- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ah ah nerde teneffüsum nerde ....Tubis cidden çok yoruyorsun kendini yaparken birileri sana el atmalı seninki de can kuzum.
Yada hep detaylı iş yapma aylık büyük temizlikte sana yardımcı bi bayan tutulsa.
Bugün dün o kadar belim ağrıyor ki bacağıma vurdu.Sen benim belki de 2,3 katı iş yapıyorsun.
Vede senin işlerini ne kolaylaştıracaksa canım onlar alınmalı kurutma makinesi robot süpürge en acilinden
Laf eden dönüp kendine bakacak.Kolaysa buyrun gelin bu kadar kişiye bakın yada ev toplayın dersin.Ah ah nerde teneffüsum nerde ....
Yormadan tek tek yapcam artık kendimi
Gün gün oda oda şeklinde başka türlü kendimi yıpratiyorum
..bugün daha iyiyim şükür inşallah gece de rahat geçer ...
Bir gün bı oda bir gün bı oda şeklinde ilerlicem bir gün mutfsk bir gün bı balkon vs gibi kendim ettim ama laf yemekten bunalmistim ... Bı de bende alıştım artık sanırım safiye gibi gece gündüz iş yapıyormhele gece o cami silmek benlik miydi değildi ...böyle böyle değişiyor insan
Kesinlikle haklısın ama istee ...Laf eden dönüp kendine bakacak.Kolaysa buyrun gelin bu kadar kişiye bakın yada ev toplayın dersin.
Bi de laf ediyorlar yaa hayır kime ne benim evim burası nokta.
Sık sık grip olmak çok kötü valla zor geçiyor hemde antibiyotikler zaten masum değiller sen kendine iyi bakacaksın öncelik senin sağlığın olmalı.
Neyse herşeyin hayırlısı olsun bunu da görmüş oldun denedin tecrübe ettin.
Ne çok yıpratacaksın ne de safsaklayacaksın zaten o ayarı tutturmak önemli.
Bizlerde birşeyler söyleyince hep eskiler böyle yapardı yok tarla,hayvan,her işi yaparlardı bunu örnek verirler yaa.Yani ne yapalım illa saçı süpürge mi edelim şu hayatta anlamadım.
Nenelerim,dedem o kadar çok yıpranmış ki demek erken yaşta vefat etmişler ben hiç görmedim.
Çok çocuk doğurmak çok iş yapmak sebeplerinden biridir bence çünkü herkesin bünyesi bir değil.
Ahahaah ben yedim yiyeceğimi valla yatıyorum yatak döşeksweetgirlcandy ne yiyoz bu gece jagsjwhw
Zamanında eşim o kadar destek oldu ki Bonus, üzüntüm pişmanlığım o yüzden belki de. ve o zamanlar güvenim vardı kullanabiliyordum az çok. Evlenirken rahat edeyim diye otomatik vites araba aldık sırf benim için. Onu da iki kere kullandım çarpınca bir daha elimi sürmedim.Bunu hiç dememişsin sayıyorum.
Araba kullanmak güven işi pratik yapman lazım pratiğin yoksa güvenli süremezsin 1 hafta derse bakar niye beceriksiz olasın onca şey yaşandı ve sonunda sen kendine öfkelisin...
