Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok isterdim sana göstermeyi ya mahrecim iyidir eyle güzel talim yapardık ki
Bildiğimde alt üst oldu
Kalını harfi ince inceyi kalın okuyormuşum ta alfabeden aldık kurana yeni geçtim
Hoca Bağıracaksın deyip duruyor bağıramıyorum harflerin çıkış yerini duyması lazımmış

Asma yüzünü yaa yaparsın mahreç tecvidden daha önemli yanlış ses direk manayı değiştirir.

Netten de bak yardımı olur

Elif te ile üstün ett
Elif te ile esre itt
Elif te ile ötre ütt

Et, it, üt
Ettaa ettiii ettüü beyle sesli sesli bütün harfler

Allah seni hemi
Aynen bacım su da bağır cağır deyip duruyor.iki ekmek aldım eve gidiyorum demek değil ki bu bağırayım

Allah seni hemi
Aynen bacım su da bağır cağır deyip duruyor.iki ekmek aldım eve gidiyorum demek değil ki bu bağırayım
Çok güzel bişi yapiosun efomAllah kolaylık verir keşke vaktim olsa da bende gitssm normal şekilde okumaya çalışıyorum da daha doğrusunu öğrensem..

İyi aksamlar kizlar

Evi havalandirdim
Yatagi topladım
Süpürgenin filtresini temizledim, evi supurttum
Üstten hızlıca toz aldim
Lavaboyu, tuvaleti temizledim
Kendime bakim yaptim
Ders calistim
Bir aylık program hazırladım
Çorba yaptım (dünden balik kalmisti)
Fırın tepsilerini yıkadım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Tahta kasiklari kaynattim
Yemekten sonra balık bulaşıklarını yıkadım
Mutfak dolaplarini sildim
Çay demledim yine mutfagi topladim

Fazla bir şey yapmadım aslında ama masada biraz fazla oturdum diye hemen belim ağrıdı atansam da bitse şu stres cidden. Kafa ayrı yorgun vücut ayrı yorgun bel napsın bu strese

Çok güzel bişi yapiosun efomAllah kolaylık verir keşke vaktim olsa da bende gitssm normal şekilde okumaya çalışıyorum da daha doğrusunu öğrensem..
Sağol canım hiç değilse kendim için bir şey yapayım dedim öyle yada böyle bir ucundan başlamak lazım. ilmin zamanı yok mezara kadar biz kovalayacağız

Allah seni hemi
Zeytinyağı falan içiyor musun canım? benim bi arkadaşım da ders aliyordu da hoca onu önermişti.
Gerci zeytinyagi daha da tahris etmisti garibim o da cikaramiyom sesleri diye geziyordu ortalıkta senin gibi gercekten zor

Ama çok iyi yapmışsın

Sağol canım hiç değilse kendim için bir şey yapayım dedim öyle yada böyle bir ucundan başlamak ilmin zamanı yok mezara kadar biz kovalayacağız
Aynen öyle canım ... Kursa vs giderimde evdekiler pimpirkli işte ... Bakalm iyice bı topliyim kendimi olmadı onlind ararım bisiler bı kaç gündür okuyamadım yoğunluktan.. 18. Cuzdeim amacım ilk hatmi yapmak tek basims inşallah
Sonrası dediğin gibi kendimiz bisiler yapmamix lazım

Bende iyice grip oldum sanirim
Burnum şıp sip toz zencefil ve limon içtim kalan antibiyotike de başladım bakalm
.. limonda var evde iyi geliyor pazar günü kardeşime gitcem iyi olmam lazım..
Sen zaten hasta değil miydin ilacı düzenli kullanmadın mı? Alerjikte olabilir bu kadar tekrarlıyorsa

Sen zaten hasta değil miydin ilacı düzenli kullanmadın mı? Alerjikte olabilir bu kadar tekrarlıyorsa
Bı ara çocuk muhabbetine bıraktım ... Ama asıl hasta eden sanirim dün oldu balkonda ve pazar git gel balık yıka vs yoğunluk bu hafta çok yogundum belki de alerjik bonusum ama ne zaman yorulsam olur normal zamanda pek gostermez kendjni
Dün usuttum bı de önceki aylık temizlikte sanjrkm bilemiyorum... Bir kutusu bitmişti antibiyotik diğeri kalmıştı ona devam ediyorum

Et bırakma çabuk toparlarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…