Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım çok istedi iş yapmak

Son tüketim Tarihine bir baksaydın
Sorun yok baktım daha var
sweetgirlcandy canım bir doktora gitsen salgin var sanırım. Noodle da yapmış olabilir ama öncesinde de midem kötü oldu demistin.
Ay yedikten sonra başladı bi anda. Ablamla yeğenim de oldu geçen hafta 1 gün sürüyor annemin komşusu da demiş inşallah öyledir 1 gün sürer
Pek sevmem nane limon ama annem yapacak birazdan
Ah canım geçmiş olsun ya daha iyi misin?
Ahh negom ahhh nettin sen küreyi saldın bana daha aynıyım ama geceye sabaha göre daha iyiyim. Ayakta duramıyorum vücudum susuz kaldı heralde bacaklarım falan titriyor

geçmiş olsun canım her ihtimale karşı o paketleride yeme

Geçmiş olsun, misafirden bulaşmıştır salgın çok bu ara .

Yatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım sonra topladım.
Evi topladım.
Evi süpürdüm.
Mutfakta geçti günüm. (Mercimek çorbası, karnabahar graten, kıymalı makarna, supangleli tavuk göğsü, kurabiye, iki tepsi poğaça yaptım,dut kaynattım. )
Çıkan bulaşıkları yıkadım yerleştirdim.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Meyve geldi yıkadım.

Makineye çamaşır attım.
Duş aldım.

sabah kahvaltı hazırladım evi havalandırıp yatakları topladım çamaşır makinasını çalıştırdım odaları süpürdüm kızım yerleri sildi öğlen yemeği yendi mutfağı kızım topladı kendi kıyafetlerimi düzenledim küçüğün beşiğinin yanları ile nevresimini değiştirdim ütü yaptım akşam yemeğini hazırladım süt pişirdim soğusun yoğurt mayalarım çay çekirdek zamanı.....hepinize hayırlı akşamlar:)

Ne güzel ince düşüncelisin ATTRAENTE sana bayılmamak mümkün mü
Ailem, kardeşlerimin ailesi,eşimin ailesi haricinde bizde ayrı oturuyoruz.
İki eş planlı programlı her işin üstesinden gelirsiniz siz inş.
Allah evinizin bereketini artırsın.

Tubis cidden çok yoruyorsun kendini yaparken birileri sana el atmalı seninki de can kuzum.
Yada hep detaylı iş yapma aylık büyük temizlikte sana yardımcı bi bayan tutulsa.
Bugün dün o kadar belim ağrıyor ki bacağıma vurdu.Sen benim belki de 2,3 katı iş yapıyorsun.
Vede senin işlerini ne kolaylaştıracaksa canım onlar alınmalı kurutma makinesi robot süpürge en acilinden

Ben bi ara izledim dikkatimi çeken konuydu ama ben gibi biri asla böyle birşey yapamaz fıtratıma ters vallahi uyuyamam,yiyemem, içemem sanırım.
Allah onlardan razı olsun ama içime ürperti girdi.
Arkadaş çevren genişmiş maşallah. Hoş sohbetleriniz daim olsun inş.

Selam hanımlaar nasılsınız hepiniiiiz
Bugün yaptıklarım;
Yataklar düzenlendi, oda havalandı
Gece kızlardan biri ateşlendi herhalde dişten dolayı ona zeytinyaglı karanfilli kür yapıldı dolaba konuldu
Hem bizim hem kızlar için yemekler hazırlandı
Kızlar batırıyor diye koltuk ortusu kullanmaya baslamıstım onlar, mutfak halım ve banyo paspaslarım yıkandı
Kilerde birşey kelebek yapmıstı onu buldum ve temizledim biraz kileri yani düzenledim
Ee tabi geri kalan kısımdads minnoşlarım hep kucgaımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…