Yapma bunu
Şu an mecburiyet var hemşirecik ama kesinlikle araba kullanmanın hayali bile beni korkutmaya yetiyor. Ehliyet alalı 10 yılı geçti benim de. Öyle duruyor cüzdanda işte. :)Kapinin onunde yillarca araba olmasina ragmen korkumdan kullanmadim bende, evde tek basima kaldigim donem bir cesaret kullanmaya basladim. Oyle ha diyince olmuyor yani kendine eziyet etme boyle. 18imde ehliyet aldim 25 yasimda aktif kullanmaya basladim
Mesajını okurken yüreğim öyle bir ısındı ki. Çok teşekkür ederim.Niye kendine yükleniyorsun herkes her şeyi başarmak zorunda değil. 96 da ehliyet aldım, yıllarca araç kullandım, 2017 de bir kaza geçirdim ve ondan sonra kullanmamaya karar verdim. Benim için aşamayacağım bir travma değildi ama hayır dedim kendimi bunun için yormayacağım. Sen bir evin direğisin, emeğinle yüreğinle bir aileyi ayakta tutan kadınsın. Aile olmak böyle günler için tabi ki destek olacaklar size bunu muhtaçlık olarak görme. Geçecek bu günler lütfen yüklenme kendine lütfen
Eşim iyileşince tekrar denemek istiyorum Tubiş.sweetgirlcandy sana da geçmiş olsun canım umarım hepimiz iyi oluruz
Bonus canım umarım dahada iyi olursun
mimesis canım hakkınızda hayirlsi olsun kendine haksızlık etme asla canım herşey düzene girsin belki sürme konusunda kendini geliştirirsin ..
Pek isteyerek gelmedim ama başka da seçenek yoktu nego. İnşallah güzel, huzurlu bir zaman geçirirz hepimiz.Canını sıkma şimdi bunu düşünüp bende araba kullanamam yapacak bir şey yok bunun için üzülme. Orada canın sıkılmaz umarım rahat edersiniz.
İyi geceler dostlar
Çok yoğun bir gün oldu gelemedim hiç
Misafirlerimi ağırladım şükürler olsun
Sohbet fırsatımız hiç olmadı, yeni tanıştığımız dostumuzun 4 çocuğu varmış, biri kundakta daha iki aylıkKorkunç bir karmaşa çıktı haliyle, ayrı oturduk bir bizim tarafa bir erkek tarafına koşup durdum. Düz tabanım ya ben ayaklarımın üzerine basamıyorum, 1 de gittiler. Nasıl geçti derseniz ne siz sorun ne ben söyleyeyim, Allah misafiri seve seve ağırladım.Neler yaptım bugün :
Yatakları topladım
Nevresim ve havluları değiştirdim
Çamaşırları ayırdım yarın yıkanacak inş
Koltuk ve sandalye örtülerini yıkadım, misafir için çıkaracaktım zaten yıkansınlar bari dedim
Tüm ev silinip süpürüldü
Banyolar temizlendi
Balkon temizlendi
Menü biraz farklı gelişti mutfağa girince, tavuk suyuna çorba, misket köfteli patlıcan, pilav, barbunya, pırasalı börek, revani, tatlı ve tuzlu kurabiye, turşu kavurması ve cacık yaptım
Mutfak zibilyon kere toplandı, iki kez bulaşığı çalıştırıp boşalttım, üçüncü şu an yıkanıyor, elde de bir dünya yıkadım
Misafirden sonra salon halımı sildim, çikolata ve baharatlı cips oldu her yeri
Klozet ve lavaboları misafirden sonra yeniden temizledim
Ayaklarım çok ağrıyor yatağa gitmeyi bile kesmedi gözüm. Kızım çocuklardan korktu yatak odasına kapatmak zorunda kaldım, şimdi onu nazlıyorum barışmak için, kapı kapanınca korkuyor garibim epey gerilmiş. Yarına bir sürü işim var çamaşırlar yıkanacak, yerler yeniden silinecek, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bakacağım artık, hepinize iyi geceler
Zamanında eşim o kadar destek oldu ki Bonus, üzüntüm pişmanlığım o yüzden belki de. ve o zamanlar güvenim vardı kullanabiliyordum az çok. Evlenirken rahat edeyim diye otomatik vites araba aldık sırf benim için. Onu da iki kere kullandım çarpınca bir daha elimi sürmedim.
Oyy bonusummİyi geceler mi desem hayırlı sabahlar mı bilemedim.
Öyle her yerim sızlıyordu ki buraya bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?