Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfakta masa yok mu Attraente? Varsa orada yersiniz.
Ya da büyük bir orta sehpan varsa o da olabilir. Az kişiymişsiniz.
Eğer o şekilde ayrı oturuyorsa senin hazırladığın yerde de yemeye razı olacaktır zaten. Hiç olmadı yere hazırlarsın, yapacak başka şey yok gibi

Hiç olmadı ayrı yenilir önce erkekler sonra kadınlar gibi ATTRAENTE

Bugun sabah işlerini yaptım.

Bulaşık mak boşalttım.

1 posta çamaşır attım astım,

Başka iş yapmadım ey insanlar

Dünden ev temiz buzdolabı dış-iç temiz düzenli.

Zaten ağırlık var üzerimde canım başka birşey istemiyor.
Biraz okuma yapayım
Öğleden sonra oğlum uyanınca arkadaşa çay içmeye gideceğim,davetliyim.
Sonrasına bakarız

Yatakları topladım
Oğluma ve kendime kahvaltı hazırladım yaptık topladım
Evi topladım
Oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Akşama dolma yapacağım patlıcanları haşladım

Mutfakta bir tane portatif masam var, çekince dolabın içinden çıkıyor ama tezgah gibi kullanmak için tabure koyunca yüksek kalıyor. Kütphanemdeki yazı masasını boşaltmayı düşünüyorum, örtü serip kullanırım diye geçti aklımdan çok büyük değil ama. Yemek sonrası da orada otururuz hanımlarla artık, başka bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum. Konuştuğum arkadaşımda dindar bir hanımdır ama bu misafirimizin bizden daha derin alışkanlıkları olduğundan bahsetti ondan gerildim biraz galiba, kadıncağızı tedirgin edecek bir şey yapmak istemem.

Hiç olmadı ayrı yenilir önce erkekler sonra kadınlar gibi ATTRAENTE

Kütüphaneyi ayarlamayı düşündüm Bonuscum eşimde az önce dikiş odana balkondaki portatif masayı koy orda yiyin biz dolaşmayız ortada dedi ama bakalım ayarlayacağım bir şekilde. Arkadaşıma sordum başka dikkat etmem gereken bir şey var mı diye bir çeşit sebze yemeğin mutlaka olsun, helal kesim olup olmadığını bilmediği eti yemez dedi, gerildim birazcık ben sanırım, kadıncağızı tedirgin edecek bir şey yapmak istmem, ilk kez geliyor evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…