İçememZeytinyağı falan içiyor musun canım? benim bi arkadaşım da ders aliyordu da hoca onu önermişti.
Gerci zeytinyagi daha da tahris etmisti garibim o da cikaramiyom sesleri diye geziyordu ortalıkta senin gibigercekten zor
Ama çok iyi yapmışsın
Yazıyorum görmüyorsun hiç
Aaa ne kadar mantıklı yaaOcağın önüne yemek yaparken örtü seriyorum canım yer kirlenmesin diye.
Geçmiş olsun canımMr dan çıktım şimdi aynı böyle o neydi beeegözümü girmeden kapattım başıma bi ağrı çöktü içinde kendimi sıktım da sıktım o sesler ne öyle yaaa başım çatladı
Geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten ben de çok daralıyorum,içimden okuya okuya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep ,tam diyorum yeter artık kalkıcam neyse ki bitmiş oluyorMr dan çıktım şimdi aynı böyle o neydi beeegözümü girmeden kapattım başıma bi ağrı çöktü içinde kendimi sıktım da sıktım o sesler ne öyle yaaa başım çatladı
Bana mı yazdın canım benim hiç farketmedim ❤Yazıyorum görmüyorsun hiç
Bana mı yazdın canım benim hiç farketmedim ❤
Görmem mi hiç seni
Teşekkür ederim canikomGeçmiş olsun canım
Ben kapalı alanda daralırım valla çok korkarak gittim uzun sürmedi Allahtan. Rabbi yessir okudum bitene kadarGeçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten ben de çok daralıyorum,içimden okuya okuya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep ,tam diyorum yeter artık kalkıcam neyse ki bitmiş oluyor
İçebilir misin tubiş 1 diş sarımsakla 1 kaşık çörekotu kaynatsan 2 gün içsenYada gitmiyim pazartesi sabah ve öğlen gitcem nasılsa... Sabah çıkışta giderim en iyisi o olcak... Tüm hastane işlerini hallrtmis olurum
Eşimde aferin sinüs Alicak zaten ayrı ayrı çıkmaya gerek yok belki de etki edick birazfa olsa antibiyotik
Bugün ıhlamur da yaparım bakalm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?