Oyy jesim dr ne vermişti kuzum?Kizlar koku gitti kulaklarim tikanik gibi kafam da davul. Allah askina bu nasil bir illet. Yarabbi sen yardim et vallahi yıktı sanki yaaa
Tostos da öksürüyor insallah benden ona tekrar bulaşmamıştir
Oy olsunnn sarı sarı şifa olsunn lüle saçlımmmHayaller kahve hayatlar bal şerbeti
Sen napıyon tinnoşum nasıl gidiyor hazırlıklar tarih belli mi?Oy olsunnn sarı sarı şifa olsunn lüle saçlımmm
Evet bonusum biletler alındı.13 ŞubatSen napıyon tinnoşum nasıl gidiyor hazırlıklar tarih belli mi?
Evet bonusum biletler alındı.13 Şubatsiz sabah 6 uykusundayken ben size doğru uçmuş olacağım Allah’ın izniyle
Valizlerin bir bölümü zaten hazır. Geri kalanlar için ufak ufak başladık.Sen napıyon tinnoşum nasıl gidiyor hazırlıklar tarih belli mi?
Öyle güzel denk geldi ki BonusumÇok güzel çokRamazanı dertleniyodum nasibe bak ❤
Nereye geliyorsunuz?
Amanda aman yanıma geliyorÖyle güzel denk geldi ki BonusumHep dedim biliyorsunuz.Ailemle vatanımda diye.
ŞimdilikEfser işkomun memleketine Malatya sonraa Ankara tayin istiyeceğim Sonra Bingöl görev yerimiz inşAllah hayırlısyla
Ben geldim diye bir ulusa sesleniş yapacam efserişkommmm duy beniAmanda aman yanıma geliyor
Ben alanı belirler korumaları hazır ederimBen geldim diye bir ulusa sesleniş yapacam efserişkommmm duy beni
İyi geceler
Gider buluşursunuz artık o çiçekli yerdeAmanda aman yanıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?