Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mr dan çıktım şimdi aynı böyle o neydi beee gözümü girmeden kapattım başıma bi ağrı çöktü içinde kendimi sıktım da sıktım o sesler ne öyle yaaa başım çatladı

Geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten ben de çok daralıyorum,içimden okuya okuya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep ,tam diyorum yeter artık kalkıcam neyse ki bitmiş oluyor

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canikom
Geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten ben de çok daralıyorum,içimden okuya okuya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep ,tam diyorum yeter artık kalkıcam neyse ki bitmiş oluyor
Ben kapalı alanda daralırım valla çok korkarak gittim uzun sürmedi Allahtan. Rabbi yessir okudum bitene kadar

Gunaydin canlar bende sanırım yine gitcem doktora gece eşimde oksurdu terledi...simdi aradım iyiydi ama
Maskeyle uzak yattım ama bogazlarim sis gibi .. evdekilere bulastirmadan bitirsem hastsligi iyi olcak .. bu antibiyotik pazar sabah bitiyor ama belki de iyi gelmicek bilmiom
İlaçlarla rahat uyudum limonda yedim yatmadan ama bı anda boğazım sis uyandim yine de ağrı sızı yok cook sukur

Yada gitmiyim pazartesi sabah ve öğlen gitcem nasılsa... Sabah çıkışta giderim en iyisi o olcak... Tüm hastane işlerini hallrtmis olurum
Eşimde aferin sinüs Alicak zaten ayrı ayrı çıkmaya gerek yok belki de etki edick birazfa olsa antibiyotik
Bugün ıhlamur da yaparım bakalm ...

İçebilir misin tubiş 1 diş sarımsakla 1 kaşık çörekotu kaynatsan 2 gün içsen

Günaydınlar.
Cumanın hayrını bereketini rahmetini esirgemesin Allah üzerimizden.
Hasta arkadaşlarıma kalıcı şifalar diliyorum, çok zorladı Allah kolaylık versin atlatın toparlanın inşallah.

Allah sağlıktan imandan ayırmasın.
Her ne sıkıntınız varsa hayırlı sonuçlarla gidersin inşallah.
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…