Etiket unutmuşumAnkara gördüm sanki
Oyy haydi hayırlısı tinnoş. Kalbinize göre olsun ne isterseniz
Herkese günaydın
Hayırlı Cumalar
Şükürler olsun İstanbul'da yağmurlu bir sabah var ama ben çok zor kalktım, ilaçlara devam ediyorum, dengem bozuk halsizim, Rabbim bugünümüzü aratmasın. Cumartesi'ye misafirim var, 6 kişilik, ne yapacağım ne pişireceğim zerre fikrim yok, temizlik yapılması lazım, şu an her şey çok gözümde büyüyor( Bu sabah rutin işlerimi hallettim
-Yatak toplandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Çaydanlıklar yıkandı
-Salon toplandı
-Pisilere konserve partisi verdim bu sabah, soğuk hava biraz enerjileri artsın diye
-Kızımı da eşimide sevdim şımarttım
Çıkarken kapı komşumla rastlaştık o da rahatsızmış biraz onu da nazladım azıcık, Allahım eksik etmesin yanımdan çok tatlı bir abladır. Bugün Cuma, öğlen saati bizim iş yerinde biraz uzun tutuluyor insanlar Cumaya gidebilsin diye, o arada bir tesbih Cuma duası okumayı planlıyorum, La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram (Senden başka İlâh yok ancak sen, ya Hannan(rahmeti bol) ya mennan(nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram), nereden öğrendim bilmiyorum ama ism-i azam geçer içinde her Cuma okumaya gayret ederim, Cuma günü vesilesi ile sizlerle de paylaşmak istedim. Allah'a emanet olun güzel kadınlar, hastalara şifa diliyorum, işleriniz rast gitsin, huzurlu güzel bir gün olsun diliyorum.
Seni temsili bir şey yaparız merak etmeGider buluşursunuz artık o çiçekli yerde
Allah kabul etsin şimdiden.
Yarın benimde misafirim var. Yemeğe mi senin misafirin?
4 kere girdimMr dan çıktım şimdi aynı böyle o neydi beeegözümü girmeden kapattım başıma bi ağrı çöktü içinde kendimi sıktım da sıktım o sesler ne öyle yaaa başım çatladı
Günaydınlar.
Cumanın hayrını bereketini rahmetini esirgemesin Allah üzerimizden.
Hasta arkadaşlarıma kalıcı şifalar diliyorum, çok zorladı Allah kolaylık versin atlatın toparlanın inşallah.
Allah sağlıktan imandan ayırmasın.
Her ne sıkıntınız varsa hayırlı sonuçlarla gidersin inşallah.
Amin
Bu ara favorim Cihan her gün dinliyorum
İçimizdeki abdallara gelsin.
Bizi aptal sananlara bir halt yok.
Bunu ben yapmıştım kaynatmadan bebeğimin de döşüne sürmüştüm hırıltı ve öksürük var dı geçirdiydiİçebilir misin tubiş 1 diş sarımsakla 1 kaşık çörekotu kaynatsan 2 gün içsen
Bende iyice grip oldum sanirim
Burnum şıp sip toz zencefil ve limon içtim kalan antibiyotike de başladım bakalm
.. limonda var evde iyi geliyor pazar günü kardeşime gitcem iyi olmam lazım..
Kizlar koku gitti kulaklarim tikanik gibi kafam da davul. Allah askina bu nasil bir illet. Yarabbi sen yardim et vallahi yıktı sanki yaaa
Tostos da öksürüyor insallah benden ona tekrar bulaşmamıştir
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin.Herkese günaydın
Hayırlı Cumalar
Şükürler olsun İstanbul'da yağmurlu bir sabah var ama ben çok zor kalktım, ilaçlara devam ediyorum, dengem bozuk halsizim, Rabbim bugünümüzü aratmasın. Cumartesi'ye misafirim var, 6 kişilik, ne yapacağım ne pişireceğim zerre fikrim yok, temizlik yapılması lazım, şu an her şey çok gözümde büyüyor( Bu sabah rutin işlerimi hallettim
-Yatak toplandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Çaydanlıklar yıkandı
-Salon toplandı
-Pisilere konserve partisi verdim bu sabah, soğuk hava biraz enerjileri artsın diye
-Kızımı da eşimide sevdim şımarttım
Çıkarken kapı komşumla rastlaştık o da rahatsızmış biraz onu da nazladım azıcık, Allahım eksik etmesin yanımdan çok tatlı bir abladır. Bugün Cuma, öğlen saati bizim iş yerinde biraz uzun tutuluyor insanlar Cumaya gidebilsin diye, o arada bir tesbih Cuma duası okumayı planlıyorum, La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram (Senden başka İlâh yok ancak sen, ya Hannan(rahmeti bol) ya mennan(nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram), nereden öğrendim bilmiyorum ama ism-i azam geçer içinde her Cuma okumaya gayret ederim, Cuma günü vesilesi ile sizlerle de paylaşmak istedim. Allah'a emanet olun güzel kadınlar, hastalara şifa diliyorum, işleriniz rast gitsin, huzurlu güzel bir gün olsun diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?