Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın
Hayırlı Cumalar

Şükürler olsun İstanbul'da yağmurlu bir sabah var ama ben çok zor kalktım, ilaçlara devam ediyorum, dengem bozuk halsizim, Rabbim bugünümüzü aratmasın. Cumartesi'ye misafirim var, 6 kişilik, ne yapacağım ne pişireceğim zerre fikrim yok, temizlik yapılması lazım, şu an her şey çok gözümde büyüyor ( Bu sabah rutin işlerimi hallettim

-Yatak toplandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Çaydanlıklar yıkandı
-Salon toplandı
-Pisilere konserve partisi verdim bu sabah, soğuk hava biraz enerjileri artsın diye
-Kızımı da eşimide sevdim şımarttım

Çıkarken kapı komşumla rastlaştık o da rahatsızmış biraz onu da nazladım azıcık, Allahım eksik etmesin yanımdan çok tatlı bir abladır. Bugün Cuma, öğlen saati bizim iş yerinde biraz uzun tutuluyor insanlar Cumaya gidebilsin diye, o arada bir tesbih Cuma duası okumayı planlıyorum, La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram (Senden başka İlâh yok ancak sen, ya Hannan(rahmeti bol) ya mennan(nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram), nereden öğrendim bilmiyorum ama ism-i azam geçer içinde her Cuma okumaya gayret ederim, Cuma günü vesilesi ile sizlerle de paylaşmak istedim. Allah'a emanet olun güzel kadınlar, hastalara şifa diliyorum, işleriniz rast gitsin, huzurlu güzel bir gün olsun diliyorum.

Allah kabul etsin şimdiden.

Yarın benimde misafirim var. Yemeğe mi senin misafirin?

Yataklar toplamdı
Evi havalandırdım
Yıkanan toz bezlerini katlayıp kaldırdım
Makinada yıkanan diz battaniyesini serdim
Çamaşır ayıkladım
Makineye çamaşır atım
Dün yıkanan bir kaç parca ütü vardı onu yapıp kaldırdım
Dün yıkakanan kırlent yüzleri vardı onu çektim
Akşam hortlayıp yemek yiyen vataşların bulaşıkları elimde yıkandı
Bugün canım kahvaltı istemedi hazırlamadım
Biraz ders çalışıp,bulaşık makinesindeki ve yıkadıklarımı yerleştirip evden çıkarım

Allah kabul etsin şimdiden.

Yarın benimde misafirim var. Yemeğe mi senin misafirin?

Evet akşam yemeği
Eşimin iş arkadaşları ve eşleri ancak beni zora sokan durum birinin eşiyle yeni tanışacağım, dün akşam diğer arkadaşın eşi ile konuştuk, o hanım erkeklerle yemez ve oturmaz ayrı hazırlamak lazım dedi ama benim öyle ayrı bir yerim yok, ne pişireceğimi bilmediğim gibi nasıl bir oturma dizaynı yapacağımı da bilmiyorum, biraz gerildim o yüzden

Bende iyice grip oldum sanirim
Burnum şıp sip toz zencefil ve limon içtim kalan antibiyotike de başladım bakalm
.. limonda var evde iyi geliyor pazar günü kardeşime gitcem iyi olmam lazım..

Kizlar koku gitti kulaklarim tikanik gibi kafam da davul. Allah askina bu nasil bir illet. Yarabbi sen yardim et vallahi yıktı sanki yaaa

Tostos da öksürüyor insallah benden ona tekrar bulaşmamıştir

Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bugün

Kahvaltı hazırladım.
Evi topladım.
Teldeki çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
Yatakları düzelttim.
Ev halkını gönderip kitap ve tefsir okudum.
Evi havalandırdım.
Kahvaltı masasını topladım.

Ders zamanı şimdi Allah daimi etsin zihin açıklığı versin bana aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…