrayıp sosladım.
Bolca kitap okudum dün gözlerim ağrıyınca bıraktım artık.
Susamlıya da ben bakayımSusamlı çıtır tavuk yapıyorum ben de biraz ona benziyor.
Bunu da deneyeceğim, kesinlikle sevilecek bir tarif
Ona da bakayım Nida Uzun var ona bakıcam. Evet bende plan seviyorum günlük hayatım da hep planlıdır doğaçlama pek sevmem:)YouTube da Polyglot İclal var, dil öğrenme ile ilgili tüyolar paylaşıyor, her videosunda hayran oluyorum.
Ben de bullet journal yapıp kendime hedef belirlemeyi, bütçe yapmayı severim.
Planlamak güzel, hepsine yetişilemese bile insana bir mesafe katettiriyor.
Dinlendirirsem devamı gelmiyor o yüzden çekincem
Dil öğrenmek istiyorum aslında Arapça istiyordum ama gerçekten zorlu bir öğrenme süreci varmış. O yüzden ingilizce ders videolarına gözattım biraz. Özel ders gibi olmaz ama en azından bir sıfırdan büyüktür deyip İngilizce videolara bakmaya karar verdim yapabilir miyim bilmiyorum. Devamlılık arz etmezse diye de endişeleniyorum.
İslami planlayıcı aldım kendime onda yıllık hedefler var ,o hedefleri belirlemeye çalışıyorum neler yapabilirim vs
Çok güzel oluyor tavsiye ederim, benim çocuklar seviyor yanına yoğurtla dip sos da yapıyorum.
Kızartma örtüsü ne başkanımÖdev kontrolü yaptım.
Ocağı dolap kapaklarının yağ sıçrayan yerlerini sildim. Kızartma örtüsünü kaldırdım.
Geç değil canım videolara bakarsın milim milim de olsa ucundan bir şey öğrensen kârArapça belli bir yaştan sonra öğrenmek zor ahhh ahhh içimdeki yarayı açtın beee negommmArapça kursuna gittim 2010 yıllarında ve yarıda bıraktım maalesef... keşke kelimesini sevmiyorum ama... işteeeee öyle oldu
Ocağın önüne yemek yaparken örtü seriyorum canım yer kirlenmesin diye.Kızartma örtüsü ne başkanım
Bende bırakamıyorum aslında gereksiz israf desemdeSen b3nmisin yaaa eşim ne gerek var ütülü olmasada olur dediği herşeyi ütüleyip en sevdiğim de nevresim ve perde ütülemek son senelerce bileğimnde sorun var misket kadar bir şişlik ağrı da yapıyor
Neden ki başkanım artık yemek de yokBurayı okuyup okuyup
Yemek: Ben ne alakaNeden ki başkanım artık yemek de yok
Burayı okuyup okuyup
Hem elektrik hem zaman israfıBende bırakamıyorum aslında gereksiz israf desemdedolapta buruşuk buruşuk görünce geri alıp ütülüyorum dün oturma odasındaydım çocuklar gitmişken çamaşılıkdakileri getirin dedim hepsini mi dedi ne gördüysen dedim eşim Yavrum üstünüzdekişeri çıkarın verin dedi
Yok artık ben her gün yapıyorum yaAçlıktan dolayı çalışan da yok galibaTubismavis de olmasa rutin iş yaptık diyor herkes
Ben yemeyip yiyenleri takip ediyorum genelde sade çay içiyorum şimdiYemek: Ben ne alaka
Aklın fikrin yemekte mi nane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?